zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lista Milych Graczy

marred
04-11-2003, 20:49
Ludzie maja zazwyczaj taka nature, ze mowia o tym co zle, niedobre. A czy tylko to jest wazne? Na forum mamy obszerny temat Lista PK, a nie ma tematu z milymi graczami, pomagajacymi, towarzyszami do pogadania... Dlatego tu wpisujcie mile osoby, z ktorymi spotkaliscie sie kiedys w Tibi. Nie chodzi mi tu o waszych przyjaciol, ale o jakichs kolegow, niekoniecznie z Polski, ktorzy zrobili na was mile wrazenie.

kotomaniak
04-11-2003, 20:58
Do miłych ludzi zaliczyłbym:
Obecnie brak.
Qrde ja jakoś miłych ludzi w tibii nie spotkałem, a może wy? Dobry temat jest, ale będzie mało przykładów.

Duriel
04-11-2003, 21:01
Ja sie spotkałem z baardzo miłym przykłądem...otóż wpadłem w dołek....i sie wyjść nei dało...więc poprosiłem kolege o poomoc a tu bez wahania dosyć duża grupa ludzi zgodziła mi sie pomóc bez wahania to było bardzo miłe tym bardziej że nei chcieli zapłaty za swą pomoc a nwet mnie UHneli.....

Owoc
04-11-2003, 21:02
Spróbój u tych (obaj to polacy):
Vete
Pogromca bobkow

Ten pierwszy pokazał mi Kazardoon (czy jak to się pisze :P), dał mi steel helmeta, brass legsy i 2h sworda 8)

Od Pogromcy dostałem: Scale armor, Longsword, Dwarven shield. Pokazał mi on także fajne miejsce z elfami w Ab'dendriel.

Obaj są na Danubii

Dzięx i pozdro dla obu!

Forus
04-11-2003, 21:27
ja spotkalem milych gosci ale nickow ni pamientam a raz na rooku takich wrednych co mnie przy minosie blocneli i mnie jakis master of costam uratowal

Watto
04-11-2003, 21:28
Na Lunarze:
Lunatyczka - pomogła mi się zakwaterować w AB i pożyczyła speary jak zginąłem
Star Warker - Obronił mnie przed niesłusznym atakiem rodaka polaka. Chwała mu za to
Suvixo (chyba nie pomyliłemsię) - Palladyn na 9 chodzi ze mną na wyprawy
Jakada - Bratnia dusza przy chodzeniu do zamku koło AB
Wojtusmistrz - Kolega, niestety często ma lagi i wychodzi :-)
Raddykiller - Z Rooka znajomy

Jak kogoś nie wymieniłem to przepraszam

UwE_007
04-11-2003, 21:59
na calmerze jest tylko jeden:
najlepszy najwspanialszy najrzyczliwszy najprzystojniejszy i jeszcze naj naj naj

wiecie juz kto to ?
to wlasnie ja :]

Hukeram
04-11-2003, 22:38
Calmera:
-Bezzebny paranoik
-Notoryczny miotacz sledzi
-Loozak
-Nizi...Nizidr...nie pamietam...Nizidraminyt czy jakos tak (sorry nizi)

merchior
04-11-2003, 23:29
nie pamiętam nicków ale pomagali mi jak nie miałem liny i mnie wciągali , jak się zgubiłem w jakiś podziemniach to pokazywali mi droge , naprawde bardzo dobrzy ludzie grają w tibii ,szkoda rze coraz ich mniej.

przypomiało mi się w rooku gość mnie zablokował szkrzyniami i stolikami i mówił "give me money" , a mój wybawca wkroczył i po cięszkiej walce z agresorem uwolnił mnie , mu podziękowałem a tamtego wyśmiałem :D

UwE_007
05-11-2003, 14:37
ej Hukeram

a ja ?

ja przeciez codziennkie trace conajmniej 500 gp bo wspomagam biednych

i wspieram tez akcje pajacyk , bo codziennie rozdaje troche jedzenia glodnym dziecia

wiec nie zapominaj o mnie jesli wymieniasz graczy z calmery :]

Hukeram
05-11-2003, 18:06
Oryginalnie dodany przez UwE_007
ej Hukeram

a ja ?

ja przeciez codziennkie trace conajmniej 500 gp bo wspomagam biednych

i wspieram tez akcje pajacyk , bo codziennie rozdaje troche jedzenia glodnym dziecia

wiec nie zapominaj o mnie jesli wymieniasz graczy z calmery :]

Yyyy...to wez mnie wspomoz :P
Ja nawet nie wiem jakiego ty masz nicka :P

UwE_007
05-11-2003, 20:56
nie ma prblemu chetnie cie wyposaze tylko na jakim servie grasz ?

nawigator
05-11-2003, 20:59
hmm
na NOVEJ to:
Master of Potatoes
Sahmet
Derlik :) (pomagam newbie)
Alcazzar

!k
05-11-2003, 21:17
Ja pragne wyszczegulnić gildie vampire z isary to jest poprostu super polka gildia
zawsze można liczyć na ich rade lub pomoc nigdy się nieodwrucą plecami do ciebie

jeszcze raz thx and pozrdo

UwE_007
05-11-2003, 21:24
cala gildia ?
nie wieze zawsze znajda sie ze 3 czrne owce :))

!k
05-11-2003, 22:00
to się zdziwiash to są spox kolesie którzy znają się na rzeczy :D

