Pokaż pełną wersje : Furora War 177 ek killed by Vision
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30616
Drakonir
08-09-2007, 20:55
Lool co sie tam dzieje...tak to jest jak poskladana gildia ma prowadzic servem.
@Edit
20:10 Vuaevo Bruth [174]: Za co on padl?
Bił go i myslał ze random xD?!
@Down
A co dokładnie zrobił?
GAME OVER.
kombinował kombinował i przekombinował : ]]]
a z władzą na servie jakoś sobie poradzimy ;-)
Pasterz, jezeli to czytasz to gratuluje PVP. I pisze to bez ironii. Masz najlepsze pvp jakie kiedykolwiek widzialem zarowno na filmikach jak i na rl.
Pasterz, jezeli to czytasz to gratuluje PVP. I pisze to bez ironii. Masz najlepsze pvp jakie kiedykolwiek widzialem zarowno na filmikach jak i na rl.
Widać od razu, że Pastuch wychował się na Tibii 7.6 i podejrzewam, że gdyby tylko atakowało go trochę mniej osób to Pastuch by uciekł;]
@Down
A co dokładnie zrobił?
Chciał przejąć władze na serwerze ;)
@down
Raczej sobie już nie pogra ;p mógł nie zdradzać Duskiness ;)
T3H_VirUs
08-09-2007, 22:10
haha pvp na rl dobry jestes kolego xD!
ja tam nie przywiazuje wagi jest frag gz panom :P a pasterzowi pozostaje sie pozbierac i grac ;s
@up
Gratz Fraga :D
Nie no Pastuch nice pvp ale zdeka nie miał szans.
Gdybt nawet dalej im uciekl to tam jest tak ciasno, że od razu dostał by trapa. Chyba pod koniec skonczyly mu sie uhy albo to bylo zabojcze combo xD
Pozdro :>
coś późno o tych potach pomyśleli...
nie lubie tego pana ale musze przyznac ze niezle sobie radzil.. chcialbym tylko wiedziec co sie tam konkretnie dzieje bo z filmu na film coraz bardziej nic nie kumam:P
T3H_VirUs
08-09-2007, 22:35
Mysle ze nie bylo to zabojcze combo ani koniec uhów tylko gigantyczny exhaust xD jak to czasem bywa :D
Troche nie ogarnalem tego bo przeciez Pasterz tez z Vision wiec ocb? :P
@down
niedoczytalem xD hehe daawno daawno temu tez mialem chara na furce 42 lvl poszedl w rook (kochana furka)
Mysle ze nie bylo to zabojcze combo ani koniec uhów tylko gigantyczny exhaust xD jak to czasem bywa :D
Troche nie ogarnalem tego bo przeciez Pasterz tez z Vision wiec ocb? :P
Pisałem wcześniej, że Pasterz chciał przejąć władze na Furorze, ale Andi i spółka mu pomogli wylecieć z serwera ; )))
draco chyba sie popłakał ze wzruszenia jak go tutaj chwalicie ale powiedzcie mi czy naciskanie hotkeya i chodzenie po skosie jest aż tak trudne?
Michalusik
08-09-2007, 22:58
Mógł się zchowac tam gdzie nightmary. Łande pvp nie powiem, lecz widziałem lepsze.
Pozdrawiam
Michalusik
Badek1910
08-09-2007, 23:08
Bardzo dobry filmik, na szczególna uwagę zasługuje pvp ofiary. Awesome!
Hestrial
08-09-2007, 23:13
Chyba widać że padł od exhausta po swoim exori gran -.-'
Wojtas_Smieciarz
08-09-2007, 23:18
Dobra akcja, szybko padł. Szkoda, że tak mało filmów z takim czymś.
Drakonir
08-09-2007, 23:32
draco chyba sie popłakał ze wzruszenia jak go tutaj chwalicie ale powiedzcie mi czy naciskanie hotkeya i chodzenie po skosie jest aż tak trudne?
