Pokaż pełną wersje : [Solera] 206 MS hacked!
SkateElement
10-09-2007, 21:48
Tak jak w tytule, film oczywiście nie mój.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30724
gavreonien
10-09-2007, 21:58
Nono, sie hacker dorobił
Beszczelne gnidy... Takich to trzeba rozwalić odrazuX( Cholerne hieny...
nie wiem jak to odtworzyc robie pwsyzstko dobrze nagle klikam ok laduje sie i...... DEBUG
Hail-Noobki
10-09-2007, 22:01
Słuchajcie... Możecie sobie wierzyć albo nie... A więc...
Filmik jest prowokacją. Nakręcił go użytkownik Lord of Tibia, a nie tak jak pisze on na filmiku, że niby z Owntibii. Taki użytkownik jak "Yeti" chyba jest na Owntibii.com, lecz on z tym filmem nie jest związany w 100%.
Nie wiem kim jest ten koleś, który kręci ten film, ale na pewno nie jest on Yetim i nie jest z Owntibii...
Mnie się wydaje, że ludzie z LoTa coś kąbinują...
Ładny start, GZ dla nich.
Wierzcie sobie w to co napisałem lub nie...
Tak to własnie jest jak sobie jakis dzieciak neo kupi tego hacka i go 7 razy mniejszy level ojebuje (mowa o parcelu w ab) hahaha n/c
do yettiego osobiscie chcial bym Ci powiedziec: wypie*alaj do jungli bambusie banany prostowac :)
odpwoeidzcie jak to zrobic zeby te debugi nie wyskakiwaly..
jakis noobas go wyrolował w ab haha , jak sie przyczaił xD
Rotfl, w ab mu koleś parcela zwinął, ale i tak nieźle się obłowił. Ten BR był strasznie wkurzający : P
a mi sie zamist tego sciagnelo jakies gowno....z ttego linku chyba ...
Pan Kracy
10-09-2007, 22:53
lol żal mi tego kolesia tyle strat -.-
Badek1910
11-09-2007, 00:05
Żal mi go :< Tyle 'itenów' i kasy. Co to własciwie ta OwnTibia ? :baby:
Evul program to hackowania. Bodajże keylogger?
Ragnus_Firedhea
11-09-2007, 01:11
Haha Typ na filmie nie wie jak to "obrobić", chyba też bym nie wiedzial :D ale film fajny :)
Usambara
11-09-2007, 02:09
Haha Typ na filmie nie wie jak to "obrobić", chyba też bym nie wiedzial :D ale film fajny :)
Film sux, kolejny 13 latek okradł dobrego gracza, chociaz swoja droga do dzis sie zastawnawiam jak oni sie daja tak shakowac ? przeciez keylogger sam sobie nie wejdzie :/
Wojtas_Smieciarz
11-09-2007, 10:29
Fajny film ; o
Tikiktaki
11-09-2007, 11:10
A ne wydaje sie wam ze cos nie gra w tym fimie? najpierw koles zbiera jakies smieci z ank scarab coinsy itd a dopiero pozniej idzie do venore po te super itemki...w ogole kase z bp nie wysyla nie bal sie ze owner zmieni ppasy ..........?
Edit:
niech ktos mi powie czemu nie wyslal bp ktorego mail na sobie?!?!!?!?!??! aola i bohy ;o
SkateElement
11-09-2007, 11:57
a mi sie zamist tego sciagnelo jakies gowno....z ttego linku chyba ...
Nie możliwe, może masz jakiś syf na kompie, ale nie przez tego linka...
@up
o to też się zastanawiałem, w końcu 600k+ to ...
A ne wydaje sie wam ze cos nie gra w tym fimie? najpierw koles zbiera jakies smieci z ank scarab coinsy itd a dopiero pozniej idzie do venore po te super itemki...w ogole kase z bp nie wysyla nie bal sie ze owner zmieni ppasy ..........?
Edit:
niech ktos mi powie czemu nie wyslal bp ktorego mail na sobie?!?!!?!?!??! aola i bohy ;o
Prosta odpowiedz...
po pierwsze ludzie z OwnTibi nie chwalą sie ze kogos shakowali itp... domysl sie ze ten ms sharowal z jakims "dobrym przyjacielem" któremu znudziła sie gra z kims i postanowił go ojebac... Takie życie jak sie sharuje/qpje postacie ;] cos wiem o tym eloo
po drugie
Moze koles był na type podniecony ze zapomniał to wysłac :))
po trzecie ;]... Gz lota ale i tak jestes smieciem :] zginiesz za to :)
Gdyby się zabezpieczył to by do tego nie doszło... :_) w końcu to tylko gra (ok rozumiem że dużo czasu musiał poświęcić)
Hail-Noobki
11-09-2007, 16:27
Edit:
Moja odpowiedź na ten temat:
Słuchajcie... Możecie sobie wierzyć albo nie... A więc...
