Pokaż pełną wersje : Dreamer's Challenge Quest by me:D
Tak jak napisałem w tytule zamieszczam tu filmik z mojego Dreamer's Challenge Quest.Nagrywałem od ułożenia poduszek bo to troszkę zajęło:P
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30754
Podoba mi się ten quest. Według mnie jest ciekawy i fajnie zrobiony, zwłaszcza kiedy wędrujesz przez sen :). Na filmiku wszystko fajnie widać. Gratuluje ukończenia :). Rób więcej filmików z ciekawych questów.
@up
co z tego ze non-pvp ? Coś się nie podoba? Nie Każdy lubi wojny albo ubijanie playerów. Po to są te serwery by grać, ja np. nie toleruje pvp bo mnie denerwuje hunted za nic. Jeżeli coś się nie podoba to może w szachy pograj.
@autor
Dla mnie lajt ;p część z poduszkami jest pogmatwana ;p
TO było dobre w ryj! : D Bardzo fajny filmik polecam! ten quest jest bombowy ^^ sam go zresztą robiłem ,troche szkoda ,że taki dlugi ; P
Hilarionn
11-09-2007, 18:00
non pvp suxxx
Jeden poważny człowiek xD
non pvp suxxx
Idioci ssą.
Idioci ssą.
a mój igoruś jest wspaniały bo miał wysoki level:* lof ju
a co do tematu to imo łatwy quest.
Don Toro
11-09-2007, 18:59
non pvp suxxx
Wyjdź debilu i nie trzaskaj drzwiami. Gówno nas obchodzi co sądzisz o światach non-pvp a jak już tak Ci przeszkadzają to na tibia.com Cipy zrobiły kilka dni temu specjalny dział i tam możesz isc pospamować.
A co do filmiku po pierwsze wypada pogratulować. Myślę, że obecnie to najciekawszy quest, a z pewnością najfajniejszy. Mogli by więcej zrobić tego typu zadań a nie zabij xxx mobów idź do skrzynki wyjdź przez TP - <done>.
Ojajebe, pokemony ewryłer. Co do questu - hm, ekscytujący, choć same misje są potem nużące.
Ale Z ciebie głąb
po 1 gdzie nightmare shield?
po 2 niemozesz uzywac teleporów
co to na DCQ?
Smierdzisz!
Po 1 z ciebie jest głąb.
Po 2 nightmare/necromancer shielda dostaje się po przyniesieniu 1500 demonic essence.
Po 3 nie moge sie teleportowac poniewaz niemam orchinalum perl przy sobie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.