Dokładnie to samo chciałem napisać ale się bałem nawału noobów którzy zaczeli by mnie bluzgac :p
A teraz thell i xareta będą nękani na rl przez draca żeby załatwili mu back na furore iks de
@ pasterz... umiesz liczyć, licz na siebie xd
nigdy cie nie lubilem bo kiedys na pohu ( miales 50 lvl _/) wyzerales mi cyce a jak cie zaczalem bic to jakies psy zwololes ale tylko szczekaly ; )
widze ze furora robi sie rownie pojebana jak aldora xd
vision ida w slady duskines zabic swoich i chuj z nimi
mhm, chcialym zobaczyc ciebie w sytuacji jak sobie expisz i nagle wpada po ciebie TWOJA gildia i cie zaczyna bic , szybko sie ogarnal a nie jak pojebay stal "why? i pay" umial pobiec tam gdzie trzeba bylo do... czasu
Jak wygłąda pvp w rl? bicie po mordzie? dobry jest?
@film
ładnie uciekał, fakt.
Chodziło mu o to , że na żywo na tibii ;))
Co do pvp to kiedyś była jego taka akcja, że zblokował w windzie kazo całe Sunblade ;))
Widać jest skoro nie potrafiliście go trapnąć:) Na tak małym obszarze, gdzie prawie cała podłoga jest pokryta fire fieldami... Tak, wydaje mi się, ze jego PvP w porównaniu do waszego jest kozackie :)
Slimamoneko
09-09-2007, 15:45
pasterz pieknie sie bronilk tak bym to ujał-.- ale onpoprostu wykorzystywal wszytkie błedy noobow z vision... Do tej pory vision szlo klikalo na kolesia atack puscilo pare mwalli i kolo padal... a jak trafili na kogos kto ma dobre pvp to w 30 go trapnac nie mogli-.-
14:30 Efreo [104]: ututevo res "minotaur archer
14:35 Maziqu [103]: za co padl?
14:35 You lose 25 hitpoints.
14:35 Maziqu [103]: bo ja nie w temacie
14:35 Vuaevo Bruth [174]: Za co on padl?
polowa osob co go bila nie wiedziala dlaczego-.- a odp jest proesta-.- Vision to PA i bede huncic all 100+ co nie bede co 2 kroki gadac: "hajl wyrzyn, hail ima i katrijla" -.-
pasterz pieknie sie bronilk tak bym to ujał-.- ale onpoprostu wykorzystywal wszytkie błedy noobow z vision... Do tej pory vision szlo klikalo na kolesia atack puscilo pare mwalli i kolo padal... a jak trafili na kogos kto ma dobre pvp to w 30 go trapnac nie mogli-.-
polowa osob co go bila nie wiedziala dlaczego-.- a odp jest proesta-.- Vision to PA i bede huncic all 100+ co nie bede co 2 kroki gadac: "hajl wyrzyn, hail ima i katrijla" -.-
Cos sie malo orientujesz co sie dzieje na furorze. Pasterz chciał poza plecami Katrili przejąć władze na Furorze
A co do tego jak go trapowali to na filmie bylo widac ze specjalnie Gohan odchodzi zeby Pasterz uciekł. a tak wogole to bylo ich ok. 10 ;p
Cos sie malo orientujesz co sie dzieje na furorze. Pasterz chciał poza plecami Katrili przejąć władze na Furorze
A co do tego jak go trapowali to na filmie bylo widac ze specjalnie Gohan odchodzi zeby Pasterz uciekł. a tak wogole to bylo ich ok. 10 ;p
Nom a ty się za to zajebiscie orientujesz o0
A czy odpowiednie strzelanie mwalli jest takie trudne? Nie, a my mieliscie z tym problemy. Obecnie nie ma problemu z wyuhaniem sie jak mamy hotkey system, to samo trafianie SD - w zasadzie taka (pseudo)balansacja.
Slimamoneko
09-09-2007, 16:41
Taaa... każdy pretekst jest dobry... faktem jest że nie darl sie "hajl wyrzyn" i padł...
@up
O! Pro evul gamer się znalazł...
@topic
Huehue, nie wiem czy pasterz jest tym dobrym, czy zuym, ale przyznam że pvp ma bardzo dobre.
Widać, że nie panikuje jak go złapie ekipa 10~ osób, tylko stara się jakoś uciec ;]
Ale jak chciał przejąc władze ;P
Zerowiec bez pvp.
no w koncu sie przyznales
chu1 wiecie nooby, pogralibyscie an furorze od poczatku to byscie wiedzieli cokolwiek o tym serwerze. tak to tylko potraficie pi3rdolic co to wy nie wiecie, co to on nie umial, co to by nie zrobil. zamiast pisac moze zrobcie sobie chary na furorze ( to do tych z innych swiatow) i pomozcie swojemu bogowi z powrotem na furore, eh?
p13rdolone noooby z tibia.pl
Signed.