Filmik jest prowokacją. Nakręcił go użytkownik Lord of Tibia, a nie tak jak pisze on na filmiku, że niby z Owntibii. Taki użytkownik jak "Yeti" chyba jest na Owntibii.com, lecz on z tym filmem nie jest związany w 100%.
Nie wiem kim jest ten koleś, który kręci ten film, ale na pewno nie jest on Yetim i nie jest z Owntibii...
Mnie się wydaje, że ludzie z LoTa coś kąbinują...
Ładny start, GZ dla nich.
Wierzcie sobie w to co napisałem lub nie...
Pozdrawiam ;)
Skowerowypallek
11-09-2007, 16:45
0 szacunku dla tego hackera poprostu szkoda gadac, tyle pracy ktos w to włożył a tu taki pier*olony hacker owala wszystko!!
FUCK SEX CUM
Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
dark_solti
11-09-2007, 17:00
Prosta odpowiedz...
po pierwsze ludzie z OwnTibi nie chwalą sie ze kogos shakowali itp... domysl sie ze ten ms sharowal z jakims "dobrym przyjacielem" któremu znudziła sie gra z kims i postanowił go ojebac... Takie życie jak sie sharuje/qpje postacie ;] cos wiem o tym eloo
po drugie
Moze koles był na type podniecony ze zapomniał to wysłac :))
po trzecie ;]... Gz lota ale i tak jestes smieciem :] zginiesz za to :)
On nie sharowal ;/ z nikim szkoda adriana lecz Hail Owntibia
Kaszana666
11-09-2007, 17:07
To nic innego jak FAKE!
Poprostu Yeti zapłacił temu MSowi i ten nagrywal filmik, że niby hacker gra i okrada jego chara! Niezły sposób na zyskanie popularności ale jak widać dużo osób się na to nie nabrało!
FUCK SEX CUM
Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Zal kolesia.... Jak sie mozna tak dac oje***
Sadzicie ze to bylo wyrezyserowane ?
Ja sadze ze nie... Zrobcie se postac wyjdzcie na main i zobaczycie ;)
Ehhh ciekawi mnie ile hacker na tym zarobi -.-'
Na pal nabić i jaja ukręcić.
@Down: zzzz.
@up
konkurencja w owntibii? LOL :D
Gz dla hakera jebac solere
hail aldora
Kurwa to już było przegiencie pały.:confused:
Smichael
11-09-2007, 17:47
latwo sie dowiedziec czy to fake czy nie - mozna zagadac jakos z tym noobem by powiedzial do kogo parc byl adresowany
Szybki'lols
11-09-2007, 17:53
latwo sie dowiedziec czy to fake czy nie - mozna zagadac jakos z tym noobem by powiedzial do kogo parc byl adresowany
masz rację ;) ale to może być noob char więc gówno mu zrobią ;d
"Nice loot"
Haker zachowywał się trochę dziwnie. Szukał skrzynek pocztowych i bawił sie outfitami.
Szybki'lols
11-09-2007, 18:00
"Nice loot"
Haker zachowywał się trochę dziwnie. Szukał skrzynek pocztowych i bawił sie outfitami.
Raz w życiu zdarza się taka możliwość ;P
Gz Hacka ! ! ! :cup:
Moim zdaniem to nie jest fake.Mylą się Ci którzy mówią że typ zachowywał się spokojnie, pakował i wysyłaL wszystko bez przebierania i bawienia się w selekcje a to że zmieniał outfity to normalka, poprostu chciał sobie popatrzeć :P Bp pewnie wysłał już poza okiem kamery.Myślę że koleś wyczaił dobry moment np. kiedy po długiej grze owner chara poszedł spać i kiedy jak najmniej jego dobrych kumpli było online.Wiem coś o tym i mogę wam powiedzieć że to nie jest tak że wbijasz się takiemu 200+ , ba nawet 80+ kiedy jest online tylko czekasz na najlepszy moment a przedtem sprawdzasz gdzie ma domek itp.
Aha, i jeszcze jedno...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hacker
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cracker
hahahaha
dobrze kurwa
lamusy nie maja antywirow a mają 206 lvl
zal nobow gratki dla hackerA
Faze mialem jak go w huja zajebal nob w ab xD
Jesteś najgorszą porażką tego forum ty bezmózgi dresie. Nie masz za grosz skrupułów ty beszczelna gnido. Do ciebie gnojku na demna też jest to skierowane.
Szybki'Byll
11-09-2007, 19:15
Rozumiem , bezczelność.
No, hackowanie typu 20 levelki nie tak źle , jeszcze ujdzie , ale 200 lvl przesada.
