Pokaż pełną wersje : 51k na dragon lair
Jest to moj pierwszy film. Mam nadzieje ze wam sie spodoba. Czekam na wasze komentarze.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30753
U was d lair jest publiczne? omg masakra normalnie..
Lol... Ile ludzi :D Ja bym tam ani chwili nie wytrzymał :D. Ale powiem ci jedno. Steel shieldów nie opłaca się brać do bp. Lepiej robić lootbag ;]
U was d lair jest publiczne? omg masakra normalnie..
tak jak na kazdym swiatach non-pvp(w moim przypadku Guardia ) wszystko jest mozliwe
Lol... Ile ludzi :D Ja bym tam ani chwili nie wytrzymał :D. Ale powiem ci jedno. Steel shieldów nie opłaca się brać do bp. Lepiej robić lootbag ;]
ja tez nie wiedzialem jak dlugo wytrzymam bo pierwszy raz tam bylem, wiec zbieralem "wszystko" co popadnie.
nie podoba mi sie ;////////
nudny itp. itd.
0 akcji
tylko to z DL ...
nie podoba mi sie ;////////
nudny itp. itd.
0 akcji
tylko to z DL ...
a co mialo byc ciekawego?
mial pasc zeby byl fim ciekawszy?
film fajny nawet ;)
film fajny nawet ;)
przynajmniej jeden pozytywny komentarz
Mi sie całkiem podoba ;p Nie wiedziałem że tyle ludzi tam expi ;/
robert22
12-09-2007, 18:39
Widziałeś ile ludu jest 5 minutek i po lootbagu by było jak z tym ziomem who take my spears?;) dobiło mnie to
PS. Ładne skille masz, hity ładne, filmik nie jest zły, ogólnie dobrze...:)
PS2. Z kąd masz eq?? kupiłeś all za swoje gp's??
PS2. Z kąd masz eq?? kupiłeś all za swoje gp's??
ceny u mnie (na Guadi) sa bardzo male np. dsm 40k, wiec na moim levelu takie eq nie jest czyms nadzwyczajnym pozatym mam jeszcze pare innych postaci np.35 druid, 30 knight, 30 sorc ,dzieki ktorym stac mnie na takie eq.
@all up
Ja bym chciał, żeby u mnie było publiczne... a na Forterze przychodzisz, i patrzysz na list:
140 ek here
next:
110 ek
90 rp
75 ek
103ek
80 rp itd
Filmik całkiem niezły, nie jęczałem przy oglądaniu, jak przy niektórych innych.
@up
tak samo jak i na Chimerze ;]
Czasem jest z 10 nextów ;]
ale w wakacje było elegancko Kto 1 po ss ten ma cave ;]
Dzisiaj postaram dac kolejny film tym razem z deepo fibula questa. Jeszcze tylko nie wiem czy sam pojde czy z 75rp;]
T3H_VirUs
14-09-2007, 22:26
tak jak na kazdym swiatach non-pvp(w moim przypadku Guardia ) wszystko jest mozliwe
ja tez nie wiedzialem jak dlugo wytrzymam bo pierwszy raz tam bylem, wiec zbieralem "wszystko" co popadnie.
Dokładnie. Chyba na kazdym servie dlair jest publiczne i zawsze steel shieldy zabieram bo i tak nigdy nic nie spada -,-
Dokładnie. Chyba na kazdym servie dlair jest publiczne i zawsze steel shieldy zabieram bo i tak nigdy nic nie spada -,-
na motls ciulając dragi czyli spawn 6 dragów+2 dl'e nigdy praktycznie nie trzeba zbierać steel shieldów, bo na ogół broad swordy spadają, dziwne. Ale wkońcu sorc ma mniej capa xD
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30941
moj filmik z deep fibula
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31327
dla odswiezenia tematu drugi film z dragon lair
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.