PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna Na Titanii

Voltar
19-10-2004, 18:32
www.free.of.pl/t/tibia_itd/walka.rec

WOJNA NA TITANII! Trwa ona jeszcze teraz, film nagrywany przed chwila.. ja musialem sie wylogowac =(( Wszystko zaczelo sie od tego ze zabili najwiekszego lvl na Titanii - Chris Basso, dokonala tego gildia UNIT. Teraz Fearless(gildia chris bassa) walczy z Unit.. ogladajcie.

Nie wiem czy film bedzie dzialac =( Logujcie sie an titanie i ogladajcie wojne.:P Jest ona obok AB.. albo dgzies teraz obok carlin ehehehe :P

pozdro.

EDIT::

20.10.2004 - 09:02

dzisiaj rano wszystko znowu sie zaczelo.. kilka osob z fearless siedzilo pod depo, przyszedl Latuz (UNIT) i jakis drugi koles (UNIT), zaczeli walic z SD i boltow w jednego ziomka z Fearless... wiele nie zobaczylem bo podczas walki wyszli z miasta i byli szybcy :P wiem tylko ze Latuz (UNIT) zrobil ultimate explosion i walnal kolesi z Fearless z obrazeniami po 500+ ;)

wszystko dzialo sie przed zapisem servera jeszcze kilka minut temu..
no.. zobaczymy jak bedzie dalej. ;/

PS

FILM DZIALA! SCIAGAC TERAZ :)

Neho
19-10-2004, 19:27
popraw link!

Kobza
19-10-2004, 20:43
Dawaj dobry link grr.... X(

Pozdro dal Neho :)

Neho
19-10-2004, 21:35
-Pozdro dla ziomow z bydg,
- link qrwa dawaj

Koko
19-10-2004, 23:35
No niezbyt dobrze to wytłumaczyłeś bo farless to nowo powstała glidia stworzona spcejalnie na wojnę, zjednoczyło się w niej kilka największych glidii takich jak Freedom, Heat, etc. do walki z PowerAbuserami z Unitu.
Jak narazie Unit wygrywa ale zerknijcie sobie na listę członków glidii Farless to zobaczycie że to się zmieni. W Fearless jest też kilku polaków, ale nie wiem ilu dokładnie(napewno Mordii i jeszcze jeden, którego pseudo zapomniałem :)
Co do filmu to rehost się prosi

Sir Prymas
19-10-2004, 23:41
Limit został przekroczony...
Limit zostanie odnowiony dzisiejszej nocy kilka minut po północy.
( jak zrymowali :] )
Jap oczekam do tej północ bo i tak nie ma nic innego do roboty :(

Voltar
20-10-2004, 08:18
Link juz dziala! Wbijac sie szybko :D

Crazy Iwan
20-10-2004, 09:18
Konto tibia_itd przekroczyło limit dziennego wysyłania danych.

...... :(

Voltar
20-10-2004, 09:32

...... :(

ech :( juz nie dziala.. dajcie namiary na PW na jakis serv to wam wloze na niego ten film..

Neho
20-10-2004, 13:43
a nie możesz sobie kurde załozyc konto na wp czy republice i dac link...

ketsok
20-10-2004, 16:10

Jeżeli bardzo Ci zależy na tym aby limit został odnowiony już teraz, to wyślij
SMSa o treści MP 561 (litery MP, odstęp i liczba 561) na numer 7216
a kod otrzymany SMSem zwrotnym wpisz do formularza poniżej.

a szkoda..bo bylem tam..walczylem troche..tlyo ze ja choc mieszkam w ab walczylem w thais... moja rodzinka : da'rose tez sie udzielala podobno

Kobza
20-10-2004, 16:30
grwa popraw ten grrrr
Fast....

