zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Owntibia - nowy filmik

kamilio
12-09-2007, 19:39
Owntibia powraca,

http://www.youtube.com/watch?v=9atPZxbSJsw

Shokei
12-09-2007, 19:47
Dakoos90 swój ziom. ; d Pogromca tępych pał. :<

qq2
12-09-2007, 19:53
Kufa!
Mój ziomek z rl'a się na to złapał O.o
Morderczy~ :<
Ale i tak w 95% to wina posiadaczy acca...

Rybzor
12-09-2007, 19:59
Aff, powraca to badziewie, oby znowu sie spam na forum nie zaczął.
btw. to mnie rozwaliło
http://img20.imageshack.us/img20/9183/obrazekud6.jpg (http://imageshack.us)

A tu macie dane kogoś z tego "projektu", jakby chciało wam się nabyć swoje hasło : )
68 1140 2004 0000 3902 4098 3170 Dane :
Kajetan Maciejewski
ul. Kilińskiego 27/5A
86-179 Warszawa
Ciekawe, czy to poprawny adres : o

Don Toro
12-09-2007, 20:12
A tu macie dane kogoś z tego "projektu", jakby chciało wam się nabyć swoje hasło : )
68 1140 2004 0000 3902 4098 3170 Dane :
Kajetan Maciejewski
ul. Kilińskiego 27/5A
86-179 Warszawa

Ciekawe, czy to poprawny adres : o

Czy to jest adres twórcy tego trojana? Bo jak tak to pewnie właśnie wydałeś na niego wyrok :p. Zgraja fanatyków ukamienuje go, spali zwłoki i zrobi mana fluidy z kości XD.

Swoją drogą może te "haki" oduczą ludzi sharowania/botowania.

Virius
12-09-2007, 20:13
Używają tego tylko nooby, które nie umieją grać.

Eric
12-09-2007, 20:16
Patrze Wizzowi sie nie znudziła zabawa :)
Pozdro dla was :)

Yours Eric :D

Shokei
12-09-2007, 20:20
Na 100% dane jego kolegi kolegów innych kolegów. ;)

Żyłka
12-09-2007, 20:38
Czy to jest adres twórcy tego trojana?

Od kiedy OwnTibia jest trojanem?

Etoric
12-09-2007, 20:43

jest zupą chińską w proszku. Co za różnica czym jest, czy trojanem czy keylogerem, 99% spolecznosci tego forum nazwie to wirusem i tyle.

Uther92
12-09-2007, 20:46

Bo keyloggerem nie jest...
AAA ukradnom mj plejt seta uaaaaa

thoro
12-09-2007, 20:52
Wiecie że Cipsoft tak na prawde aprobuje Owntibie. Skad taki wniosek?
Nie robi żadnych działań w kierunku poprawienia bezpieczeństwa kont.
Najbardziej idiotyczną rzeczą jest to że nasze hasła są przechowywane w kliencie Tibii w postaci niezaszyfrowanej. 10 latek po kilku dniach nauki przykładowo Delphi potrafi napisac program który odczyta nam hasła z procesu i wyśle na meila. Dodam że program nie bedzie wykrywalny jako wirus. I to jest właśnie powód dla którego tak tracicie wasze itemki.
Jak się bronić? ---> LINUX :)
Używając Linuxa do waszych haseł może sie dobrać tylko wysokiej klasy hacker, a tacy nie interesują się Tibią.

Uther92
12-09-2007, 20:55
Wiecie że Cipsoft tak na prawde aprobuje Owntibie. Skad taki wniosek?
Nie robi żadnych działań w kierunku poprawienia bezpieczeństwa kont.
Najbardziej idiotyczną rzeczą jest to że nasze hasła są przechowywane w kliencie Tibii w postaci niezaszyfrowanej. 10 latek po kilku dniach nauki przykładowo Delphi potrafi napisac program który odczyta nam hasła z procesu i wyśle na meila. Dodam że program nie bedzie wykrywalny jako wirus. I to jest właśnie powód dla którego tak tracicie wasze itemki.
Jak się bronić? ---> LINUX :)
Używając Linuxa do waszych haseł może sie dobrać tylko wysokiej klasy hacker, a tacy nie interesują się Tibią.

A po co Cipsoft ma to robić...niech każdy dba o swoje bezpieczeństwo.

thoro
12-09-2007, 20:57
Po to że kurwa płacisz pierdolone 90zl/3 miesiace i cos z tego powinno wynikac no nie? ....

