zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak to sie mówi:"Praktyka czyni mistrza"

mikel88
19-10-2004, 18:46
Kolejny pixart mojego autorstwa i jeden gifek:
http://mikel88.w.interia.pl/Sword of Might.gif Sword of Might
Atk: 41 Def: 6 JEDNORĘCZNY!!!!
http://mikel88.w.interia.pl/s3287.bmp Axe of Great Orc Atk:36 Def:20 JEDNORĘCZNY

Jak narazie to wszystko, spróbuje jeszcze coś wymyślic.Nie piszcie tego tematu na straty bo będe go dość często aktualizował więc zaglądajcie tu czasem i komentujcie moje prace.

Narzil
19-10-2004, 19:02
Co to za czerwony glut :)?
O wiele lepszy jest Axe, chociaż ostrze mógłbys wycieniować trochę bardziej. Ale i tak jest dobrze.

Dr.Unknown
19-10-2004, 19:48
gif- no, wiesz...
topór- przeciętny;), ale ładnie cieniujesz

Vanhelsen
19-10-2004, 20:01
1)KICHA, co to za sword ??, jakiś mieczyk plujący krwio podobną cieczą z 2 sznurkami. dodatkowo gdybyś to wzioł w łapska byś stracił palce.
2)Zmień server, interia SUXXX

Shanhaevel
19-10-2004, 20:17
Ehrm... Na natępny raz nie dawaj tyle ostrych końców, bo na serio se ktoś łapy utnie. :P

Axe: No, tu już lepiej. Trochę zbyt klasyczny.

W sumie: Muszisz jeszcze TROCHĘ popraktykować zanim będziesz mistrzem. Nie obraź się. :P

mikel88
20-10-2004, 15:28
Tak wogole to ten czerwony glut to energia zmiecza do ryzowania energi nie mam talentu.A ten "sznurek" to jakbyś pomyślał troche to byś zobaczył że to energia z kamieni ona ładuje energie miecza i chroni ręce przed atakiem jakiejś broni na nie.Jak ci odetną ręce to masz już lipe.I zanim coś napiszesz to przemyślcie to co widzicie.To jest cecha twórców grafiki(dwa razy sie zastanów zanim coś powiesz).Ale uwagi przyjmuje i jeszcze troche popracuje w grafice.

Shanhaevel
20-10-2004, 15:45
@mikel88
Wiesz, mi się zdaje, że cecha "pomyśl dwa razy zanim napiszesz" jest cechą myślicieli i flegmatyków, a nie grafików...

I zanim coś napiszesz to przemyślcie to co widzicie.

Na odwrót: najpierw ty przemyśl czy ludzie się połapią co to jest, a dopiero poźniej pokaż.

Przykład: Rysujesz Katanę. Ludzie ją oglądają. Jak na pierwszy rzut oka, bez namysłów stwierdzą, że to Katana, to znak że narysowałeś ją dobrze. :P