Snap
20-10-2004, 17:20
Zrób coś z tym plx. Musze to obejrzeć :P

Grundos'clubbaser
20-10-2004, 17:30
Ludzie nie przesadzacie z wyrzeniami ? bo juz przesadzacie... takie wulgaryzmy jak stosujecie przy rodzicach to wasza sprawa, ale tutaj sie zachowujcie. Ano wlasciwie po co tutaj 5 osob mowi "grr popraw to" ? Nabijanie postow nadal jest popolarune jak widac... Trzeba temat z wstawianiem filmow na jakims porzadny server zrobic i go "przykleic na stale" bo widac ze tutaj sie nub'uje :confused: . A co do filmiku to tez bym obejrzal bo te stale znaki "X" lub "Server zajety" to codziennosc ktorej nei da sie zmienic :/ a obejrzal bym z przyjemnoscia filma.

Bah pozdro all.

Neho
20-10-2004, 17:45
lol szczyl wiekem mnie bedzie uczyc zachowania i jescze noob levelem
OMG

Hitmanu
20-10-2004, 17:59
...plz popraw link jak mozesz :P

Grundos'clubbaser
20-10-2004, 18:15
lol szczyl wiekem mnie bedzie uczyc zachowania i jescze noob levelem
OMG
Nie no... szczylem mnie nazywasz? Ciekawe kim ty jestes , zalosny nabijaczu postow... Tak jak wiele tematow bylo , tutaj wiek sie nie liczy ale zachowanie wiec nawet mozesz miec 18 lat ale zachowujesz sie jak ... gowniarz z piaskownicy. A moze levla nie mam za dobrego, bo to dla odprezenia jest dla mnie... przynajmniej mam jakies skille a pochwal sie co TY osiagnoles miszczu.
wrrrr...

mateomen
20-10-2004, 18:17
jak dziala jak niedziala:(((((
wez cos zrob wyskakuje mi stronka zeby smsa wyslac;/

Hitmanu
20-10-2004, 19:04
u mnie ciągle to samo...rehost plx

Raxxel
20-10-2004, 19:45
Niestety nie moge obejrzec filmu dzis ale powiem wam tyle ze nie wiem z jakiej sytuacji jest to film ale ja w tej wojnie uczestnicze z chrisem.. i mam nadzieje ze wygramy trzymajcie kciuki ^^ unit=only swe (sux,pa u nich tylko najwarzniejsze) wojna jeszcze troche potrwa postaram sie nakrecic film z samego pola bitwy i ja ich dogonie ale tylko nei wiem czy mnie za bardzo nie bedzie lagowac jak na wojnie -.- narq all POLACY ROX btw.narazie kto padal od unit to byli w 75% killed by polacy nasze PvP rox :) baba all do uslyszonka :D

Voltar
20-10-2004, 19:48
Oo czesc Raxxel.. moze mnie pamietasz?? sprzedawalem ci strzaly pod ksywa Vulter :D (film nagrywany na koim drugim charze - Nerfi)..

Trzymamy wszyscy kciuki za Fearless.. nienawidze UNIT i szwedow X( X(

Raxxel
20-10-2004, 19:58
Szczerze mowiąc to znam bardzo duzo polakow i cie nie pamietam bardzo przepraszam zrozum troche ma sie tych znajomych -.- ale thx za pamiec :)
ogulnie to w fearless nie jestem, ale w wojnie tak a to dlatego iz moj gh po starej gildii jest drobnym schronem dla nas :> Dzis nei powojujemy, ponieważ titania = lagged :/// ale zak ilka dni :D podeslesz mi filmik na meila ?

Hitmanu
20-10-2004, 20:06
Wlasnie Unit sami swe, nielubie ich...btw mialem hunta od Phero :S dostal ostatnio i gites :P Jakis czas temu widzialem jak jakis knight Lurowal berki pod Dwarf Bridge a Rostein stal i nawet palcem niekiwął -,- Aha 1 pytanie czy jak wojna sie skonczy znów bedą gildieFreedom, Heat itp czy już zostanie Fearless na stale? Trzymam kciuki za Fearless :)

Bastek
20-10-2004, 20:12
Unity PA taaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeee weeeeeeeeeeeee po***alo cie ****a po*******ony s****ysynu chyba lol....

