zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pomocy plx

juseff z nazaretu
18-10-2004, 22:29
dlaczego niemoge dostac sie na edron czy jakos tak .pisze "jak dostac sie na edron "i jakis pan mi odpowiaza ze musze isc na statek to ide i mowie "dzien dobry" a capitan <to chyba kapitan jest hnie?> nic and drgnie

p.s. daj mi ktos jakies darmozw zeczy bo kazdy mi mowi ze mam slaby sprzent jak na ten lvl nazywam sie dami palladynek swiat to chyba lunatra czy jakos tak
--------------------------------------------------------
jeszce jedno pytranie

co to znaczy br? bo kazdy na ulicy mne sei pyta br? to ja mysle ze komus zimno i daje mu 50 tych zoltych kolek zeby sobie jakies ubranie kupic i kurcze nie wiem czy przez to zbankrutoje

Shinoda
18-10-2004, 22:35
dlaczego niemoge dostac sie na edron czy jakos tak .pisze "jak dostac sie na edron "i jakis pan mi odpowiaza ze musze isc na statek to ide i mowie "dzien dobry" a capitan <to chyba kapitan jest hnie?> nic and drgnie

p.s. daj mi ktos jakies darmozw zeczy bo kazdy mi mowi ze mam slaby sprzent jak na ten lvl nazywam sie dami palladynek swiat to chyba lunatra czy jakos tak

ehh.. co za ludzie

1.Zakladam ze nie masz pacca wiec o erdon mozesz pomarzyc

2. eee.. mowisz do npc "dzien dobry"?

3. na "fri Itemz" tu sie nie zalapiesz

4.jak mozna nie wiedziec na jakim swiecie sie gra ? :/ CHODZILO CI O LUNARA!
a nie lunatra ;/

5. Nie opuszczaj wiecej lekcji polskiego prosze cie -.-'

Wiecej takich tematow a nie wytrzymam ;-(

Edit: Na tibi.com przy twoim nicku pisze "Free Account" Erdon mowi ci papa, a pozatym mozna sie domyslec dlaczego zostales zrookowany ;)

juseff z nazaretu
18-10-2004, 22:46
co??? co to jest ten caly pacc?? i co to znaczy zrookowany?
i co masz do tego ze pisze dzien dobry do <niewiem co to jest ten>npc
a ta lutara to jest swiat nie zaden serv
!!
glupku

Shinoda
18-10-2004, 22:48
co??? co to jest ten caly pacc?? i co to znaczy zrookowany?
i co masz do tego ze pisze dzien dobry do <niewiem co to jest ten>npc
a ta lutara to jwts swiar nie zaden serv
!!
glupku

Eeeeeeeeeee........

No comment

Prosba do wlasciciela tematu :

ZREZYGNUJ Z TIBI !!

jak chcesz grac masz to wszystko W Faq IDZ TAM POCZYTAJ PLX -.-'

Edit: Close Topic Plxxx!Z tego forum naprawde smitnik powstanie :(

Wyzzer
18-10-2004, 22:57
Ej ludzie, trza wyslac petycje do CipSoftu o to, by zrobili testy:
-inteligencji;
-znajomosci angielskiego;
-skad sie dowiedzial o grze;

Ja juz pisalem ze 2 maile...

!!
glupku
zapewniam cie Shi~ zna sie na tej grze 100x lepiej niz ty. Ja z reszta tez...gram od 1998 roku...dlaczego Polska jest Brazylia Europy ;( ?

juseff - piss off

Tomeq
18-10-2004, 22:58
Hehe... Jak dla mnie gość robi sobie jaja bo trudno mi uwierzyć, że można być aż.... ehh... w sumie co ja tam bedę pisał... juseff z nazaretu gratz poczucia humoru bo mnie twoje posty naprawde bawią...

Shinoda
18-10-2004, 22:59
Ej ludzie, trza wyslac petycje do CipSoftu o to, by zrobili testy:
-inteligencji;
-znajomosci angielskiego;
-skad sie dowiedzial o grze;

Ja juz pisalem ze 2 maile...

