zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Austin Vantage, czyli jak po 3 latach znalazłem droge do Oracle.

Vantage
11-09-2007, 00:53
Historia zaczęła się 3 lata temu, kiedy to pewnego letniego dnia ... no dobra nie umiem opowiadać bajek ;) .

Dnia 10 września moja postać została zmainowana. Co jak co, ale była to bardzo kontrowersyjna postać, przez wielu posądzana o BOTing, ale przez nikogo o share. No i racja.

Postać jest tryumfem automatyki. Wielkim pokazem możliwości BOTa i niemożności oraz niedoskonałości systemu banów i GMów. To właśnie ten software zebrał 5,5 mln expa. Wydaje mi się, że tak naprawdę bardzo niewielu ludzi, bardzo ale to bardzo niewielu, miało szanse się dowiedzieć o tym bocie w prawdziwej Tibii, już nie mówiąc o udowodnieniu czegokolwiek.
Wg mojej opinii informacje o bocie mogły zostać wyciągnięte jedynie ze stron pskonejottowskich, ew. wpadek ze zdjęciami.

Nie afiszowałem się nigdy lvl, przynajmniej tak mi się wydaje. Dobrze wiedziałem, że to nie postać do gry, to postać stworzona w innym celu. Celem było zdobycie czegoś bardzo trudnego, wymagającego mnóstwa czasu, bardzo łatwego do wykrycia - a zarazem chęci pozostania "podczas ręcznej gry" kimś, komu zależy na innych, ich opinii. Wydaje mi się, że to się udało. Udowodniłem sobie, że "robokop" może nie być dostrzeżony, oraz być powszechnie akceptowany, a może i nawet lubiany. Ahh ta słodka niewiedza ;)

Nie będę się tu dłużej wypłakiwał, chociaż jest o co :) . Nie tworzę tego tematu krótkim impulsem. Chcę w tym miejscu uchronić Was od podobnych sytuacji. Przyczyną "hacka" (dopiero tu pojawia się ten wyraz :P ) nie było fatalne zabezpieczenie komputera, głupota w ściąganiu programów (ot. przez 3 lata był używany jeden software). Wraz z kolegą wymieniliśmy się postaciami, no i pod koniec naszych crashtestów taka wpadka. Wg. mnie niedostrzeganym zagrożeniem jest granie z różnych komputerów. Zwłaszcza, jeżeli na 2-gim kompie gra kolega, nad którego systemem nie mamy kontroli. Za dużo bębni się o botach, za mało o share.

W jednym wywiadzie powiedziałem, że pogratulowałbym hakerowi.
Gratuluje! Nie udało Ci się co prawda pokonać szeregu zabezpieczeń, ale wyczekałeś sytuacji, która była pierwszą tego typu sytuacjom od '04 roku.

W tym miejscu muszę przeprosić Aqua Pala, który w swoim temacie "Austin Vantage - dobry gracz czy tylko kolejny cheater" trafnie wychwycił intecje tej postaci. Piękną mową omamiłem trzecią część użytkowników tego pod forum, aby wogóle nie dopuścili myśli o bocie. Stanęli za mną społem. Was również przepraszam, nie mieliście szans.
Jeżeli chodzi o ostatniego bana, oczywiście jest prawdą mój post w plotkach, ten BAN nie był za bota, jak już wspominałem złapanie Austina na bocie było almost imposible.

Nawiązując do wstępu Maffex był (jest) absolutnie czysty jeżeli chodzi o jakieś cheaty.

Przyjaciele! Security Hints napisane na Tibia.com, umieszczone również na fanowskich stronach nie są napisane z nudy, czy żeby zapełnić miejsce na stronie. Są to kluczowe informacje, które pomogą Wam uniknąć rozczarowania.

Doceńcie pracę Pana Klocka oraz jego stowarzyszenia anti-bot police i innych tego typu. Eliminując unoficial software unikamy również tych wszystkich rozczarowań. Te praktyki nie są stosowane przeciwko ludziom, tylko przeciwko pewnym rodzajom zachowań. Gdy uda się zbanować postać jakiegoś gracza, w tym momencie ban spełnia rolę wychowawczą i działa tylko i wyłącznie na korzyść banowanego gracza, choć może sam zainteresowany nie jest w tym momencie zachwycony.

Mam nadzieję, że nie macie mi za złe mojej obecności na forum oraz między Wami w grze. Sam rookgaard bardzo mnie zainteresował i myślę, że to jedyna pozytywna strona bota.