sry za wywiska ale jestes ****a i tyle

Freedom robi problemy tylko, fearles uniewinniaja thiefow/pk/red skulli etc...
Ja z qmpelm mamy protekta by unit......... Dostaja codziennie niezliczone ilosci sdkow..... wynik w fragach jest 8:2 (UnitsVSreszta Power Abuserow i s****ieli) i ta nicka mojego chcesz?? dam ci go jak bedziesz quitowal z titani razem z tym heatami i reszta gówna (upomnij sie na PW) ..... Powiem tak : Unici maja lepsze zaplecze....... I c*** ze Unici to swe? nie panial? ****A!! to jest gra...... Ja przez polaczkow z 4 serwow wy*******alem teraz sie trzymam ze Swe i tyle........
Najlepsze Swiat : Solera (ja atm nei gralem :( ) i tyle....... Danubia tez dupna... za duzo wojen...... powiesz mi zebyn na NON-PVP wy*******al? LOOOOL.. ja wole ginac z lojalnym szwedem obok mnie niz ginac z polakiem (TSARO plx?) łgarzem, c***em, tchórzem.........

Sorry za lekko bolaca prawde..... Ale jak Unici to przegraja to Titania bedzie stracona....... Latuz z Vazzem sami sie w Ab ***ie z wami lol a jak was za duzo to partyzantka i tyle....... na elysi tez tak bylo FD byli slabsi a wygrali... Tutaj tez tak bedzie bo w tym skladzie sa polacy....

Pisane napredce z emocjami.... nie nawidze jak ktos ŁGA! (łże? łrze? xD ) sry za ortografie i wyzwiska ale... SEEJA ON GAJM XD (lol )

Raxxel
20-10-2004, 20:17
Hehe powiem ci tyle ja nie ujolem iz szwedzi sux ja ogulnie nie dziele ludzi na narodowosci z unit lubie rostein'a lussier'a i ormet'a czesci nie znam ale walcze dlatego iz czesc z ferless to moi przyjaciele. A co do tsara to moj rl frend taki czeresniak ze omfg -.- serio chcesz to ci fote podesle padniesz :))a co do pytania to nie mam pojecia ja wiem ze tibia mnie juz wali walcze aby walczyc po wojnie obojetnie na wynik koncze z tym uzalerznieniem ;D acha co do zaplecza to sie nei martw :P acha i pamietaj nie kazdy polak jest taki sam i nie kazdy szwed jest taki sam o tak powiem :) nosz znowu edycja btw. nie 8:2 nei chce byc arogancki ale co masz z matmy? a ze polizuje... im d.... to nei znaczy ze beda lojalni jak skonczysz :) remember live is brutal and full of zasadzkas and kopas wpier... a tak wracajac do score to jest okoo 4/5:3/4 :) oblukaj gildie :) dzis tez byl dzien

Bastek
20-10-2004, 20:38
Ormeta lubie najbardyiej eeeeeeeee ... jaki wynik ? ehhem xD?

Maciek543
20-10-2004, 20:39
mi sie ściąga :):):)

Bastek
20-10-2004, 20:49
MI TEZ SIE SCIAGA !!!!!!!!!!: D MACIEK I LOVE U GAY PLX? XD
gdybys nie napisal tak badziewnego posta
to bym nie sprobowal :) I LAV U XD

A tak BTW :
z Unitow 3 osoby padly a o nie mam czasu ogladac reszty gildi :) a wiec wynik 8:3? (units win!) xD
respect

Mordii
20-10-2004, 21:41
Unity PA taaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeee weeeeeeeeeeeee po***alo cie ****a po*******ony s****ysynu chyba lol....

Ja z qmpelm mamy protekta by unit......... Dostaja codziennie niezliczone ilosci sdkow..... wynik w fragach jest 8:2 (UnitsVSreszta Power Abuserow i s****ieli) i ta nicka mojego chcesz?? dam ci go jak bedziesz quitowal z titani razem z tym heatami i reszta gówna (upomnij sie na PW) ..... Powiem tak : Unici maja lepsze zaplecze....... I c*** ze Unici to swe? nie panial? ****A!! to jest gra...... Ja przez polaczkow z 4 serwow wy*******alem teraz sie trzymam ze Swe i tyle........
Najlepsze Swiat : Solera (ja atm nei gralem :( ) i tyle....... Danubia tez dupna... za duzo wojen...... powiesz mi zebyn na NON-PVP wy*******al? LOOOOL.. ja wole ginac z lojalnym szwedem obok mnie niz ginac z polakiem (TSARO plx?) łgarzem, c***em, tchórzem.........

