Pokaż pełną wersje : power bolty vs royal spear
Witam.
Mam pytanie z czego lepiej walic power boltow czy royal spearow ?
Vlad Dracula
09-09-2007, 14:25
P bolty
Wiekszy dmg,drozsze,duzy wymagany lvl,nie mozna nosic tarczy
Royal speary mozna nosic tarcze czesto sie nie trafia ciezkie
jesli to ci nie pomoglo to z p boltow sie mocniej bije
P.R.O.S.T.O.
09-09-2007, 14:44
Zdecydowanie royal speary! Nie ważne na czym jesteś zawsze Ci się zwróci, hity duże i ogólnie same plusy w postaci tego, że można bić na nieograniczonym dystansie :)
Pozdro:D!
Jeśli opłacalność interesuje cię bardziej niż szybki exp, to bierz royal speary.
Sir_Marekk
09-09-2007, 15:24
zdaje mi sie że royal speary i do tego możesz nosić shielda
Devil Rayn
09-09-2007, 15:30
Jak idziesz solo na jakiegoś hunta bierz speary lecz jeśli idziesz na coś grupowego bierz p bolty. Wczoraj byłam z kolegami na demonach 2 miało e spears i 1 p bolty ten owy kolega używający p boltów zgarniał ZAWSZE najwięcej expa (~3k).
p bolty sa lepsze wtedy jak idze sie na jakis hunt z blokerem typu dl,demy
Milten Magician
09-09-2007, 23:08
Royal speary na expienie a power bolce tylko i wyłącznie na demce bo na innych potworach są nie opłacalne.
Jakos ja przywyklem uzywac only power boltow - poza wyjatkowymi sytuacjami (niektore tylko potwory biore na speary)
I praktycznie z pb suma sumarum mam do przodu a expie o wiele szybciej .
Mam pytanko odnosnie tematu lepiej bic frost dragi z power boltow czy royal spearow? Paladin 70 lev 85 dist>
Wlasnie mam podobne pytanie jak kolega wyzej - frost dragi z p boltami solo, jaki lvl, dist, co brac -mf i uh, czy jest to oplacalne, gdzie najlepiej, jakis filmik? :D
Najlepiej gdyby ktos sie wypowiedzial kto probowal lub jego koledzy tak robia i sie zna :)
MaciekFromKlan
19-09-2007, 16:06
Mam pytanko odnosnie tematu lepiej bic frost dragi z power boltow czy royal spearow? Paladin 70 lev 85 dist>
solo ? niczym
exp na dragach palkiem jest mozliwy okolo 90 lvla z dystem 80+,bylem z kolega(80ek) na nich moim(wtedy) 66 rp,koles wchodzi na gore po schodkach,ja za nim nawet nie zobaczylem frosta i sie zwbinolem na combo z dysta za 600+ ;_)
Dawidds14
22-09-2007, 20:29
Ja osobiscie polecam royal spear jak chcecie expic ale jak chcecie isc na cos mocniejszego począwszy od HYDRY to biezcie POWER BOLTY bo to ma kopa
Jak sam expasz to na royalkach jeździsz ale mass hunty (hydry , demy czy cóś ... np.PoI ) to p bolty bo dobre hity xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.