Gdzie GM nie może, tam hakera pośle ^.-

Eeee yyy coś jeszcze? Nie, styka już, bo rano trza wstawać.

Michoss
11-09-2007, 01:10
Teraz jestem smutny :<.

Alessandro Del Piero
11-09-2007, 01:12
Haha, Austin -> boter doskonały xDD

To, że botowałeś wcale nie zmniejszyło mojego respektu do Ciebie ;]. Lepiej być boterem i grać dla przyjemności, niż poświecać Tibi za dużo swojego czasu :). Zawsze sie z tobą miło rozmawiało, więc szkoda tego hacka ;/

Michoss
11-09-2007, 01:15
A właśnie, bo nie zdążyłem zadać pytania, a jak zedytuje to nikt nie zauważy.

Co takiego zrobiłeś z tym botem że był taki "Niewykrywalny"?

Warlord
11-09-2007, 01:17
Nikt nie jest doskonały :), każdy sie kiedyś potknie w najmniej nieoczekiwanej chwili.

Pan Klocek
11-09-2007, 01:57
Bot był może doskonały, każda maszyna jest doskonała, to człowiek jest zawsze tym najsłabszym ogniwem, no i proszę :P

Hehehe a jeszcze 2 dni temu raportowałeś bottera na GM forum w temacie założonym przez Dartha, to się nazywa wredota...

Hmmm mam tylko nadzieje, że ten twój przykład nie zachęci innych do bycia tymi "prawie" idealnymi botterami. Ale jeśli któryś się skusi to zapraszam na Titanie - come on, I DARE YOU! ;)
Niech to będzie dla tych wszystkich co chcą iść na łatwiznę - i tak prędzej czy później wpadniecie.

Teraz kolej na pana Voodoo :P

Vantage będziesz jeszcze raz próbował od początku?

PS
To stąd ta ksywa? Vantage - przewaga?

Ciufcia
11-09-2007, 08:34
Przed chwilą ja, teraz Austin. Ciekawe kto następny.

Scobel
11-09-2007, 11:01
Bot był może doskonały, każda maszyna jest doskonała, to człowiek jest zawsze tym najsłabszym ogniwem, no i proszę :P

Hehehe a jeszcze 2 dni temu raportowałeś bottera na GM forum w temacie założonym przez Dartha, to się nazywa wredota...

Hmmm mam tylko nadzieje, że ten twój przykład nie zachęci innych do bycia tymi "prawie" idealnymi botterami. Ale jeśli któryś się skusi to zapraszam na Titanie - come on, I DARE YOU! ;)
Niech to będzie dla tych wszystkich co chcą iść na łatwiznę - i tak prędzej czy później wpadniecie.

Teraz kolej na pana Voodoo :P

Vantage będziesz jeszcze raz próbował od początku?

PS
To stąd ta ksywa? Vantage - przewaga?

A ja sie nei zgodze, bo to zawsze maszyny sa najslabszym ogniwem bo w 99% nie poradza sobie na dluzsza chwile bez Bota.

A co do doskonalych botow, pewnie wiecie lub tez i nie ale pewna znana osoba przed stamina pobila uzycie bota bez siedzenia przy kompie. Bot byl tak doskonale zmodyfikowany ze ow postac byla ponad 1 miesiac pozostawiona na exp... Auto logowanie po save, auto responder ustawiony tak ze nikt i tak nic nie rozumial - nie pameitam jezyka :).

Wiec BOTY sa prawie idealne, ale psuja zabawe ... no ale nie kazdemu. A czy jest sens chwalic sie ze do 72 wbijalo sie go sie na BOT, to ja nie wiem bo to raczej zalosne. Nie umiec w tak banalnej grze i to na rooku samemu do tego dojsc :) ... Ale nie mnie ich oceniac :) ...

Tom The Tanner
11-09-2007, 12:56
Coś mi się zdaje, że hakiery są skuteczniejsi niż te wszystkie GODy, GMy, CIPy i bóg wie co/kto jeszcze. Wśród boterów robią takie czystki, że hej. Powinni o tym zrobić jakiś film dokumentalny albo chociaż telenowelę z paroma tysiącami odcinków, jak to zuo kill zuo a dobro drill w nosie i wszyscy są szczęśliwi!

Vial

MetiuII
11-09-2007, 14:14
Yallah, nawet ogląda ten temat xD Sam padl ofiara hackerow wiec pierdolnie ci jakiegos poscika.