Sorry za lekko bolaca prawde..... Ale jak Unici to przegraja to Titania bedzie stracona....... Latuz z Vazzem sami sie w Ab ***ie z wami lol a jak was za duzo to partyzantka i tyle....... na elysi tez tak bylo FD byli slabsi a wygrali... Tutaj tez tak bedzie bo w tym skladzie sa polacy....

Pisane napredce z emocjami.... nie nawidze jak ktos ŁGA! (łże? łrze? xD ) sry za ortografie i wyzwiska ale... SEEJA ON GAJM XD (lol )

Heh.....
Nie wiem coś ty za jeden ale p*******sz straszne głupoty.
Daj choć jeden dowód na to, że Freedom stwarza problemy. Gram na Titanii od samego poczatku i nigdy nie słyszałem żeby Freedom ( wcześniej Alderath) huntowała kogoś bez powodu (Heat przed wcześniejszą wojną), albo żeby urządzali sobie polowania na ludzi ze skulem (Unit przez ostatni miesiąc, szczególnie Lussier, Wayne, Rostein i Ormet). Przed wojną z Heat, Unit rzeczywiście byli klanem który pilnował porządku na Titanii. Problem w tym, że ostatnio zaczeło im coś odpie***ać. Widocznie poczuli się zbyt pewnie, a Chris Basso za szybko expił więc musieli go przystopować bo za bardzo odskakiwał levelem od Vateriela.
Co do Heat... wcale nie uważam ,że są lepsi. Nie łączy nas z nimi nic oprócz wspólnego wroga.....
Więc nie pie**ol tu takich smutów, że Unit = nice, a reszta = bad. Przesadzili tym razem i dostaną ostre baty. Wynik 8 - 3 ale to sie zmieni, po prostu nie jesteśmy jeszcze zgrani tak jak trzeba.

Woźny
20-10-2004, 21:57
Mnie to h.. opchodzi ze oni zabijali ale sa dobrzy mi nie przeszkadzali mi przeszkadzlai Luce eterno i chriss basso nie lubilem ich i h.. jestem za Unit :evul: :swe:

Disco Bear
20-10-2004, 21:58

Wybacz, że sie brzydko powiem, ale *******ISZ GŁUPTY
Widać, że kompletnie nie znasz sytuacji na Titani.
Zapewne masz nie wiecej niż 40lv i nie wiesz co ostatnimi czasy Unit wyprawia. Więc stfu.

Pokarz mi chociaż jednego PA w Freedom

Jeśli Unit wygra wojne to Titania bedzie stracona ...

Co do Heat'u to można powiedzić "wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem "

Disco Bear
20-10-2004, 22:02
Mnie to h.. opchodzi ze oni zabijali ale sa dobrzy mi nie przeszkadzali mi przeszkadzlai Luce eterno i chriss basso nie lubilem ich i h.. jestem za Unit :evul: :swe:

Niech cie to dalej nie "opchodzi (...)"
A co zrobisz gdy zaatakuje cie 10lv z red skulem, ty go zabijesz, przyleci kilku Unitów, stwierdzą, że to był ich rl friend i cie zajbiją ???

l.t.
20-10-2004, 22:22
Ciekawe kim ty jestes , zalosny nabijaczu postow...

rotfl leze i kwicze OMFG
troszke szacunku dla starszego (?) a nie odrazu od zalosnego nabijacza postow go wyzywasz....