Zerowiec bez pvp.
Przepraszamy Tato.
chu1 wiecie nooby, pogralibyscie an furorze od poczatku to byscie wiedzieli cokolwiek o tym serwerze. tak to tylko potraficie pi3rdolic co to wy nie wiecie, co to on nie umial, co to by nie zrobil. zamiast pisac moze zrobcie sobie chary na furorze ( to do tych z innych swiatow) i pomozcie swojemu bogowi z powrotem na furore, eh?
Signed.
Zerowiec bez pvp.
Nie bij plx
Dzik Dzik Tadzik
09-09-2007, 18:17
Signed.
Zerowiec bez pvp.
Moge cie dotknąc?
Signed.
Zerowiec bez pvp.
Też mam zacytowaną jego wypowiedź.
@ topic
Pasterz nie współpracował kiedyś z Taifunkiem?
Też mam zacytowaną jego wypowiedź.
@ topic
Pasterz nie współpracował kiedyś z Taifunkiem?
Zmienial strony raz po tej raz po tej aż wkońcu nikt go niechce
SIMPLE.
Xerizzezo
09-09-2007, 20:55
wlazlby na poi do pokoju knigt'ow i zabawa skonczona
hail NC !
hail NC !
Pomyśl człowieku, tam byli tez knighci i tak czy inaczej by go bili, nie mógł by dać tam loga, bo oni by mogli donosić sobie uhy, a on nie.
Drakonir
09-09-2007, 23:07
hail NC !
Wydaje mi się że przejscie bylo otwarte na >> więc mógł wejść w tp powrotne.(może)
T3H_VirUs
10-09-2007, 01:51
No nie co za rozkmina. Wg mnie Pastuch padnął bo mu sie nalezalo huj z jego pro magicznym pvp jak zaliczyl glebe... a ze zycie na furce jest przejebane co wiem choc w sytuaji sie nie orientuje to pastuch ma Game Over...
P.S. Zbesztajcie mnie pro elo mopsy co wiecie lepiej ;s
Co on zrobił takiego "boskiego"?? jakby mnie biła tak nie zdecydowana ekipa to też bym tak umiał biegać.
Niech ktoś z Vision powie czego nie którzy ludzie nie wiedzieli co mają robić?? tak jakby chcieli go zabić a nie mogli :P
A no było tam kiedyś jak na windzie w kazz zaprezentował swoje pvp. Lar~, nie mów, że ma słabe pvp heh... Ja tam szacunek dla Pasterza. No i... Hail Tibia 7.1... A prosić to on się nikogo nie będzie o blat etc. Nie ważne, pozdro~
Vision to nooby. Gz dla Pasterza, za to, że stylowo omijał mwalle. :D
@film
ładnie uciekał, fakt.
Wlasnie zle to ujalem bo chodzilo mi oczywiscie o pvp ktore widzialem "na zywo", czyli nie ogladajac filmik.
A jeszcze powracajac do tego pvp bo widze ze sa jakies kontrowersje.
Nie dal sie trapnac juz na poczatku, nie wiem czy to byla do konca kwestia jego pvp bo po dluzszym przemysleniu byc moze niektorzy mieli mieszane uczucia co do bicia kumpla z gildii i dla tego robili to troche flegmatycznie na poczatku. Co nie zmienia faktu ze ma dobre pvp bo trzymal sie dosc dlugo.
Jucha Furora
12-09-2007, 22:04
Haha nieobliczalny pasterz..
Co on zrobił takiego "boskiego"?? jakby mnie biła tak nie zdecydowana ekipa to też bym tak umiał biegać.
Niech ktoś z Vision powie czego nie którzy ludzie nie wiedzieli co mają robić?? tak jakby chcieli go zabić a nie mogli :P
watpie zebys ty tak sobie poradzil, twoja gildia wpada do Ciebie ta expa bum bum trap zdayzsz pwoiedziec o co kaman i gleba -,- moze tam nie gralem ale duzo czytalem na temat furory i jak wyzej pisali na windzie w kazz sam trapował całe Sunblade + podobno zabil kilku z nich
moze ma dobre pvp ale itak jest i bedzie suka - perfidnie zdradzil Duskow
wrogonastawiony
18-09-2007, 13:41
Wczesniej zdradzil tez vision i jak widac oni mu tego nie zapomnieli, niech zdycha śmieć ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.