Dokladnie :(

Gdyby byly takie testy to bym nie widzial tekstu typu "jak mowie do kapitana Dzien Dobry to mi nie odpowiada" English RULEZZZZZZZ -.-'

juseff z nazaretu
18-10-2004, 23:01
co to faq? i jak sie cytuje? a ja ztibii rezygnowac niebend3 bo to swietna gierka i ostatnio kolega dl mi jakas kamizelke i powiedzial ze ona jest dobe i to szczuro podobne storzenie <rap czy jaos trak> mi juz niec nierobi tzn.ze mi pasek niezmniejsza

Shinoda
18-10-2004, 23:06
co to faq? i jak sie cytuje? a ja ztibii rezygnowac niebend3 bo to swietna gierka i ostatnio kolega dl mi jakas kamizelke i powiedzial ze ona jest dobe i to szczuro podobne storzenie <rap czy jaos trak> mi juz niec nierobi tzn.ze mi pasek niezmniejsza

1 nie dosc ze nie znasz angielskiego to jeszcze polskiego no trudno

2. juz nic nie mowie nie bede mowil ci ze rzeczy ktore masz leza luzem na ziemi itp. Oops powiedzialem O.o

3. POSZUKAJ NA FORUM TAM MASZ DZIAL FAQ POMOCE NOWYM I WOGÓLE!

4. do npc ( ludzika ktory kreci sie w kolko) mowisz " Hi " O_o?!

Wyzzer
18-10-2004, 23:07
Dobra czlowieku...przeginasz pale..."rap" ...nie no...I said piss off !! Lunara powiadasz...odpalam postac kumpla (Olcio) jak tylko na mainland wejdziesz...zatluke cie i tak po kolei (zapewne z rooka przez miech nie wyjdziesz)

juseff z nazaretu
18-10-2004, 23:13
ja juz widzialem jednego npc krecil sie wkulko i ciagle mowil dance dance dance

i co ma do niego powieziec?? hi?? to to mnie zabije bo powie ze sie z niego smieje !!

Zaknafenian Do'Urden
18-10-2004, 23:22
Dobra juseff fajnie bylo...ladnie udawales paru sie nabralo ze rzeczywiscie jestes myslacym wstecz ^^ ale co za duzo to niezrowo :D koniez zartow B)
Bo nie uwieze ze kto moze byc az tak... niom :D

juseff z nazaretu
18-10-2004, 23:28
ale ja niezartuje
ktedys sie dolonczylme do gry i mialem super zeczy i lvl ale ktos mnie zabl i ciegle i cieghle i ciagle ikiedys sie wlonczylme tam na poczatku o co w tym chodzile?

Magus
18-10-2004, 23:29
@juseff z nazaretu
Wez sie chlopcze lepiej za tarcie chrzanu albo pchanie karuzeli bo do grania w tibie to sie nie nadajesz.

P.S. Za caloksztalt glupoty dostajesz 2 tygodniowego bana. Przez te 14 dni moze Ci sie poprawi.

ponczus
18-10-2004, 23:43
Przemyślenia po przeczytaniu tego tematu

Nikt nie może być tak głupi jak autor, to jest niemożliwe!!

Kajulec
19-10-2004, 08:45
Juseff albo robil sobie jaja ( bo wedlug mnie nie mozna byc az tak tepym), albo naprawde jest to czlowiek, ktory kompletnie nie nadaje sie do Tibii... Mowic do NPC "Dzien Dobry" mueheh... 8o

Gosc jest u mnie na pierwszym miejscu najglupszych ludzi grajacych w Tibie ;) :cup:

(Skad sie tacy ludzie biora ?? 8o )

Kenethorn
19-10-2004, 09:13
udawal takiego tepaka - to byla prowokacja i kilku uzytkownikow dalo sie na to nabrac :p a dla juseffa nagroda za dobra prowokacje :cup:

Rovenka
19-10-2004, 09:24
Eeee..... szkoda, że dostał bana :P... Mi tam się podobało. Przynajmniej można było się pośmiać :D. Pozdro dla Juseffa xD! Hehe

Andolus
19-10-2004, 09:31
Ja pierd... co to ma byc za post plx . Zara odlece . Jak cos takiego widze to spadam z krzesla. 2 słowa do takich frajerów którzy po polsku do npc muwia <fuck off> to by bylo na tyle cya :D

$corcerer
19-10-2004, 13:23
Heh, jakbym czytał komentarze na onecie..
Temat zamkne, żeby się ludzie pośmiali, ale next time bredzie kasacja..