-1/10
PanKracy
11-09-2007, 19:23
Jesteś najgorszą porażką tego forum ty bezmózgi dresie. Nie masz za grosz skrupułów ty beszczelna gnido. Do ciebie gnojku na demna też jest to skierowane.
Tylko nie płacz, prosze :(
To nic innego jak FAKE!
Poprostu Yeti zapłacił temu MSowi i ten nagrywal filmik, że niby hacker gra i okrada jego chara! Niezły sposób na zyskanie popularności ale jak widać dużo osób się na to nie nabrało!
dowody?
ale zal z tego niby-hakerka lol, jakby po raz pierwszy usiadł do Tibii :d
hahahaha
dobrze kurwa
lamusy nie maja antywirow a mają 206 lvl
zal nobow gratki dla hackerA
Faze mialem jak go w huja zajebal nob w ab xD
Lamus to ty. Po twoim poście widać, że nawet nie wiesz na czym polega hackowanie/crackowanie. Można hacknąć kogoś znając jego IP i tu nawet av nie pomoże. :)
@thread
Standard w tych czasach xd
Użytkowników czytających ten temat: 24 (zarejestrowanych: 12, gości: 12)
oO nice ;D
nie ma co, filmik spoko ;p
Hak miazga to sie koles dorobil
@Panie Up
Jest jeszcze masa innych sposobów. Jak myślisz, że posiadanie Antywirusa i nie odbieranie plików od "noobów" wystarczy, to grubo się mylisz.
:)
@up
Masa innych sposobów, to wyślij mi na PW chociażby ze 2 albo 3 sposoby, gdzie można komuś coś podrzucić bez jego wiedzy.
@topic
Nie wydaje mi się, żeby to był hack i nie wierzę żeby taki Herman Dark nie miał podstawowych rzeczy do zabezpieczenia, no chyba, że jest jakimś małolatem, który tylko gra w tibie nie znając zasad bezpieczeństwa
T3H_VirUs
12-09-2007, 17:44
Hackowanie w najwiekszej mierze polega na wciskaniu ludziom kitu heh czyli to znaczy ze ktos mu niezly kit puscil a on uwierzyl no i bah po itemcach dostal ;P
Moze nie mial hacka nawet, moze to ten sam owner byl i specjalnie nagral filmik zeby ludzie mu uwierzyli, obczajcie ze podwalil itemki nie tylko ze swojego domku =)
@Xere
Widze że znasz tylko stereotypy.
Dla ciebie każdy kto słucha PROSTO, to od razu musi być dres? ^^
I przestan tak płakac w każdym temacie z hackiem, jak by to rl życie było.
Moze nie mial hacka nawet, moze to ten sam owner byl i specjalnie nagral filmik zeby ludzie mu uwierzyli, obczajcie ze podwalil itemki nie tylko ze swojego domku =)
To chyba przesada. :D
Po co miał by to robić?
To chyba przesada. :D
Po co miał by to robić?
Ktos robi sobie postac, zapie^^^la dzien i noc, 24/7 zeby wbic jakis tam lvl, miec wiecej frajdy z pixelowych ludzikow, kiedy nagle przychodzi update i Zonk.
Wten do glowy przychodzi ciekawy pomysl.... Wkoncu trzeba sobie jakos zrewanzowac ten niefart losu i wyciagnac ile sie da ze swojej pracy.
Ale, zeby nie spalic za soba mostow trzeba by wykombinowac co by tu zrobic... No tak! Zakosic tyle ile sie da, i najlepiej zeby wine zwalic na kogos innego, z itemkow przyjdzie kasa w RL, lub GP na inwestycje w pixelki ;]
Satysfakcja gwarantowana ;]
cYa ;]
A czy wy myslicie ze AV wykryje najlepsza wersje owntibi uzywana np przez wizarda i innych?
To na bank ten Wezott, czy jakoś tak, co przysłał list z free PACCem. Na bank!
@down: 13 dni. Stary temat.
@up po co odświezasz? naab plx
Sir Emilio
25-09-2007, 22:55
A czy wy myslicie ze AV wykryje najlepsza wersje owntibi uzywana np przez wizarda i innych?
Wykrywa. Po kilku godzinach od update, a ze teraz rzadzi nie dorozwiniety sevijij to update jest raz na miesiac.
ja tez jestem z radomia :D
Hmm...da sie hakwoac h-lvl i to bardzo latwo :D wystraczy zeby mial IE i juz nie ma postaci :D
ta panie hakerze hakuj hakuj ;)
psyhopatka
27-09-2007, 18:57
Tak albo wysłał itemki do nowego chara albo został shakowany przez exploita...
Żal mi tego gościa:/
Drakonir
27-09-2007, 20:20
Prawdziwy hack...znam kogo trzeba żeby to wiedzieć.
Bye.
Najlepsza akcja w AB :P:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.