PDA

Pokaż pełną wersje : 64 palek na guardach

Rudzik1
09-09-2007, 14:00
Elo wszystkim. Dziś mi sie nudziło to nagrałem swój pierwszy filmik w TibiCam.
Może nie jest jakis ciekawy, ale pokazuje jak palek moze expić na guardach.

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30660
PozDro

KozkaOpole
09-09-2007, 14:25
Nawet mi sie niechce sciagac, jak tu sa tematy ze 30 palek znakomicie daje se rade na guardach, a co dopiero 60;] moze pozniej sciagne

@ edit
No filmik moze byc:) zwykly exp;]

Lend
09-09-2007, 14:33
Obejżałem jesteś żałosnym noobkiem :baby: żeby huncic Guardy 60 pallem i mieć z tego waste ... omg

Rudzik1
09-09-2007, 14:40
[up]
Widać, że kultury nie posiadasz i po pozorach oceniasz. Kłucić sie nie bede myśl co chcesz ale to nie był exp tylko film pokazowy. A po 2 nie miałem waste, niewiem po czym to wywnioskowałeś.

PozDro

T3H_VirUs
09-09-2007, 15:50
Obejżałem jesteś żałosnym noobkiem :baby: żeby huncic Guardy 60 pallem i mieć z tego waste ... omg

Won Frajerze?

@Movie
Jak oglądam takie filmiki to mi sie przypominaja stare czasy 40 lvla O taaak :p

14:41 Honeriowy [64]: potem nakrece necro hunt

Czekam <3

siniestro
09-09-2007, 16:46
[up]
Widać, że kultury nie posiadasz i po pozorach oceniasz. Kłucić sie nie bede myśl co chcesz ale to nie był exp tylko film pokazowy. A po 2 nie miałem waste, niewiem po czym to wywnioskowałeś.

PozDro

ty nie masz slownika, to widac ;PP
a koles ma racje, 64 pall to na dwarf quest room powinien isc cos pokazac :PP bo na labiryncie to ja od 20 lvla biegalem :)

Rudzik1
09-09-2007, 17:18
ty nie masz slownika, to widac ;PP

Powiedz mi prosze jakie błędy ortograficzne zrobiłem nie licząc "ą", "ę" itp.

PozDro

Macqren
09-09-2007, 17:30
@up
Kłócić*
;d

Tristo
09-09-2007, 17:41
stary idz na raty pod thais-bede pod wrazeniem :D:D

Rudzik1
09-09-2007, 18:05
Ok źle napisałem "kłÓcić" sorry. Widze, że nie rozumiecie iż był to film pokazowy i potraficie tylko krytykować. żal...

PozDro

Creator of Nightmare
09-09-2007, 18:15
Ok źle napisałem "kłÓcić" sorry. Widze, że nie rozumiecie iż był to film pokazowy i potraficie tylko krytykować. żal...

PozDro

Nom

Film pokazowy :D .... w ktorym pokazales ze jestes noobem.

Vlad Dracula
09-09-2007, 19:33
Co to za różnica czy pokazowy czy zwykły hunt. Tu i tu masz to samo,więc nie kłóć się i nagraj coś w miarę lepszego.

Kartoflak
09-09-2007, 19:41
Ja pierdziele ale noobek
zal ;/

GrubySwordfighter
09-09-2007, 19:41
Mi się tam filmik podoba ;) Ale nie rozumiem za co ta krytyka ? to bym film w którym on pokazywal jak sie expi 64 rp na guciach a nie...ehhh wogóle żal... ludzie i co potem on pokaze jak expi na dragach to co ? Powiecie "ale guwno pacz muj kónpel na 63 leweló zapił temona to jest sjom a on traki to pista jezd" taak ?
Pozdrawiam Gruby X(

Onori
09-09-2007, 19:53
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. — Mark Twain

Tym razem nie będzie się to tyczyć autora tematu, lecz was "super wymiatacze".
Głupota wasza polega zarazem na braku możliwości stworzenia zwykłej i inteligentnej krytyki jak i zarazem zaniku umiejętności poprawnego czytania.
Jeśli w temacie jest napisane " 64 palek na guardach" to nie znajdziecie tutaj "demon solo 20 lev!" więc w czym problem jest?
Nikt was nie prosił o odpowiedzi, że na tym poziomie to wy już biliście "łorszabale", chciał iść na +60 poziomie na guardy - to poszedł, tego też mu zabronicie? Ba! człowiek chciał zrobić coś dobrego (pokazać jak można expic na danej kopalni itd) a tu człowiekowi jak zawsze będą sypać piasek w oczy za coś przydatnego.
Kolejna krytyka w waszą stronę to ta, że wasz intelekt zatrzymał się na paru prostych słowach obelg i wulgaryzmów - dlatego wyzywajcie się piano zdala od forum. Altruiści założycielowi tematu raczej są zbędni by mu mówić gdzie ma polować.