Jestem pelen podziwu, ze przez 3 lata nikt cie nie zlapal na bocie. Nabrales wszystkich, czego Ci rowniez gratuluje :D Yyy... jest dosyc wczesnie i wiecej debila jak ujzy temat bedzie spamowalo, ze wiedzialo ze cheatowales xD

Archangel-Tyrael
11-09-2007, 14:42
Jak uzywac bota to w celu ekonomicznych a expic to samemu bo nawet jezeli bot jest doskonale skonstruowany to i tak by dostal wpie..ol od pk jechanie na botach przy expieniu to jest smieszne prendzej czy puzniej dostaniesz w tube boterze ;D

vns.rlz
11-09-2007, 15:56
Jak uzywac bota to w celu ekonomicznych a expic to samemu bo nawet jezeli bot jest doskonale skonstruowany to i tak by dostal wpie..ol od pk jechanie na botach przy expieniu to jest smieszne prendzej czy puzniej dostaniesz w tube boterze ;D

Popieram xDDD w "Tube" :DD

Fpitolony w sprawe
11-09-2007, 16:15
Tak w ogule to chyba zostal pobity rekord wyjscia na main najwyzszym lvlem ;p

Scobel
11-09-2007, 16:24
Tak w ogule to chyba zostal pobity rekord wyjscia na main najwyzszym lvlem ;p

Wyjsc a zostac hackniety i potem wyjsc to roznica :D

DRoN
11-09-2007, 16:28
Przed chwilą ja, teraz Austin. Ciekawe kto następny.

Sunrise plx!

@ Vantage

Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że 95+% hacków jest dobrych (kara za głupotę lub używanie botów), czyli rookowanie/mainowanie postaci jest zasłużone.

Kiełek
11-09-2007, 16:40
Austin i Maffex, i tak jesteście dla mnie wielcy. Kiedy może zaloguje się kiedyś na rooka to powspominam Mino Hell z Wami i Calandriun :D

Adventurer
11-09-2007, 16:49
Tylko czemu nikt go teraz nie przezywa i blotem nie obrzuca za to, ze uzywal bota ?

Moze ja zaczne: dobrze ci tak !

Scobel
11-09-2007, 16:50
Tylko czemu nikt go teraz nie przezywa i blotem nie obrzuca za to, ze uzywal bota ?

Moze ja zaczne: dobrze ci tak !

Wazne ze juz nie boci tym charem bo nie ma jak :) Kare poniosl, a pewnie zacznie to na nowo :P ... czy mu dobrze - wdle mnie tak ...

MasterMapet
11-09-2007, 16:52
Toc to sie w glowie nie miesci.

Ehh... smutnie ,szczegolnie dlatego bo coraz czesciej hacki sie zdarzaja ;(

Scobel
11-09-2007, 16:55
Toc to sie w glowie nie miesci.

Ehh... smutnie ,szczegolnie dlatego bo coraz czesciej hacki sie zdarzaja ;(

Za hacki boterow to bym skasowal swe konto w tibi :) Byle by bylo ich wiele :)

kuba1324
11-09-2007, 18:04
Wg mojej opinii informacje o bocie mogły zostać wyciągnięte jedynie ze stron pskonejottowskich, ew. wpadek ze zdjęciami.
[...]
Nawiązując do wstępu Maffex był (jest) absolutnie czysty jeżeli chodzi o jakieś cheaty.

Nie zaprzeczysz jednak, że Maffex wiedział o twoich 'czarnych czynach' już od samego początku waszej znajomości. ;)
Skąd te przypuszczenia?
po 1. Jesteście kumplami, to normalne, że uzasadniłeś mu powód, dlaczego np. nie odpowiadasz od razu na jego pytania(to tylko przypuszczenie).
po 2. Z tego co pamiętam, to tuż po 'wpadce z wisienkami' Maffex napisał posta w stylu(nie pamiętam dokładnie) "Austin fajna kolekcja wisienek, ale masz na zdjęciu tibiaauto", który po kilku minutach zmienił na "Austin fajna kolekcja wisienek, ale miałeś mi dać studded legs'y"(Oczywiście napisał to inaczej, oddaję tylko sens jego słów). Zapewne zmienił szybko tekst po konsultacji z tobą, ale nie ma się czego czepiać, w końcu jesteście kumplami...:)

Dlaczego o tym wspominam? Ponieważ nie mogę sie zgodzić ze stwierdzeniem, iż jest on zupełnie czysty. W końcu milczenie na temat przestępstwa uznawane jest za współudział.:confused:

Pozdrawiam!

