Pokaż pełną wersje : Problem z update
Proszę nie pisać odrazu zły dział noobie tylko przeczytać co napisałem. Bo to związane z Updates
Więc dostałem list na Serverze unitera że...
Treść listu:
Thais
Dear Player!
You have broken the rule. You must take responsibility for that. Please enter our site for breaking rules players www.Tibiabans.com Copyright Š 1996-2007 CipSoft GmbH.
Napisałem do osoby która mi wysłała list (podobno kolega GM na real) i sie pytam czemu dostałem ten list i co jest napisane. On odpowiedział ze na tej stronie muszę sie zalogować w ciagu 10 minut albo dostane bana na 7 dni. I powiedział że zalogowanie to akceptacja nowego tibijskiego regulaminu który stworzyli po update. Kolega dostał taki sam list. Nie wiem co zrobić.
list wyrzuc do kosza i po sprawie, nic nie rob
list wyrzuc do kosza i po sprawie, nic nie rob
A jeśli dostane bana to co?
jakbys mial dostac bana to bys go dostal bez ostrzezenia, a jak chcesz miec hacka to sie tam zaloguj
Cipy nie kontaktują sie z graczami za pomocą listów. Tylko w sprawie czynszu za domek. :P
Hacklink
Jak w niego wszedłeś to już niedługo będziesz bez itemków. ^^'
Btw. Kocham takich jak Ty <333
Emcess.
Excalibug
09-09-2007, 16:25
Tylko dziwi mnie, że strona ma adres .com, ponieważ zazwyczaj za ten typ domeny się płaci. Czyżby haker zapłacił za ten adres? o.0
Raditz Saiya-jin
09-09-2007, 17:26
zły dział noobie
Rotherdamie
19-09-2007, 15:55
Proszę nie pisać odrazu zły dział noobie tylko przeczytać co napisałem. Bo to związane z Updates
Więc dostałem list na Serverze unitera że...
Treść listu:
Thais
Dear Player!
You have broken the rule. You must take responsibility for that. Please enter our site for breaking rules players www.Tibiabans.com Copyright Š 1996-2007 CipSoft GmbH.
Napisałem do osoby która mi wysłała list (podobno kolega GM na real) i sie pytam czemu dostałem ten list i co jest napisane. On odpowiedział ze na tej stronie muszę sie zalogować w ciagu 10 minut albo dostane bana na 7 dni. I powiedział że zalogowanie to akceptacja nowego tibijskiego regulaminu który stworzyli po update. Kolega dostał taki sam list. Nie wiem co zrobić.
Widze ze jestes nowym graczem i musze cie uprzedzic . To próba shackowania twojego konta przez hakera.W oficjalnym supported fansites tibia.com nie wspomniała o zadnym tibiabans.com wiec to strona hakerska.
Nie rob niczego co napisał ci haker w tym liscie to dalej spokojnie sobie jeszcze pograsz.
Rafals from hell
01-10-2007, 11:34
Jeżeli hacker zapłacił za domenę .com znaczy, że ma dobry z tego zarobek.
Suchy512
01-10-2007, 11:52
Dostałem taki sam list, i go wyrzuciłem.Ty tez tak zrób jak ja (nie loguj sie nigdzie) jak nie chcesz mieć hacka
hehe, to nie jest pierwszy człowiek, który wykupił domenę .com na taką potrzebę :P
Gdyby regulamin był zmieniony, na pewno po zalogowaniu byłoby info.
@Btw: Poruszyła mnie twoja historia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.