Pokaż pełną wersje : Dobry i szybki zarobek knightem.
Witam!
Mam takie pytanie do starych wyjadaczy:D
Gdzie można zarobić bardzo dużo gp knightem na lvlu 52+ ze skillami ~80 i w jakimś tam c armie, drag shieldzie, k legami, c helmetem i bs'em?
Mam na myśli tereny pacc, muszę bardzo szybko odkupić eq, które musiałem sprzedać, nie za bardzo lubie robić loot bagów i nie chciałbym tego robić, jeszcze jedno... czy scaraby się opłacą? czy bedzie jakikolwiek waste? albo może coś innego, jakies cyklopy, żółwie, tomby nie wiem, jakiś pomysł może ktoś ma dobry:) i oczywiście pacc bo chyba najwięcej tam zarobie a nie po to kupywałem pacca żeby czekać w jakichś kolejkach i bić sie na mint~ z 10 ludźmi o chain armora:D
Jak nie mint to mino pyramid, ale tam bez lootbaga też się nie obejdzie. Oczywiście, jeżeli chcesz naprawdę dużo zarobić. Jak m,asz postamana to bierzesz pare parceli i od razu wysyłasz to co masz na sobie.
Childish'Thug
06-09-2007, 00:01
jak masz postmana to wiem ze nie chciales ale wyjebistym pomyslem jest zbieranie hatchetow na dwarfach O_o nie wiem jak ja to zrobilem ale raz mialem 10k cap hatchetow w pol godzinki... 10.000 cap : 35(waga hatcheta) = 285 x 25(cena hatcheta u timura) wychodzi 7k nie wiem dla mnie to baredzo fajny zarobek ;p raz widzialem nawet 95 master sorka ktory zbieral hhatchety studded army doslownie wszystko co sie dalo sprzedac O_o a jak masz 52 lv jakis nb bedzie chcial zajebac loot skull i ucieka ;p
Duch Niespokojny
06-09-2007, 00:14
Żółwie dają świetny zarobek. Małpy, jaszczury i piraci też, ale nie wiem jak byś sobie z nimi poradził. Chakoya też gubią dużo pieniędzy, jeśli liczysz tylko i wyłącznie na dochody, bo doświadczenia tam dużo raczej nie zdobędziesz. Poza tym stone tomb jest według mnie dość przyjazny dla rycerza i dochodowy ze względu na sporą liczbę ghouli.
Scarabów nie polecam. Niby trochę złota gubią, ale jednak nie jest to nic rewelacyjnego.
Barbariany, małpy, ale jednak najlepszy zarobek jest chyba na elf fortess ;)
Szybki'lols
06-09-2007, 11:28
Barbariany, małpy, ale jednak najlepszy zarobek jest chyba na elf fortess ;)
Każdy ma swoje miejsca ja uwielbiam zarabiać na Banucie co 2h po 15k~
zachodnia strona stone tomba za plomieniem, sprawdz i ocen.
Banuta rox po update dla takiego knighta ;)
Ancient900
06-09-2007, 18:15
Idź na małpy :)
Kasa leci jak głupia ;d
adammistrz
06-09-2007, 18:42
No tak panowie malpy, tomby, elf fortest i Banuta.
Mi sie wydaje jednak ze banuta jest najlepsza
hmmm sprawdzę tego stone tomba za jakiś czas, a co do barbarianów... to chyba nie w takim secie coo:(? bo kumpel mi mówił że nawet w dobrym secie potrafią mocno zbić ;< małpy... chyba bardziej dla palka? np. merkliny które chyba nie są zbyt przyjazne ;p a co znajde na tej banucie? bo jedyne co słyszałem to to że znajde tam xxxxxxxx hydr ^^ nie znam sie na pacc praktycznie ani troche...a może jakieś cyklopy? w dużych ilościach ;D
hmmm sprawdzę tego stone tomba za jakiś czas, a co do barbarianów... to chyba nie w takim secie coo:(? bo kumpel mi mówił że nawet w dobrym secie potrafią mocno zbić ;< małpy... chyba bardziej dla palka? np. merkliny które chyba nie są zbyt przyjazne ;p a co znajde na tej banucie? bo jedyne co słyszałem to to że znajde tam xxxxxxxx hydr ^^ nie znam sie na pacc praktycznie ani troche...a może jakieś cyklopy? w dużych ilościach ;D
Żadnych hydr nie ma chyba że pod ziemią na queście. Kasa zajebista ja z kmuplem palkiem (on 43, ja 35 knight) wynosiliśmy z tamtąd 7k w kasie, kamyki, ape fury (1k gdzieś tak). a 53 dasz rade tam loozem. a co do merlkinów luruj je w budynki żeby cię nie biły i żeby przychodziły do ciebie.
Ancient900
06-09-2007, 21:24
Banuta = miasto małp, miasto małp= 0 hydr :)
Chowaj sie za ścianami żeby sibangi same podchodziły, jak będą wytarczająco blisko wyskakujesz i bijesz..
PandeSin
06-09-2007, 22:00
jak masz postmana to wiem ze nie chciales ale wyjebistym pomyslem jest zbieranie hatchetow na dwarfach O_o nie wiem jak ja to zrobilem ale raz mialem 10k cap hatchetow w pol godzinki... 10.000 cap : 35(waga hatcheta) = 285 x 25(cena hatcheta u timura) wychodzi 7k nie wiem dla mnie to baredzo fajny zarobek ;p raz widzialem nawet 95 master sorka ktory zbieral hhatchety studded army doslownie wszystko co sie dalo sprzedac O_o a jak masz 52 lv jakis nb bedzie chcial zajebac loot skull i ucieka ;p
ja na tych smieciach zarobiłem 50k w tydzień;
zbierałem wszystko co mozna było sprzedac za wiecej niż 10gp ;)
edit:
zapomniałem dodać, ze najgorsze jest sellanie tych śmieci
tracisz wiele czasu, który mozesz poświecić akurat na expienie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.