Pholtus
11-09-2007, 18:20
Oczywiście nie oskarżajcie kogoś o sharing (itp) jeżeli nie jesteście pewni (jak np. temat Aqua Pala o Austinie). Znając życie wcześniej czy później i tak dowiemy się o tym pocztą pantoflową ale spróbować można.
@Milan
Musisz poprawić regulamin w Plotkach i Ploteczkach XD!

Marcin24
11-09-2007, 18:59
Postać idzie "na śmieci"? Czy wykorzystasz ją w kolejnym niecnym celu? :D

MetiuII
11-09-2007, 19:01
A wiecie co jest najzabawniejsze, a zarazem niesamowicie odważne ?:> To, że skoro Maffex rzekomo nie używał botów (teraz już mu nie wierze xD sami rozumiecie dlaczego) to wtopił ten cały czas robienia 40 lvla na rooku, bo on również wyszedł na maina ;d Jako druid ^^ Jest kilka wyjśc. Albo Austin ma gaykeya na kompie i logował się Maffex'em i nie chce się do tego przyznać, albo Maffex sam wpadł, albo poprostu chciał być "lojalny" chociaż nie widzę tutaj sensu, i sam wyszedł na main.

Andain
11-09-2007, 20:17
Po pierwsze,
Alessandro Del Piero - Pisze sie "Tibii".

No to lecim z tym weglem. Austin Vantage i Maffex zarowno moi jak i wielu inncyh postaci koledzy lub przyjaciele. Nie mozna zabiespieczyc swojego komputera przez hack'erami - zlamia wszystkie zabezpieczenia, nawet M.S (Microsoft dla zainteresowanych) wiec, to nie jest wina zadnego z nich, poprostu znalezli sie w nieodpowiednim miejscu i czasie w sieci.
Kielek (Belin on Rook) masz racje, bedzie tego wszystkiego brak, mh, wt i wiele inncyh rzeczy. Ale przeciez to tylko gra, swiat sie nie konczy na jakiejs tam grze MMORPG - Tibia. Chcialbym zeby zaczeli grac od poczatku, lecz to jest ich sprawa czy beda czy nie. (ZACZNIJCIE xD:p)
Co do bot'ow to sie nie wypowiadam, bo moj kolega na 114ek i wybotowal juz z 50lvl na nich, to zalezy od GM'ow czy ktos bot'uje czy nie, bo naprzyklad na Iridii GM jest raz na Ruski rok. I to mnie boli, ze ludzie "oszukujacy" te gre poprzez wspomagacze, ktore maja nawet opcje "GM Safe" ktora umozliwia zastosowanie "udawanego kick'u" gdy GM sie zaloguje, postac zatrzymuje sie i GM uwaza, ze owa postac ma lagi lub kick'i. Wedogl mnie jedyna wina ponosza GM'owie, ze instnieje cos takiego jak bot,erstwo jak i programisci, hack'erzy, ktorzy to napisali. Radze sie zabezpieczyc, bo hack'erzy potrafia wgrac wirusa, worms'a itp nawet do myszki - mikroprocesor. Osobscie polecam oprogramowania firmy "McaFee" - juz do 3 lat zyje w zgodnosci z ich produktami. Zycze milej gry i nie dajcie sie "wykorzystac" hack'era.

Aqua
11-09-2007, 21:25
Też miałem randke z Oracle

Achh... te kobiety, one to potrafią udupic człowieka xd

Peter of Refugia
11-09-2007, 21:46
Milo, ze powiedzial co mu na sercu ; ) Anyway Grotz [bot nie bot, 72 lvl byl, czy nie? : ) ]

Scobel
12-09-2007, 14:02
A w tym wszystkim najlepsze jest to: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=123549

I komenty w tym temacie zawarte, np:
"Heyah

Gosc ma poukladane w glowie, a to rzadkosc =]

Brawa za szczerosc

PeZet Dr. =]
______________"

lub

"Wywiad ciekawy. Podziwiam Austina, za przyznanie się do używania botów. Mimo wszystko sądze, że to nie były Caveboty, tylko TBI itp."

Dindsuk
12-09-2007, 15:54
Chciałbym wiedzieć co teraz stanie się ze słynnym Austinem. Co zrobisz z tą postacią? Skasujesz, zrookujesz, będziesz dalej grał, zmienisz płeć?

