zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Targowisko?

Alhall
05-11-2003, 09:27
Mam pytanie, czy nie dało by sie zrobić czegoś w stylu jak Targowisko na tibi.xx.pl tylko z większą ilością serwów? 5 to jednak nie jest za wiele, a inforacje o standardowych cenach sprzętu są bardzo przydatne, zwłaszcza jeśli są spisane w jednym miejscu. :)

No a póki co to który z serwów najbardziej przypomina pod wzgledem cen Isare? Do wyboru są: Lunara, Calmera, Secura, Armera, Eternia.

kotomaniak
05-11-2003, 10:39
Stworzenie takiego działu bardzo by uatrakcyjniło tibia.pl. Zanośmy prośby do Bosala by to zrobił.
Ceny Istary są chyba podobne do tych na Eterni, ale głową za to nie ręcze. ?(

Alucard
09-11-2003, 17:08
tez tak sondze bo jak bylem mlody i pienkny
to zanczy ja bylem noobem to kupiwalem tani szajs po cvenach kosmicznych tzn m-stara za 500 gp gdz9ie moglem sobie kupic c-mace
ale dobra
to by bardzo pomoglo noym graczom zapoznac sie z cenami:P

Berials
05-12-2003, 20:54
Można by również zrobić coś w rodzaju skrutów z gry.
Tzn. nie każdy wie co oznacza skrót sd(sudden death0 czy np Hmm(heavy magic missile) takie coś również by się przydało ponieważ jest wiele zapytań na forum typu co oznacza skrót bh lub co oznacza skrót .......

Gremlin
07-12-2003, 00:25
re: Targowisko
Ceny w Tibi zmieniaja sie tak szybko ze taki dzial musial by byc aktualizowany minimum raz w tygodniu.
np Na poczatku wakacji GS na Secura kosztowal ~150k, na koniec ~90k a wczoraj kupilem za 25k.

nightkin
07-12-2003, 01:08
ja dawno temu kupilem spike sworda na danubii za 5k a wczoraj sprzedalem za 2,5k - bezsens :)

a isara jak na moj gust podobna jest najbardziej do eterni, bo to dwa najmlodsze swiaty (z podanych)

Olesniczanin
07-12-2003, 01:20
Rzeczywiście cieżką pracę miałby ktoś prowadzacy ten dział. A może stworzyć dział na forum gdzie najbardziek zaufani forumowucze składali by aktualne ceny?? Przemyślcie to...

eerion
07-12-2003, 14:29
Jest to pomysł atrakcyjny, ale jak powiedział Gramlin niemal że niwykonany, bo zamiast rozwijać stronę by się uaktualniało ceny, a na forum to jest to bardziej prawdopodobne, choć to też jest trochę pracy