Pokaż pełną wersje : selling list
Siemka.
Mam na sell Demon helmet, demon shield, dsm, bs
Sprzedaje, poniewaz koncze grac na tym serwie - gg 10110967
Czekam z ofertami.
Pozdrawiam.
Childish'Thug
07-09-2007, 19:59
na tym serwie
dla jasnosci napisal bysze to galana, gdyz duzo ludzi ptatrzy przez opcje 'nowe posty'
po 2 zla kategoria...
prawidlowa to
Forum ogolne>handel
Kończysz z grą powiadasz a czasem nie zhackowales pewnego 55+ Ek bo koelga identyczne itemy stracił wiem wiem wielu może takie miec ale...
Fajnie sie to mowi - zhackowales. Wyobraz sobie, ze hacki glownie maja osoby sharujace postacie lub takie do ktorych pass znaja inni. Dla zwyklego gracza ( ktory nie sharuje, nikomu nie podaje pass ) hacki praktycznie sie nie zdarzaja, no chyba, ze ktos wchodzi na "free pacc" 8o
Sir-Babolek
16-09-2007, 23:04
Fajnie sie to mowi - zhackowales. Wyobraz sobie, ze hacki glownie maja osoby sharujace postacie lub takie do ktorych pass znaja inni. Dla zwyklego gracza ( ktory nie sharuje, nikomu nie podaje pass ) hacki praktycznie sie nie zdarzaja, no chyba, ze ktos wchodzi na "free pacc" 8o
Oleslav jestes idiota :) , hacki na " niesharujacych, niedajacych passow " zdarzaja sie notorycznie ;-), niema znaczenia czy sharujesz czy nie, bo sharujac i majac kompetentna osobe to hack z strony tej osoby nie jest " realny ", no ale nie kazdy wybiera odpowiednich partnerow.
Odbierajac pliki od innych * gg etc * ogladajac " fotki " lapie sie gejloggery i sie ma fun, wiec strzez sie buraku !
Hacki osobom niesharujacym zdarzaja sie SPORADYCZNIE. Ja, a takze wielu moich kumpli, nigdy hacka nie mielismy - no chyba,ze ktos sciaga boty lub wchodzi na jakies strony 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.