Pokaż pełną wersje : Taki fajny pomysł...
Obywatel
09-09-2007, 14:34
Cóż, po wielu, wielu dniach gry palladynem (mój 2 palladyn :) doszedłem do wniosku, że dobrze by było mieć możliwość (jeśli korzystamy z usług Banku Tibii) płacenia kasą z konta za zakupy u npc, oraz jeżeli sprzedajemy dużo rzeczy lub drogich rzeczy, aby kasa nie wędrowała do naszego Bp tylko na konto ( a ile to razy kogoś zarżnęli w sklepie na uboczu).
Czekam na komentarze :)
robert22
09-09-2007, 14:41
Up
Ja zaznaczam tylko dla pacca, chodzi tu o loota z Djinow, tam chyba jest najwięcej deadow, bo tam się sprzedaje duże looty na dużych lvl...
Sonda jest powyżej twojego posta wiec zdanie "Czy zgadzam się z wyżej postawioną ideą" nie wiem do czego się odnosi. :P
A tak na serio popieram i dla facc i dla pacc i w góle fajny pomysł.
Good idea, ale nie nie tylko dla pacc :).
Szuper najz idea menz... Zrobmy Tibie jeszcze latwiejsza niz jest teraz
moze zaniedlugo bedziemy mieli teleporty w depo zeby odrazu na expowiska wchodzic -.- Albo runy zamiast do bp to do depo beda wysylane..
Excalibug
09-09-2007, 16:50
Fajny pomysł, ale jeśli cipsoft go wprowadzi to tylko dla pacc
Zamiast pisać temat tutaj, napisz na tibia.com w dziale proposals :)
Vanhelsen
09-09-2007, 17:09
Rivendell, Legolas wraz z Gandalfem idą do sklepu uzupełnić zapasy strzał i jedzenia.
- 25 kołczanów strzał i 15 bochenków chleba - rzekł Legolas
- 80 szt. złota proszę
- Przyjmuje pan kartę Visa?...
-.-"
--Cienius--
09-09-2007, 21:41
@up
Nie tutaj tylko placimy karta mastercard
Capality
10-09-2007, 00:02
Tibia dzieje się w czasach, w których nie ma komputerów, kart kredytowych samolotów. Ten pomysł jest do bani, w ogóle nie podoba mi się pomysł z trzymaniem kasy na koncie
OjciecChrzestny
10-09-2007, 08:03
wprawdzie powiadam wam cóż to jest karta Visa czy mastercard? i czym do jasnej pokręconej jest komputer? o.0
SPALIĆ DIABŁA!@!!!!
zaraz wymyślicie jeszcze mana runy i train monki???
pomysl by mi sie podobał
down@
tibia z upade do upade jest coraz bardziej podobna do otsa
Capality
10-09-2007, 15:58
@UP:
Too much OTS
Machrumczas
10-09-2007, 19:23
dobrze ze zabijajom noobow przy sklepie kasa leci mozna zawsze cos zarabac i zwiac , ja tak robie i mam juz 5k z 2 dni przy sklepie! palladyn to profesja debila, powiedz gmowi zeby ci palka na najta zamienil to bedziesz rozwalac demony na 50 lvlu
@2&3up
Training monki może nie, ale training machine (wygląd deathslicer'a dla knighta i tarczy dla palladyna) by bardzo odpowiadały.
Milten Magician
10-09-2007, 19:32
Pomysł byłby dobry gdyby tibia działa się w czasach nowoczesnych, a tak to do bani zresztą ja i tak zawsze noszę cała kasę przy sobie... Aol i non-pvp rlz... :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.