zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dobry i szybki zarobek knightem.

Aim r0x
05-09-2007, 23:52
Witam!
Mam takie pytanie do starych wyjadaczy:D
Gdzie można zarobić bardzo dużo gp knightem na lvlu 52+ ze skillami ~80 i w jakimś tam c armie, drag shieldzie, k legami, c helmetem i bs'em?
Mam na myśli tereny pacc, muszę bardzo szybko odkupić eq, które musiałem sprzedać, nie za bardzo lubie robić loot bagów i nie chciałbym tego robić, jeszcze jedno... czy scaraby się opłacą? czy bedzie jakikolwiek waste? albo może coś innego, jakies cyklopy, żółwie, tomby nie wiem, jakiś pomysł może ktoś ma dobry:) i oczywiście pacc bo chyba najwięcej tam zarobie a nie po to kupywałem pacca żeby czekać w jakichś kolejkach i bić sie na mint~ z 10 ludźmi o chain armora:D

morisek
05-09-2007, 23:57
Jak nie mint to mino pyramid, ale tam bez lootbaga też się nie obejdzie. Oczywiście, jeżeli chcesz naprawdę dużo zarobić. Jak m,asz postamana to bierzesz pare parceli i od razu wysyłasz to co masz na sobie.

Childish'Thug
06-09-2007, 00:01
jak masz postmana to wiem ze nie chciales ale wyjebistym pomyslem jest zbieranie hatchetow na dwarfach O_o nie wiem jak ja to zrobilem ale raz mialem 10k cap hatchetow w pol godzinki... 10.000 cap : 35(waga hatcheta) = 285 x 25(cena hatcheta u timura) wychodzi 7k nie wiem dla mnie to baredzo fajny zarobek ;p raz widzialem nawet 95 master sorka ktory zbieral hhatchety studded army doslownie wszystko co sie dalo sprzedac O_o a jak masz 52 lv jakis nb bedzie chcial zajebac loot skull i ucieka ;p

Duch Niespokojny
06-09-2007, 00:14
Żółwie dają świetny zarobek. Małpy, jaszczury i piraci też, ale nie wiem jak byś sobie z nimi poradził. Chakoya też gubią dużo pieniędzy, jeśli liczysz tylko i wyłącznie na dochody, bo doświadczenia tam dużo raczej nie zdobędziesz. Poza tym stone tomb jest według mnie dość przyjazny dla rycerza i dochodowy ze względu na sporą liczbę ghouli.
Scarabów nie polecam. Niby trochę złota gubią, ale jednak nie jest to nic rewelacyjnego.

domin3x
06-09-2007, 09:10
Barbariany, małpy, ale jednak najlepszy zarobek jest chyba na elf fortess ;)

Szybki'lols
06-09-2007, 11:28
Barbariany, małpy, ale jednak najlepszy zarobek jest chyba na elf fortess ;)

Każdy ma swoje miejsca ja uwielbiam zarabiać na Banucie co 2h po 15k~

Vil
06-09-2007, 12:16
zachodnia strona stone tomba za plomieniem, sprawdz i ocen.

Ropocop
06-09-2007, 16:43
Banuta rox po update dla takiego knighta ;)

Ancient900
06-09-2007, 18:15
Idź na małpy :)
Kasa leci jak głupia ;d

adammistrz
06-09-2007, 18:42
No tak panowie malpy, tomby, elf fortest i Banuta.
Mi sie wydaje jednak ze banuta jest najlepsza

Aim r0x
06-09-2007, 19:11
hmmm sprawdzę tego stone tomba za jakiś czas, a co do barbarianów... to chyba nie w takim secie coo:(? bo kumpel mi mówił że nawet w dobrym secie potrafią mocno zbić ;< małpy... chyba bardziej dla palka? np. merkliny które chyba nie są zbyt przyjazne ;p a co znajde na tej banucie? bo jedyne co słyszałem to to że znajde tam xxxxxxxx hydr ^^ nie znam sie na pacc praktycznie ani troche...a może jakieś cyklopy? w dużych ilościach ;D

maki98
06-09-2007, 19:44
hmmm sprawdzę tego stone tomba za jakiś czas, a co do barbarianów... to chyba nie w takim secie coo:(? bo kumpel mi mówił że nawet w dobrym secie potrafią mocno zbić ;< małpy... chyba bardziej dla palka? np. merkliny które chyba nie są zbyt przyjazne ;p a co znajde na tej banucie? bo jedyne co słyszałem to to że znajde tam xxxxxxxx hydr ^^ nie znam sie na pacc praktycznie ani troche...a może jakieś cyklopy? w dużych ilościach ;D
Żadnych hydr nie ma chyba że pod ziemią na queście. Kasa zajebista ja z kmuplem palkiem (on 43, ja 35 knight) wynosiliśmy z tamtąd 7k w kasie, kamyki, ape fury (1k gdzieś tak). a 53 dasz rade tam loozem. a co do merlkinów luruj je w budynki żeby cię nie biły i żeby przychodziły do ciebie.

Ancient900
06-09-2007, 21:24
Banuta = miasto małp, miasto małp= 0 hydr :)
Chowaj sie za ścianami żeby sibangi same podchodziły, jak będą wytarczająco blisko wyskakujesz i bijesz..

PandeSin
06-09-2007, 22:00
jak masz postmana to wiem ze nie chciales ale wyjebistym pomyslem jest zbieranie hatchetow na dwarfach O_o nie wiem jak ja to zrobilem ale raz mialem 10k cap hatchetow w pol godzinki... 10.000 cap : 35(waga hatcheta) = 285 x 25(cena hatcheta u timura) wychodzi 7k nie wiem dla mnie to baredzo fajny zarobek ;p raz widzialem nawet 95 master sorka ktory zbieral hhatchety studded army doslownie wszystko co sie dalo sprzedac O_o a jak masz 52 lv jakis nb bedzie chcial zajebac loot skull i ucieka ;p

ja na tych smieciach zarobiłem 50k w tydzień;
zbierałem wszystko co mozna było sprzedac za wiecej niż 10gp ;)

edit:

zapomniałem dodać, ze najgorsze jest sellanie tych śmieci
tracisz wiele czasu, który mozesz poświecić akurat na expienie