GrubySwordfighter
09-09-2007, 22:01
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. — Mark Twain

Tym razem nie będzie się to tyczyć autora tematu, lecz was "super wymiatacze".
Głupota wasza polega zarazem na braku możliwości stworzenia zwykłej i inteligentnej krytyki jak i zarazem zaniku umiejętności poprawnego czytania.
Jeśli w temacie jest napisane " 64 palek na guardach" to nie znajdziecie tutaj "demon solo 20 lev!" więc w czym problem jest?
Nikt was nie prosił o odpowiedzi, że na tym poziomie to wy już biliście "łorszabale", chciał iść na +60 poziomie na guardy - to poszedł, tego też mu zabronicie? Ba! człowiek chciał zrobić coś dobrego (pokazać jak można expic na danej kopalni itd) a tu człowiekowi jak zawsze będą sypać piasek w oczy za coś przydatnego.
Kolejna krytyka w waszą stronę to ta, że wasz intelekt zatrzymał się na paru prostych słowach obelg i wulgaryzmów - dlatego wyzywajcie się piano zdala od forum. Altruiści założycielowi tematu raczej są zbędni by mu mówić gdzie ma polować.

Zgadzam się z tobą ale jak to wiekszość forumowiczow chce tylko orsz solo na 1 lvl a jak nie to film jest glupi :/:baby:

AlortDeath_17
09-09-2007, 22:09
aa mi się tam film podoba :) i co z tego że na guardach i tak fajny
GratZ for you

Ashael
09-09-2007, 22:34
Nie czepiajcie sie go, filmik jest git ^^

@Topic
Czekam na necro hunt:)

PS:
21:19 Skasza [45]: Tysiace mam pomyslow gdy siedze sobie tam, wybiore tylko jeden z nich, najlepszy bedzie plan
21:19 Skasza [45]: obmyslam nowy plan, obmyslam nowy plan, obmyslam nowy plan wtedy kiedy znam
21:19 Skasza [45]: wtedy kiedy sram* xD

:D:D:D

lucyferrr
09-09-2007, 22:55
łał rzeczywiście niezłe osiągi masz 60+ na Guardach bardzo interesujące

Rudzik1
09-09-2007, 23:45
Elo Alort;p Dzieki,że chociaż ty nie naskoczyłeś, ale szczerze mówiąc mam opinie tych wszystkich PRO graczy w dupie.
Jak bedzie czas zrobie filmik z Necro, narazie szkoła więc jak bedzie jakaś godzinka to skocze i nagram.
Dzieki Wszystkim za pozytywne komentarze.

PozDro

poreda
09-09-2007, 23:56
aa mi się tam film podoba :) i co z tego że na guardach i tak fajny
GratZ for you

Niby tak, ale co tu fajnego zwykłe bicie Dwarfów, 0 trudnych sytuacji, to taki easy exp.

@Topic
Co do NCR to odradzam, exp można porównać do Guardów, a jeżeli ci nie spadną BOH'y lub SS, to waste :)

sliver
10-09-2007, 00:24
nie dolaczam sie do tych wszystkich pro forÓmowiczÓw ktorzy tylko potrafia ciskac obelgami i wyzwac, a postaram sie wyrazic swoja opinie w sposob cywilizowany.

Tak wiec film mi sie nie podobal, uwazam, ze nie wnosi nic nowego, a co dopiero ciekawego na tym forum. ale Polska wolny kraj kazdy wstawia to co chce i lubi, jezeli Ty miales jakis w tym cel i wstawianie takich filmikow sprawia Ci radosc to gz pozdro600 i zyli dlugo i szczesliwie...

T3H_VirUs
10-09-2007, 01:41
Jakbyscie buraki powyzej czytali temat ze 64 na guardach to po ki huj sciagacie jak macie takie commenty wstawiac? po 2 napisal ze to jego 1 szy film moze chcial zobaczyc jak mu to wyjdzie a wy sie przy*******acie s*******ajcie krowy doic cwaniaki internetowe -.-

dark_solti
10-09-2007, 01:55
filmik fajny 64 rp bije sobie guardy i tyle nie czaje ludzi ktorzy wchodza pisza "ale nap expi na dfarfah na 64 lvl !!!1111oneone1" Pozdro i czekam na filmik z necro huntu :D

Ganci.
10-09-2007, 17:32
Ja osobiście polecam huncenie na Necro ale najlepiej jeśli zdecydujesz się na hunt 3 godziny lub więcej. Nie ma bata żeby bohy ci nie spadły ;p

Albo w każdym razie na innym mogą ci 2 pary spaść i zwraca się za poprzedni i kilka następnych.

@ Filmu z guardów nie komentuje bo nie widzę sensu - guardy jak guardy :>

Smerfhsb
10-09-2007, 18:25
Co do NCR to odradzam, exp można porównać do Guardów, a jeżeli ci nie spadną BOH'y lub SS, to waste :)

lol
36 Palkiem biłem necrosy i nigdy mi nic dobrego nie spadlo , a mimo to nie mialem waste

Hugo
10-09-2007, 18:48
łał rzeczywiście niezłe osiągi masz 60+ na Guardach bardzo interesujące

A czy ty kolego umiesz czytać?
Ja, posiadając tą umiejętność klikając na temat, byłem już świadomy jakiego typu będzie to film.
Każdy chyba powinien być. Ot, zwykły hunt na dwarfach guardach 60+ palka.
Jak sie nie podoba to po co oglądasz będąc z góry nastawiony na negatywną krytykę?
Lepiej wejdź w "Ghazbaran na celeście" tam to dopiero mają "osiągi" ;).