PDA

Pokaż pełną wersje : Kostka OPANOWAłA Świat

Branel
09-09-2007, 20:56
Kostka czyli dicle opanowała askare.Trzeba bardzo uważać!Gdy np.8llvl daje za wygraną BoHy lub Knight legi to jest duże prawdopodobieństwo że to oszust który po wygranej-naszej po prostu da loga.
Z tego co widze to oszustów bardzo duużo.
Moim zdaniem można zaufać 70lvl+ + pacc ktory nie oszukuje i loss kosztuje naprzykład 500gp za k armor a nie 100.
Już coraz mnjej ludzi w depo którzy po prostu chcą sprzedać itemy.

SirVanTheKnight
09-09-2007, 23:08
Co racja to racja - cholery można dostać przez tą kostkę... No i ile osób się na to nabiera xD Ja nie gram z zasady - nie lubię hazardu :P Ale prawdą jest, że coraz trudniej spotkać osoby normalnie sprzedające/kupujące przedmioty...

Dexterledius
13-09-2007, 22:49
Mnie już 1 raz oszukali i sie w to nie bawie

Tomkooo
11-10-2007, 16:05
Mnie tez ;|

Sleeq
13-10-2007, 14:50
Hehe no musze przyznac ze tez cos o tym wiem, raz mialem szczescie i obstawilem los za 3k i wygralem royal helmet 70+ lvl oddal mi 3k i powiedzial ze nie da mi helmu, zdziwil sie jednak jak zobaczyl kto przyszedl mi pomoc ;p i oczywiscie odsykalem swoja nagrode, nastepnym razem zagralem i znowu mialem szczescie wygralem bohy ale niestety nie otrzymalem ich =/ i od tamtej pory w to nie gram xD:baby:

Zolzoller
17-10-2007, 21:56
Hehe no musze przyznac ze tez cos o tym wiem, raz mialem szczescie i obstawilem los za 3k i wygralem royal helmet 70+ lvl oddal mi 3k i powiedzial ze nie da mi helmu, zdziwil sie jednak jak zobaczyl kto przyszedl mi pomoc ;p i oczywiscie odsykalem swoja nagrode, nastepnym razem zagralem i znowu mialem szczescie wygralem bohy ale niestety nie otrzymalem ich =/ i od tamtej pory w to nie gram xD:baby:

ja obstawilem raz za 1 dead rata , wygralem i otrzymalem 2 dead raty .. to mi sie podoba lecz nadal nie wiem gdzie mozna sprzedawac zwloki szczurkow na majnie :baby::baby::baby::baby:;(;(;(;(X(X(X(X(X(X(:(:(:( :(

Sleeq
21-10-2007, 23:14
Nie chcesz to nie wierz ale tak wlasnie bylo :]

Taziu
12-11-2007, 07:40
Nie chcesz to nie wierz ale tak wlasnie bylo :]

mnie jeden 40 master oszukal na c shielda ktorego mi nie oddal gdy wtopilem na niego z 8k kupujac pare losow

napoczatku niemialem szczescia i duzo przegralem hmm moze ze 150k
potem jednak zagralem z jednym kolesiem i wygralem 300k+

ale i tak nie mam tyle szczescia co adwa i pepe co wygrywali miliony

btw kostka wyszla juz z mody tylko czasem ktos tam pogrywa na boku

Ola_Petrov
18-11-2007, 06:01

a co to za szczescie obstawiaj zawsze '3' to jest 70% wygranej :)

Kapitan Chrupek
18-11-2007, 07:08
mnie jeden 40 master oszukal na c shielda ktorego mi nie oddal gdy wtopilem na niego z 8k kupujac pare losow

napoczatku niemialem szczescia i duzo przegralem hmm moze ze 150k
potem jednak zagralem z jednym kolesiem i wygralem 300k+

btw kostka wyszla juz z mody tylko czasem ktos tam pogrywa na boku

Jak taki dobry jestes w cyferki to daj mi znac jak bedziesz zdawac multi lotka

Namekanoth
28-12-2007, 02:22
Raz mnie 60 EK oszukał
Zalosowałem za 1.5 k, wygrałem b-robe a on loga dał

MordercaCienia
28-01-2008, 02:39

No ja nie wiem czy adwa aż tyle wygrał... po tym jak przegrał ze mną moje 2,5kk (które oczywiście znowu przegrałem) nie miał zbytnio szczęścia. :P

Sienx
03-05-2008, 11:37
Uwazajcie na kolesia o nicku Devil Deathless on oszukuje w dice w karzdym miescie jak niechca grac w veno to idzie do carlin mnie juz oszukal o magma boots niegrajcie u niego xD

Vasudanin
03-05-2008, 12:01
a co to za szczescie obstawiaj zawsze '3' to jest 70% wygranej :)

Z tym się muszę zgodzić zawsze 3 obstawiam
Bo piraci grają na statkach w to tyle że dwoma a jak wiadomo piraci często oszukują więc są lewe kostki na jednych wypada 3 a na drugich 4
(potwierdzone naukowo :P)

kumpel dał bp kostek bo kończył grę no to postanowiłem się pobawić po 10 rzutów:
pierwsza kostka: 1,3,3,6,4,5,3,2,3,4
przez 19 kostek było tak samo ale przy jednej było inaczej:
3,4,5,4,2,4,4,6,1,1

pozdro

MordercaCienia
04-05-2008, 15:42
Jakieś bzdury, nie słuchaj.