Pokaż pełną wersje : @ Quides Deleted
Witam! Dziś tj. 06.09.2007 r. postać o imieniu Quides ( 138 EK ) została usunięta bez podania konkretnego powodu.
Tzn. konto po prostu nie istnieje, nie ma ani adnotacji dlaczego został usunięty, ani nic.
Po prostu wygląda tak jak by konta i takiej postaci nigdy nie było.
Co się stało ? Dlaczego został usunięty ? Proszę o wasze opinie.
Witam! Dziś tj. 06.09.2007 r. postać o imieniu Quides ( 138 EK ) została usunięta bez podania konkretnego powodu.
Tzn. konto po prostu nie istnieje, nie ma ani adnotacji dlaczego został usunięty, ani nic.
Po prostu wygląda tak jak by konta i takiej postaci nigdy nie było.
Co się stało ? Dlaczego został usunięty ? Proszę o wasze opinie.
A za co mogl zostac usuniety? Sharing :)
Neaniver
07-09-2007, 11:29
albo trading
Co wy możecie na ten temat wiedzieć śmieszni ludzie :).
Gdyby został usunięty za trading/sharing konto istniałoby przez następne 10 dni z widniejącą informacją :
Banished:untill deletion because of account sharing/trading.
Więc proszę, nie wiesz to się nie wypowiadaj... Z resztą i tak wiemy, ze EM brało w tym jakiś udział : >.
no jasne to przeciez oczywiste, ze za wszystkimi hackami stoi em 8o
Ancient900
07-09-2007, 18:18
-- (6-09-2007 19:50)
kojarzysz quides?
140ek aldora
deleted
-- (6-09-2007 19:52)
Banished: permanently because of invalid payment
@Iksdek
Może po prostu była ta informacja, a Ty jej nie zauważyłeś:)
Ona znika po iluś tam dniach..
Up:
Problem w tym że podobno jeszcze wczoraj Quides byl online w grze, wiec jezeli nawet taka informacja by byla, to musiala by bardzo szybko zniknac :]
Tak btw, o ile mnie pamiec nie myli jezeli dostaniesz ktoregos tam z kolei bana za invalid payment, twoje konto jest od razu kasowane, bylo tak juz kiedys w przypadku ilus tam accountow, byla nawet o tym wzmianka na tibia.com. Tamte acc zostaly chyba skasowane w ten sam sposob.
Pan Kracy
07-09-2007, 22:20
Up:
Problem w tym że podobno jeszcze wczoraj Quides byl online w grze, wiec jezeli nawet taka informacja by byla, to musiala by bardzo szybko zniknac :]
Tak btw, o ile mnie pamiec nie myli jezeli dostaniesz ktoregos tam z kolei bana za invalid payment, twoje konto jest od razu kasowane, bylo tak juz kiedys w przypadku ilus tam accountow, byla nawet o tym wzmianka na tibia.com. Tamte acc zostaly chyba skasowane w ten sam sposob.
jeśli dostał invalid payment to ban znika kiedy zapłaci rl kasą za tego pacca :) więc całkiem możliwe, że mógł być wczoraj online.
ale... w Highscores nie ma również tego nicku oraz Character Quides does not exist.
Przejmujecie sie acc buyerem ;p
Zasluzyl to ma ;d
Neaniver
09-09-2007, 10:29
Co wy możecie na ten temat wiedzieć śmieszni ludzie :).
Gdyby został usunięty za trading/sharing konto istniałoby przez następne 10 dni z widniejącą informacją :
Banished:untill deletion because of account sharing/trading.
Więc proszę, nie wiesz to się nie wypowiadaj... Z resztą i tak wiemy, ze EM brało w tym jakiś udział : >.
z Twojego pierwszego posta wnioskuje, ze to Ty nie wiesz co stalo sie z Quidesem, a skoro nie wiesz - prosze, nie wypowiadaj sie.
i tak, EM bierze udzial we wszystkich hackach, banach, notatkach, przedluza criminal record, ma wtyki u GM Xadama, pinguje cale CO, Vendete, komputer premiera i krystyny z gazowni. dzieki EM tez Krzynowek strzelil wczoraj bramke, bo spingowalismy Ricardo. W ogole tylko dlatego, ze Jacek z nami na vent siedzi to czasem mu pomagamy ;).
A chuj z nim.
//Metek.
Nie wychowali Cie;<
Barles Karste 139 MS z Furory miał to samo, wystarczy że 2 x kupisz pacc od kogoś w tibii>zazwyczaj< lub od kogoś nieznajomego, on Ci wycofa pacci i ... Own3d.
Nie wychowali Cie;<
Barles Karste 139 MS z Furory miał to samo, wystarczy że 2 x kupisz pacc od kogoś w tibii>zazwyczaj< lub od kogoś nieznajomego, on Ci wycofa pacci i ... Own3d.
O moje wychowanie sie nie boj.
Z tym typem z furory to tez chu.... :D
//Metek.
O moje wychowanie sie nie boj.
Z tym typem z furory to tez chu.... :D
//Metek.
Popieram Chuj z nimi :)
Hail Metek xD
Neaniver
09-09-2007, 19:01
Hoolgerr, masz mikrofon? :D
Hoolgerr, masz mikrofon? :D
Lezy tam gdzie zawsze :)
Jezeli szedl by droga dobra i milosci tak jak ja to postac dalej by istniala :D
Jezeli szedl by droga dobra i milosci tak jak ja to postac dalej by istniala :D
Name: Pomfrey
Sex: female
Profession: Knight
Level: 130
~ Sep 30 2007, 17:17:20 CEST Died at Level 135 by fire
Masz kurrrf4 drogę miłości, czyżby hack? Czyżby bocik :(?
Master Szocik
01-10-2007, 18:00
Nie sądzę żeby Kasia na bocie śmigała. Moim zdaniem hack :(
Nie sądzę żeby Kasia na bocie śmigała. Moim zdaniem hack :(
Na bocie może i nie śmigała, ale za to pół Bydgoszczy miało passy do tego nędznego chara a będzie mi p!3rd0l!ć, że trzeba podążać drogą miłości i dobra.
Ż A L.com/br/pl/uk/ru/nl/ - niepotrzebne skreślić ;d
Na bocie może i nie śmigała, ale za to pół Bydgoszczy miało passy do tego nędznego chara a będzie mi p!3rd0l!ć, że trzeba podążać drogą miłości i dobra.
Ż A L.com/br/pl/uk/ru/nl/ - niepotrzebne skreślić ;d
podaj 1 osobe ktora oprocz mnie kiedykolwiek miala pasy do mojej postaci i udowodnij to jezeli nie potrafisz to nie wypowiadaj sie na ten temat
.... zazdrosc + mlody wiek = baaardzo glupie pomysly =/
podaj 1 osobe ktora oprocz mnie kiedykolwiek miala pasy do mojej postaci i udowodnij to jezeli nie potrafisz to nie wypowiadaj sie na ten temat
.... zazdrosc + mlody wiek = baaardzo glupie pomysly =/
zazdrość? żaaaal :d
A jedną z osób która miała pass do Pomfrey to np. Kanar :)
;** kiss ;d
Nie wychowali Cie;<
Bzdura, mam kumpla ktory non stop kupuje trefne pacce, no moze nie non stop ale ze 3 razy mial invalid payment i dalej ma swojego chara bo zaplacil.
Tak btw np bax sho ale jego konto isnieje juz długi czas chociaż chara ma deleted
Nie wychowali Cie;<
tak sie sklada ze barlesa nie zdeletowali za invalidy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.