Pokaż pełną wersje : Reportowanie tutora?
babcia666
11-09-2007, 19:41
Mam takie pytanko. Czy można reportnąć tutora za PA?
Chodzi mi o cos takiego...
http://foteka.pl/972568a32dac27782e5810d90247daab
Z tego co wiem to tutorzy powinni pomagać, a nie być je****mi rasistami...
Capality
11-09-2007, 19:49
Zaraportuj i sie przekonaj, innej rady nie ma
Ty też zachowywałeś się jak rasista. "Stupid brasilians". Poza tym oboje zachowywaliście się jak idioci. Niestety, to drugie nie jest zabronione przez Tibia rules.
sath_okh
11-09-2007, 23:14
Mam takie pytanko. Czy można reportnąć tutora za PA?
PA nie jest nielegalne. Botowanie - ctrl + r lub gamemaster board(wieksza szansa na reakcje tutaj). Wyzywanie i rasistowskie odzywki(nawet jak byl sprowokowany) czy inne rzeczy swiadczace ze nie nadaje sie na tutora - najlepiej mailem do customer support (
[email protected]).
Powiem tak, reportować możesz KAŻDEGO jeśli złamie regulamin, nie ważne, czy to tutor, czy senior tutor, a to, kto w tej sytuacji złamał regulamin pozostawiam waszej subiektywnej opinii : p
sath_okh
12-09-2007, 00:07
Powiem tak, reportować możesz KAŻDEGO jeśli złamie regulamin, nie ważne, czy to tutor, czy senior tutor, a to, kto w tej sytuacji złamał regulamin pozostawiam waszej subiektywnej opinii : p
Oczywiscie, ale tutorzy moga byc dodatkowo rozliczani nie tylko za lamanie regulaminu ale takze i za nieodpowiednia postawe. W takim przypadku grozi notacja ale czasem i ban, no i oczywiscie utrata pozycji(np jeden byly senior tutor ktory dostal bana za organizowanie questa za kase przed jego wprowadzeniem - znal go z prywatnego test serwera, nicku niestety nie pamietam).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.