UwE_007
05-11-2003, 22:01
no ale napewno jest tam jakas czarna ofca

!k
05-11-2003, 22:35
nie niema wszyscy są ok

UwE_007
05-11-2003, 22:40
a moze jednak
moze jakis ma czarna przeszlosc i ty o tym nie wiesz

!k
05-11-2003, 22:46
nie wszyscy godnie reprezentowali polske w bitwie z torami

Gimlos
06-11-2003, 16:10
hehe to jest polska wlasnie: powiedzial !k ze gildia vampire jest super i ze zawsze mozna na nich liczyc
no to wszyscy sie rzucili zeby znalezc jakas czarna owce:D czy naprawde nie mopze byc gildii calkowicie dobrej? skoro zakladali gildie zeby pomagac innym to raczej pk i thiefow tam nie przyjmowali no nie?
a apropo ludzi dobrej woli:) na trimerze:
szustek:) jeszcze kiedy oboje bylismy newbie wyciagal mnie ropem od pajakow i tym podobnych:)
Alderaan - wyciagal moje cialo od soldierow i w calosci mi je oddal:)
Umbral - pokazal thiefowi ktory ukradl mi loot baga gdzie jest swiatynia i oddal mi moijego lootbaga

Wietnam
06-11-2003, 16:47
ja znam paru goscia ale zapamietalem tylko paru:
Lord nitz - na danubi nie ma zbyt wysokiego levelu ale zawsze si ewstawi i on to czlowiek sprawiedliwosc na danubi mozna tak powiedziec duzo polakow dzieki niemu przezylo ataki pk
na calmerze znam sczyzyka czy jakos tak sorra nie pametam:P pomogl mi jak potrzebowalem - armora i dal mi za free i mi pomagal co gdzie jaki tp.

Burnedman
06-11-2003, 17:06
znam kilku fajny loodziof na nova:
derlik
ariqa
stygmat
arekit
arekop
panterka
fetix
lord fapoxi
wersol
to polacy
tera inni
lord of paladin

to z nova
tera libera
polacy:
abdul-murzyn
sarowin
magic knight of libera
tini solider
zagraniczni:
sir palladinum

jest jeszcze wielu fajnych loodziof

!k
06-11-2003, 21:16
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
hehe to jest polska wlasnie: powiedzial !k ze gildia vampire jest super i ze zawsze mozna na nich liczyc
no to wszyscy sie rzucili zeby znalezc jakas czarna owce:D czy naprawde nie mopze byc gildii calkowicie dobrej? skoro zakladali gildie zeby pomagac innym to raczej pk i thiefow tam nie przyjmowali no nie?
a apropo ludzi dobrej woli:) na trimerze:
szustek:) jeszcze kiedy oboje bylismy newbie wyciagal mnie ropem od pajakow i tym podobnych:)
Alderaan - wyciagal moje cialo od soldierow i w calosci mi je oddal:)
Umbral - pokazal thiefowi ktory ukradl mi loot baga gdzie jest swiatynia i oddal mi moijego lootbaga

thx za jasne wytłumaczenie

Alu
06-11-2003, 21:54
Yo Yo

Ja spotkałem eszcze na rooku pewnego niezwykle pomocnego jedenastoletniego Amerykanina z Virgini gdy mnie zaabil jad wzial moje rzeczy i mi je oddał :)

P.S
Skubany :P :D

Hukeram
08-11-2003, 10:15
Oryginalnie dodany przez UwE_007
nie ma prblemu chetnie cie wyposaze tylko na jakim servie grasz ?

Calmera-Nefatuf-Thais-depo/trollowisko :D

Mchl
08-11-2003, 20:10
Polecam na Ruberze

Lord Reinoth (lub jakos tak) - knight
Kilka razy dobilismy niezlego handlu. Raz mial okazje mnie oszukac, zabrac towar i kase ale honorowo wrocil i przypomnial mi, ze trzeba miec capa zapas :)
Drunken Mage - sorcerer
Mlody bylem. Ciemno bylo, wpadlem do dziury przypadkiem, oddalem kase jakiemus ... co obiecal mnie wyciagnac a potem wysmial. Gdyby nie Drunken Mage to musialbym w poison fieldzie stanac.
Wielu innych milych ludzi, ktorych nickow teraz nie pomne, ale czesc mam na VIPliscie. W ogolnosci czesciej spotykam milych ludzi niz zlodziei, oszustow i mordercow. Moze poza rookiem, ale tam zawsze pelno paskudow sie kreci.

Druid
09-11-2003, 00:32
The best ludzie na isarze to:
Altharin (on jest po prostu za**bisty koleś)
Hyrr( niby szwed ale wiele dla mnie zrobil)

eerion
09-11-2003, 10:52
haha. Ja spotkałem kilkuset ludzi którzy mnie uratowali i pomogli np. orc fortres jak się naparzałem z orc wariorem miałem już brązowe życie gdy typu tak o podszedł bez niczego i mnie UHnął (pół sekundy później zarwałem od orka za 14 więc zawdzięczam mu życie) i poza tym dał mi 2 UH. Tylu ludzi znam dużo. Niektórzy ropną inni pomogą w pootrzebie.. Trzewba mieć podejście. Raz zaprzyjaźniłem się z Pk który mnie kilnąć próbował :D i teraz mi czasami pomoże.... Wszystko to na liberze....