Pokaż pełną wersje : pac
Mam prosbe mogl by ktos z was powiedziec mi jak chce sobie kupic paca to kase mam wyslac na acount# czy na IBAN prosze o odpowiedzi bardzo mi to potrzebne z gory dzienkuje!!!
Najpierw logujesz sie na swoje konto na stronie www.tibia.org, tam klikasz, ze chcesz kupic pacc, wypelniasz forumlarze, i dostajesz maila. Tam pisze, na jakie konto masz wplacic kase, ile kasy, i z jakim dopiskiem (tam musisz podac numer zamowienia). Najlepiej idz z tym do banku i tam ci pomoga, a jeszcze lepiej placic karta kredytowa, bo mniejsze prowizje i szybciej PACC dostajesz.
IBAN to o ile pamietam numer konta bankowego ich (Share-it).
Oryginalnie dodany przez matkus
Najpierw logujesz sie na swoje konto na stronie www.tibia.org, tam klikasz, ze chcesz kupic pacc, wypelniasz forumlarze, i dostajesz maila. Tam pisze, na jakie konto masz wplacic kase, ile kasy, i z jakim dopiskiem (tam musisz podac numer zamowienia). Najlepiej idz z tym do banku i tam ci pomoga, a jeszcze lepiej placic karta kredytowa, bo mniejsze prowizje i szybciej PACC dostajesz.
IBAN to o ile pamietam numer konta bankowego ich (Share-it).
Strona o podanym adresie nie istnieje!!!
Lepiej skorzystaj z oficjalnej www.tibia.com i tam my accond i get primum accond (czy jakos tak) :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.