Pokaż pełną wersje : Inferna? Postac?
Siemka.
Mam team 8 osobowy. Gramy w tibie od paru latek razem, rozwalamy czasem jakies servery ,wojny itp. mamy zamiar przenies sie na inferne . Jest nas 8 ale sek w tym jaka profe wybrac na team tam. druida/sorka na combo sd lecz sork bez grupy to łatwy orzech do zabicia? a pallek czy kina to co na takim enfo zrobi? i tu mam dylemat.. kogo wybrac?
z góry thx
pozdro
Gremb
Uwierz mi,że najlepiej zrobić teraz pallkow bo :
-skill 45-50 i hity ladne w porównaniu z wandami/rodami
-w przeciwienstwie knghta nie obrywasz takich hitow
-speary czyli: ściągasz eq,bierzesz tarcze i 15 spearow i jazda
Sam mam 15pallka na infernie i ladnie sie pkuje.Mam tez 14 druta i o wieeeele gorzej sie pkuje
Dlatego doradzam :
róbcie pallkow,bedziecie wymiatac
Avallach
12-09-2007, 16:50
zrobcie 5 palkow, druta, sorka i kinia ;]
gralem tam troche czasu i na respie jak knight blokknie goscia w waskim korytarzu to wymiatacie ;]
Kazdy z nas ma PACC jak by co.
5 pallow z czego ci combo zrobi jezeli mamy zamiar expic do 20 lvla a reszta to exp co wpadnie przy pkowaniu. uzywamy takiej opcji jak boot ng i leader combo sd ; D
Duch Niespokojny
12-09-2007, 23:13
A używacie takiej opcji jak myślenie? No tak, jeszcze do bota nie wbudowali...
Piotrek Marycha
13-09-2007, 00:33
5 pallow z czego ci combo zrobi jezeli mamy zamiar expic do 20 lvla a reszta to exp co wpadnie przy pkowaniu. uzywamy takiej opcji jak boot ng i leader combo sd ; D
no to tylko drut/sorc... pff nie wiem nad czym tu myslec, 8 sorkow na 20 lvl moze zlozyc na bocie naprawde duuuzy lvl
A używacie takiej opcji jak myślenie? No tak, jeszcze do bota nie wbudowali...
masz jakis problem?
Jezeli cos sie nie podoba poprostu nie komentuj -.-'
@ NIE KARMIC TROLLA
Avallach
13-09-2007, 09:41
JAK UZYWACIE BOTA TO WY*******AC NA ORG.PL CIOTY ;]
Jezeli twoje PvP jest tak nikle jak twoj mozg to jestes usprawiedliwiony ;]
Jezeli cos sie nie podoba poprostu nie komentuj -.-'
Haha, dlaczego coraz więcej osób wychodzi z założenia, że jedynie pozytywne komentowanie jest dozwolone?
@up Przytoczę pewne słowa
nOOb- gracz, który nic nie wie, ale twardo się zapiera ze wie i ze to ty jesteś nOOb
Ja w ogule nie rozumie takich ludzi,wchodzą na forum,piszą i myślą że jakieś 100.000 osób będzie sie z nimi zgadzać,a jak ktoś skrytykuje daną wypowiedź (przecież od tego forum jest) sie obrażają i jeszcze wyzywają kogoś,kto normalnie reaguje na różne wypowiedzi
rozwalamy czasem jakies servery
Na pewno.:p
Soldier of Harlen
15-09-2007, 17:52
Z tym rozwalaniem serwów to moze im o otsy chodziło.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.