zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [Refugia] Annihilator 3x RP i EK

Kuldan Azielmak
12-09-2007, 09:37
Z nudów postanowiłem zrobić sobie filmik z Anni z Refugi:
http://pl.youtube.com/watch?v=aRMsB6TlZ9w

team:
Aquasek
Sir Baus
Szczur Tiger
Okonius

Pozdro Have Fun!!

Gucias
12-09-2007, 12:13
Lol Ale się fajnie złożyli :P
Ps: Co to za muza w tle?

Sligar
12-09-2007, 13:08
ale mieli pecha, lol nawet bot [by] nie pomogl

a kawalek to guano apes - open your eyes ;]

Vonzki
12-09-2007, 17:39
Ps: Co to za muza w tle?

Guano Apes - Open Your Eyes

Ed: oops :) nie zauważyłem poprzednika ;)

Gucias
12-09-2007, 18:17
Tak mi sie właśnie wydawało, że to guano apes :P

Silver Kay
12-09-2007, 21:10
ja te filmiki z anni całe życie mogę oglądać ale następnym razem *.rec please :p

Gutomarah
12-09-2007, 22:31
Wystarczylo by zeby knight mial m ringi a palladyni elveny i might ringi i maja zrobie :) Next tam radze zebyscie tak sprubowali.

Etan Marth
12-09-2007, 23:49
Wystarczylo by zeby knight mial m ringi a palladyni elveny i might ringi i maja zrobie :) Next tam radze zebyscie tak sprubowali.

Ten Sir Baus mial might ringa albo elvena

Sebcio :)
13-09-2007, 21:22
Nie ma to jak sciagnac muze z filmow innego autora, porazka :) zreszta sposob ukazywania dedow tez sciagniety, -3/10

Kuldan Azielmak
13-09-2007, 21:59
Randall wiem że ta muza była w twoim filmie ale nie dlatego ją wykorzystałem bo Ty ją miałeś ale dlatego że oglądałem ostatnio na youtube filmik wizzarda z owntbi i akurat też tam była, wpadła mi w ucho a że mi sie nudziło to zrobiłem sobie szybki filmik. pokazywanie dedów niby też od Ciebie? przestań... po prstu tak sobie to wyobraziłem... i chciałem podkreślić jak padali... czy każdy reżyser powinien mieć jakieś wonty do innych że zrobił takie same zbliżenie na twarz aktora jak on?..... to jest Polska zazdrość która wychodzi u Ciebie odkąd Cie znam... lubisz sie kłócić i wyzywać... a w kiedyś jak mi pomogłeś robić stealh ring questa na refugi wydawałeś mi sie jedną z najbardziej porządnych ludzi na tym serwie... PS. Mam wielki szacunek dla Ciebie za to jakies filmy robisz w tym jesteś moim guru. Pozdro!

Fure
13-09-2007, 22:05
Randall jak zawsze próbuje być fajny :) mnie to sie nie widzi sory ziomek "porażka" :)

Sebcio :)
13-09-2007, 22:05
przejzyj filmy na youtube jak mam sie nie w*****ac jak 50% piosenek znalazlem ja i 50% ujec i pomyslow na zrobienie filmow jest odemnie :/ to jest polska glupota zamiast zrobic cos wlasnego sciagnac od innych bo to juz sie sprawdzilo i byl hit. i zazdrosc ze mnie nie wychodzi :) wisi mi to jak cala tibia :) ale anyway gz movie moze next bedzie lepszy

@krekor
nie proboje tylklo jestem :) ty to nawet probowac nie musisz i tak ci nie wyjdzie :) idz posprzataj smieci z gildi ;]

Fure
13-09-2007, 22:11
Nie zesraj sie frajerze :) smieci to mogę posprzątać jak wpadne do was na obiadek , wtedy będzie ich masa , cała faszystowska rodzinka :] "uje" sie nie kreskuje ty pierdolony analfabeto :( Pozdrawiam całe scierwo z Twojej byłej guildi czubów i niewypałów z Twoją osobą na czele tej jakże zajebistej Armi ! Pała to pała :) raczej?