l.t.
20-10-2004, 22:27
Heh.....
Nie wiem coś ty za jeden ale p*******sz straszne głupoty.
Daj choć jeden dowód na to, że Freedom stwarza problemy. Gram na Titanii od samego poczatku i nigdy nie słyszałem żeby Freedom ( wcześniej Alderath) huntowała kogoś bez powodu (Heat przed wcześniejszą wojną), albo żeby urządzali sobie polowania na ludzi ze skulem (Unit przez ostatni miesiąc, szczególnie Lussier, Wayne, Rostein i Ormet). Przed wojną z Heat, Unit rzeczywiście byli klanem który pilnował porządku na Titanii. Problem w tym, że ostatnio zaczeło im coś odpie***ać. Widocznie poczuli się zbyt pewnie, a Chris Basso za szybko expił więc musieli go przystopować bo za bardzo odskakiwał levelem od Vateriela.
Co do Heat... wcale nie uważam ,że są lepsi. Nie łączy nas z nimi nic oprócz wspólnego wroga.....
Więc nie pie**ol tu takich smutów, że Unit = nice, a reszta = bad. Przesadzili tym razem i dostaną ostre baty. Wynik 8 - 3 ale to sie zmieni, po prostu nie jesteśmy jeszcze zgrani tak jak trzeba.

popieram w 100%. unit ostatnio strasznie szaleje i dobrze ze ktos chce ich sprowadzic na ziemie. problem tylko czy wam/nam sie to uda....

Koko
20-10-2004, 23:02
Popieram was w 100% Mordii i Raxx, nareszcie na forum zjawiła się Polska elita Titanii jejeje :)
PS: Na filmiku widzę że się Mordii za Vateriela pobierasz bardzo :P

Hitmanu
21-10-2004, 03:29
Długi czas Unit niemiał sobie mocych i jakos to było ale zaczeli szalec i ktos sie musial im przeciwstawic, aha nazywanie innych pop*** ch*** jest wyrazem lamerstwa...

Voltar
21-10-2004, 08:55
Widze, że dużo postów w moim temacie :> Hmm.. Btw. sorry, że pozniej troche akcje popuscilem i nie bylo widac duzej ilosci fajnej walki.. ale te high levele za szybko lataja z tymi bohami :D Raxxel, jak sie da to spróbuje wysłac ci film.. a jak sie nie da :> to zapraszam rano do sciagana ^^

Cya in Tibia (Titania :D)!

Mordii
21-10-2004, 13:42
Macie tu filmik z perspektywy jednego z naszych:
http://www.members.lycos.co.uk/tibiafiles/titkrig.rec

Woźny
21-10-2004, 14:17
Unit nie szaleje tlyko cche uspokoic innych ludzi.Taki q... Baban no to co on robil zabijal. Zobacz se co sie w venore dzieje jak idze chris basso to qrde spokuj nikt sie nie leje tylko do depo sie kitraja X(

Hitmanu
21-10-2004, 14:38
O.o nowy filmik, zaraz obejrze :P Unit zabardzo szalał i teraz ma za swoje :)

Neho
21-10-2004, 15:28
popieram całkowicie mordiego i raxxela, bo ich troche znam. Może zacznę od samego początku, czyli od 1 przewinienia Untu. Jak była wojna polsko-szwedzka ( dgzie duzo osob straciło chary np> Nadin, Avare..) to Unit nasłał heat na Polaków potem zwracając sie przeciwko nim ( w międzyczasie wojna heat vs freedom - nie znam szczegółów) Unit zabijając Chrissa Basso pokazał ze im nie można ufać i zaczynają się rządzić jak Del'Toro na Isarze tyle ,że deltoro mają szanse na win a Unit nie gdyz jak codziennie sie loguje w Thais w DP i widze cały heat i freedom i wielu polaków słynnych to wiem ze panowanie unitu zbliża sie ku końcowi, tylko muszą się zgrać.