Drexado
12-09-2007, 21:55
Troche głupio tak robić na bocie te kilkadziesiąt lvli, ja bym tam wolał prędzej kilku ownerów, no a hacki się coraz częściej zdarzają, jednak ja się nie boje bo mam takiego wolnego neta i jest dużo dziur w transferze, że żaden keyloger itp. mi nie zagrożą :D

MediaTecz
13-09-2007, 18:22
Vantage , a powiesz chociaż jaki to był bot ?

MR_DAVID
13-09-2007, 18:28
Vantage , a powiesz chociaż jaki to był bot ?

Moze jeszcze konfiguracje ma podać, żebys sobie mógł poużywać? ;>

Piterownik
13-09-2007, 18:31
Zapewne BlackD, ale na rooku da się dobrze bocić nawet na NG.

Adventurer
14-09-2007, 16:37
Po pierwsze,
Alessandro Del Piero - Pisze sie "Tibii".

No to lecim z tym weglem. Austin Vantage i Maffex zarowno moi jak i wielu inncyh postaci koledzy lub przyjaciele. Nie mozna zabiespieczyc swojego komputera przez hack'erami - zlamia wszystkie zabezpieczenia, nawet M.S (Microsoft dla zainteresowanych) wiec, to nie jest wina zadnego z nich, poprostu znalezli sie w nieodpowiednim miejscu i czasie w sieci.
Kielek (Belin on Rook) masz racje, bedzie tego wszystkiego brak, mh, wt i wiele inncyh rzeczy. Ale przeciez to tylko gra, swiat sie nie konczy na jakiejs tam grze MMORPG - Tibia. Chcialbym zeby zaczeli grac od poczatku, lecz to jest ich sprawa czy beda czy nie. (ZACZNIJCIE xD:p)
Co do bot'ow to sie nie wypowiadam, bo moj kolega na 114ek i wybotowal juz z 50lvl na nich, to zalezy od GM'ow czy ktos bot'uje czy nie, bo naprzyklad na Iridii GM jest raz na Ruski rok. I to mnie boli, ze ludzie "oszukujacy" te gre poprzez wspomagacze, ktore maja nawet opcje "GM Safe" ktora umozliwia zastosowanie "udawanego kick'u" gdy GM sie zaloguje, postac zatrzymuje sie i GM uwaza, ze owa postac ma lagi lub kick'i. Wedogl mnie jedyna wina ponosza GM'owie, ze instnieje cos takiego jak bot,erstwo jak i programisci, hack'erzy, ktorzy to napisali. Radze sie zabezpieczyc, bo hack'erzy potrafia wgrac wirusa, worms'a itp nawet do myszki - mikroprocesor. Osobscie polecam oprogramowania firmy "McaFee" - juz do 3 lat zyje w zgodnosci z ich produktami. Zycze milej gry i nie dajcie sie "wykorzystac" hack'era.

"Dlaczego widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w oku własnym nie dostrzegasz?"

Bledow w twojej wypowiedzi jest tak duzo, ze az mi sie nie chce ich tobie wytykac. Mam nadzieje, ze dobrze zinterpretujesz podany przeze mnie fragment pisma św.

Soldier of Harlen
15-09-2007, 00:18
@Vantage
Mam do ciebie wielki szacunek i respekt za to co zrobiłeś. Szkoda tylko ze w tak dziecinny sposób daleś sobie shackować postać bo pewnie wyprzedzilbys sunrise i ostatecznie przypieczętował wyzszosc boterow nad uczciwymi graczami.

Gunsllinger
16-09-2007, 22:15
Vantage chyle przed tobą czoła...
Jesteś, byłeś i mam nadzieje, że bedziesz wielkim graczem.
Od zawsze uważałem Cię za swojego guru i nadal będe uważał...

P.S Serdecznie zapraszam na Askare. Myśle, że możemy stworzyć zgrany duet...

Pozdrawiam:D

Gunsllinger

Uther92
16-09-2007, 23:37
Jeszcze pół roku temu miałbym ci to za złe, teraz cię rozumiem...Tylko, że tobie przyświecały odmienne cele. Tobie, o ile dobrze zrozumiałem, chodziło o pokazanie, że jesteś w stanie przełamać system który został stworzony i, że pomimo tego co robisz możesz pozostać niezauważony...Ja mam nieco szerzej idące plany i tym razem nie zawini czynnik ludzki...