Co do wiadomości o heat i unit to wiem to od Waltheera, szkoda że nie mam good charu na titanii bo biłbym sie bez wachania po stronie Fearless. btw pozdro dla avare, mordiego i raxxela

Voltar
21-10-2004, 16:29
Przed chwila sie lognalem na Titanie w Thais w DEpo.. a tu patrze polowa Unit siedzi przed depo z czaszkami i wali kilku kolesi z Fearless... Jeżeli Unit wygra to Titania bedzie skonczona.. ;( Fearless trzymamy za was kciuki! Postarajcie sie! :)

Voltar
21-10-2004, 16:43
Macie tu filmik z perspektywy jednego z naszych:
http://www.members.lycos.co.uk/tibiafiles/titkrig.rec

Btw. Jestem a tym fimie :D Moja ksywa: Nerfi

Hehe.

Hitmanu
21-10-2004, 20:38
Wlasnie obserwowalem wojne moim 2 charem ale jest zbyt powolny zeby ich dogonic.Wiem tylko tyle ze od ok 18.30 trwa wojna kolo molts, Unit sie tam kitra i trapa montuje :D Od 20 walka przeniosla sie do thais a dalej niewiem :P
kto ma chara na titani niech sie zaloguje i obserwuje bo naprawde jest co...

Demonek
21-10-2004, 20:54
hmm jakos niemoge sciongnonc:/

Papaj
21-10-2004, 21:14
Mordii dzis z toba gadalem :P
Naxxel widzialem cie na wojnie piszcie na PW sie umowimy :P
Musze pojsc ostatnio nie bylem bo nie mialem eq :P -_-

Bastek
21-10-2004, 23:04
dzisiaj tez byl dzien i unici again win.......... nei am co i tak wygraja.... mzoe nawet sa lepsi od del'toro? mhm zobaczymy kto z serwa wyleci lol

Koko
22-10-2004, 00:48
Qrde kto mi wytlumaczy to ze Fearless majac w swoich szeregach ponad 70 najlepszych graczy na titanii przegrywa z Unitami ktorzy maja bodajze 28 i to niektorzy niezbyt wysokie lvle?
Przeciez Fearless ma taki potencjal ze komedia bedzie jak przegraja :(
Baban jak jezcze nie mial takiego akompaniamentu pokonywal wiekszosc highlvli na titanii, a teraz jest wielka lipa :((

Hitmanu
22-10-2004, 14:19
Hehe sporo osób mówi ze Unit to mistrzowie PvP, a poza tym chyba najlepsi Paladyni i sorce są wlasnie w Unicie. I tak licze ze Fearless zatriumfuje chociarz chyba troche brakuje im zgrania :)

FURY
22-10-2004, 15:36
Eh

Fearless wygra to ponieważ ma O WIELE WIĘKSZA GRUPĘ Ludzi od Unitu i Wreszcie padnie UNIT !!! HAHAHA
i TAK MA BYC :evul:

Disco Bear
22-10-2004, 16:15
You recognize Vateriel. He was killed by Jonino de Kopenga.

:)

JanMaria Rakieta
22-10-2004, 17:13
Unit wygra oni są w stanie poświęcić dla druigiego a pozatym mają wysoki lvl

Woźny
22-10-2004, 17:24
No Rakieta dobrz gada Unit win !!!!! Unit wygra unit wygra!!!!!!!!!! :tongue:

JanMaria Rakieta
22-10-2004, 17:39
Ja wcale nie jestem na unitem. Hehe nareście vateriel dedną x) i kilka inncyh osób z unita

Koko
22-10-2004, 17:53
Bozee woźny takich cepów jak ty to powinno się tepic!!
Przeciez Unit to same PA, ich czas na Titanii powinien dobiec już konca!
Mordii jak bedziesz mial wiecej filmow z pola bitwy to plzzz o wiecej bo tamten byl fachowy :)

Mordii
22-10-2004, 18:36
Z dzisiejszej bitwy ^^

http://www.members.lycos.co.uk/tibiafiles/vateriel.rec

Hitmanu
22-10-2004, 18:53
LOL Vateriel padł ! Gratz ludzie z Fearless, btw myslalem ze ci Kopenga to swe :P

dzifoono
22-10-2004, 19:01
osoby ktore sa za unit na 100% nie maja lvlu 30+ i nie wiedza co tak naprawde dzieje sie na tytani ...