Scobel
17-09-2007, 12:19
Ludzie co on mial udowadniac ?? Ze Boter i Boty sa lepsze niz czlowiek ?? Hmm no dobra wbil ten swoj lev Botem, ale jak widzicie Czlowiek wygral gdyz zostal shackowany. Czy pokazal wyzszosc Bota nad Czlowiekiem ?? Tak pokazal. Ale czy aby udowodnil to w 100% ... ?? Nie wieze by zalanczal Bota i szedl sobie od kompa na 8 h np do szkoly. Czyli co mi ten Bot daje skoro i tak podczas jego uzycia musze siedziec blisko kompa lub w zasiegu glosnosci glosnikow by uslyszec alarm. Rookgaard na niektorych serverav swieci pustkami na pac arenie, i mozna bardzo latwo wbijac spokojnie lev botem, warunek jest jeden trza miec glowe na karku i umiec skonfogurowac bota.

Bo co wszystkim zalerzy by dzieki botowi szybciej wbic lev... ale co to daje na rooku ?? Chyba nic, ja wole sie meczyc wtedy kiedy chce i mam na to ochote bynajmniej mam z tego 100% zatysfakcji i 0 zaklamania.

Gunsllinger
18-09-2007, 17:19
Scobell - Tibia Auto robi swoje, a na Rooku tak apropo po co mi jakies sygnałki dźwiekowe , jak i tak GM do mnie sie nie telepnie??

Pozdrawiam:D

Gunsllinger

Orinoko
18-09-2007, 17:24
I ten incydent uświęca moje przekonanie że Game Masterów nie obchodzą Botterzy na Rookgaardzie.
A w ogóle to po co botować ? Przecież powinno się grać po to żeby mieć przyjemność z gry a nie z tego że ma sie 71 lev który wbił za nas jakiś tam program...

Matheavyk
21-09-2007, 01:09
Przecież on powiedział, że grał dla przyjemności...

Zdobywanie lvla to nie jest chyba największa przyjemność w grze, więc to robił za niego bot. A jak od czasu do czasu mu się chciało zagrać to grał. Jeśli tak było to rozumiem w 100%. Też miałem okres, że lubiłem sobie z godzinkę pograć na rooku, tyle, że osobiście nie chciało mi się bota stawiać, więc miałem lvl niższy (co też ma swoje zalety np. przy pewnych trudniejszych akcjach;p).

_BERCIK_
26-09-2007, 16:03
Grałem osobiście na Iridi. Miałem okazje kilka razy porozmawiac i zoabczyc Austina. Mogłem sie tylko domyslac ze uzywa wspomagaczy. Uważam go za bardzo inteligentneo i mądrego człowieka jednak to co zrobił splamiło jego honor. Kiedys mogłem uważac go za swój autorytet tibijski, ale jeśli oszukiwał to zupełnie zmienia obraz rzeczy. No cóz, Hack nie jest miłą rzecza szczególnie jak sie ma 72 lvl na rooku bity przez 3 lata i sie ta postac rookuje, ale tak to jest jak sie zasmieca gre takimi programami. Mogę tylko powiedziec ze Austin jest "Mistrzem trapu i słowa" choc splamił sie tym co zrobił.

KrEmAs KAc
26-09-2007, 17:26
Nikomu wielkiej krzywdy nie zrobił więc co jest nie tak??

qq2
26-09-2007, 17:50
@up
W pewnym sensie nie, ale raczej zrobił.
Fajnie by Ci było, jakbyś ciężko pracował na swój lvl, a ktoś by ustawił sobie bota i samo by mu expiło ? Raczej nie ;/
Zrobił i to baaaardzo wielką krzywdę innym, uczciwym rookstayerom (mam na myśli tych, którzy nigdy nie użyli bota [chociaż takich jest z 5%]).

@topic
Nie rozumiem was, chwalicie go za to, że używał bota (drugie tibia.org się robi) ?
Większość tibijczyków jest hackowana przez boty. Sam znam wielu ludzi, którzy ustawiali boty, a potem gdy shackowano im chary, kończyli grę lub znowu zaczęli grać, tylko że w uczciwy sposób.

@down
Wiem jak został shackowany, tylko ostrzegam jakie boty są "zue".

VPRO
26-09-2007, 18:32
@ qq2

"Większość tibijczyków jest hackowana przez boty. Sam znam wielu ludzi, którzy ustawiali boty, a potem gdy shackowano im chary, kończyli grę lub znowu zaczęli grać, tylko że w uczciwy sposób."

Czy mi się wydaje,zy problemem austina nie był bot,tylko idiota,którego komputer był zainfekowany? czytaj uważniej

btw szkoda,ale nie daje wiary,ze przez tyle lvli nikt go na bocie nie zlapal, mimo jego slow mam powazne watpliwosci co do tego bot