thx mordii tego filmiku wlasnie szukalem :D GL Fearless

Hitmanu
22-10-2004, 19:13
Nom, po smierci Vateriela mysle ze Fearless ruszy na calego i Unit przegra te wojne:P

Koko
22-10-2004, 19:54
Ajajajaj hail Mordii! xD
Dzieki ci za film i zapodawaj na bierząco nowe :)

Bastek
22-10-2004, 20:36
smierc Vateriela jest zwrotnym punktem calej wojny

Hail fearles

sry all :P znowu sie myllem :(

Voltar
22-10-2004, 20:57
Hyhyhyhy.. nareszcie Vateriel padl.. to byla jedna z rzeczy, ktorej najbardziej chcielismy.. mam nadzieje, ze teraz Unit nie bedzie chodzilo z az tak bardzo podnisionym czolem -.- Musza wiedziec, ze nie oni sa najsilniejsi.

Hail Fearless!
Trzymam z wami! Tak dalej!

FURY
22-10-2004, 21:19
PADŁ Vateriel Super Jupi ! 8o

Nareszcie Fearless może przystompic na zmiecienie z powieszchni ziemi Unitu.

Rozwalic ich w drobnym mak

Jak cos nie czepiać sie ortografi !!!!!!!!!!!!!!

MNK
22-10-2004, 21:20
yh... ja nie rozumiem co wy do unit macie ;p
ja spokojnie gram od kilku miesiecy i nie zdazylo mi sie jeszcze zadne "bliskie spotkanie" z nimi, a i zaden znajomy nigdy nie narzekal na nich... a ci ktorzy rzucaja miesem w vateriela... gadaliscie chociaz z nim raz? znacie go? wg mnie jest w porzadku.

ktostam pisal ze 30 lev "ci za unit" pewnie nie maja... ja osobiscie mam 50 ;>
tak tylko to pisze, bo w gruncie rzeczy nie jestem po zadnej stronie. do fearless wstapilo paru znajomych, unit nigdy mi nie "przeszkadzal", nie mam powodow wsciekac sie na nikogo ;]

takie moje male 3gp ;>

Wannodup
22-10-2004, 21:33
G Ó W N O P R A W D A ! ! !
Unit zabiło Chrissa Basso kiedy FEARLESS NIE ISTNIAŁO. Gildia ta została założona na potrzeby wojny i składa się z różnych klanów, również tych pokonanych wcześniej przez Unit. Aktualnie wygrywa Fearless, chodz statsowo przedstawia sie 13 do 6 dla Unit. Z tym że Fearless zabiło najwiekszych i najgroźniejszych, Unit paru "pobocznych".
MNK, ja też "ZNAŁEM" Vateriela. Vate sie zmienił. Zabił mi kumpla gdy ten bronił innego gościa przed pk, którzy okazali się charami Vateriela. Gdy spytałem dlaczego on zginął zostałem zjechany przez pana V. do blacka, a nastepnie dobity przez tego samego nooba. A deklarował mi dozgonną przyjaźń. Co innego ludzie z Heat. Potrafią się wkurzyć, lub nawet nadużywać swojej mocy i levelu, ale potrafią też wybaczać lub nawet polubić kogoś.
Niech piekło pochłonie Unit (poza Vazzem, tak VAZZ JEST WPORZĄKU!!!).

A po edycji chcę napisać:
A pozatym większość Fearless to takie same PA jak Unit, przykładem jest choćby Chriss Basso.

FURY
22-10-2004, 21:35
Unit za długo żądził na Titani !!!
Moim skromnym zdaniem to już po Unitcie (niewiem jak to sie odmienia)
Będą padać jak małe muszki . Może ci z Unitu Są silniejsi ale z Fearless ich jest prawie ich 2 razy więcej chyba bo nieliczulem :p

Jeszcze kilka dni i... będzie koniec tych sporów .
:evul:

NiE CzEpIaĆ SiĘ OrToGrAfi !!!

A co do Huntowania moich 3 kolegów nagle zostali TEMPIENI przez Unit
Niewiadomo Za co :( i musieli zmienić SeRvErEk

UNIT to SAME Po**by !!!!