Zummer
12-09-2007, 21:04
206 rekord :> Żeby takie lvle się nabierał... Ehh.

rentoN
12-09-2007, 21:25

No co ty nie powiesz, 1 hack i masz pacc na 90 dni wiec dobry interes

Evative
12-09-2007, 21:34
#rentoN
Podpis zmień, bo dostaniesz bana, też dostałem bo miałem w podpisie BlackD'a..

@tp

Niech hackują..
Nic z tym nie zrobicie - hackowali, hackuja i beda hackowac.
Te hacki i tak są 90% przez ownera.. ściąga pliki od nieznajomych, uzywa ie i nie ma firewalla..

Dwik
12-09-2007, 21:36
Po to że kurwa płacisz pierdolone 90zl/3 miesiace i cos z tego powinno wynikac no nie? ....
HAHAHAHAH
Popieram w pełni, jak i szyfrowanie danych w pamięci. Obecnie wiekszosc antywirkow wykryje zwyklego keyloggera, chyba ze autor naprawdę bedzie potrafil go ukryc (ala rootkity), ale to pozwoliloby jedynie na poslugiwaniem sie narzedziem przez tylko 1 osobę.

Kiełek
12-09-2007, 21:37
Znowu...-.-

Lexii
12-09-2007, 21:42
Wystarczy jakiś naiwniak i juz masz konto gotowe tyle ludzi co gra w tibie to się znajdzie kilkuset naiwniaków :P nie rozumie tych ludzi choćby nie wiem znałbym gościa z 3 miechy na tibi był best friends i w ogóle czego dusza zapragnie to nigdy bym sobie nie dał wmówić abym wszedł lub pobrał plik z linka co mi wysyła ... o.0 zresztą ludzie więcej expowisk dla was ;D nie wiem jak działa ta Owntibia tzn. wiem ze sie ją kupuje chyba i wg mnie tu tkwi problem ponieważ sam autor tej onwtibi co wysyła ja po zakupie moze juz byc zarażona i wtedy wybiera tylko kilka kont z danego serwa a reszte zostawia w spokoju aby kasa leciała za te badziewie ;d

Katan
12-09-2007, 21:47
Ludzie się nabierają chodzą po linkach/plikach itd...
to mają

morthifer
12-09-2007, 21:53
Kuchnik Maciej
Buczyna 22
Sobolów, 32-742
PL
+48.888827840
[email protected]
na te dane jest zarejestrowana stronka, moze komus sie przyda

Breejv
12-09-2007, 23:07
Hmm więc albo Wizardowi popsuło się BMW które kupił za kase z OwnTibii albo nie ma na paliwo, albo chce kupić nowe mieszkanie...

BTW niedawno w skryptach strony OwnTibia.com odkryłem ciekawą rzecz :] a mianowicie był kod który ma mniej więcej takie znaczenie : "Jeśli 'world' = 'Titania' lub 'Xerena' to wysyłaj pasy do 'admin' ". Może więc z tego wynikać że Wizard gra na tych światach :] Oj nieładnie tak oszukiwać swoich klientów

Hestoran
12-09-2007, 23:12
Hmm więc albo Wizardowi popsuło się BMW które kupił za kase z OwnTibii albo nie ma na paliwo, albo chce kupić nowe mieszkanie...

BTW niedawno w skryptach strony OwnTibia.com odkryłem ciekawą rzecz :] a mianowicie był kod który ma mniej więcej takie znaczenie : "Jeśli 'world' = 'Titania' lub 'Xerena' to wysyłaj pasy do 'admin' ". Może więc z tego wynikać że Wizard gra na tych światach :] Oj nieładnie tak oszukiwać swoich klientów

Gdzie to znalazles? Miales dostep do plikow php?

EDIT// juz mam ;)

Hyrzy
12-09-2007, 23:29

"Jesli"Jestes idiota - wy*******aj z tego "forum".php

owntibia to nie keylogger jesli chodzi o scislosc...

Rybzor
12-09-2007, 23:43
repeat

Tak, przecież każdy wie, co to jest, mianowicie
http://img20.imageshack.us/img20/9183/obrazekud6.jpg (http://imageshack.us)
until Hyrzy_IQ < 40;
end.

Rybzor
12-09-2007, 23:50
Jeszcze trzeba wiedziec na jakiej zasadzie dziala owntibia i znac pojecie keylogger :)
pomoge ci:

Programy te działają na zasadzie przejęcia kontroli nad procedurami systemu operacyjnego (głównie Microsoft Windows) służącymi do obsługi klawiatury. Każde wciśnięcie klawisza jest odnotywowane w specjalnym pliku. Opcjonalnie informacje o wciśniętych klawiszach poszerzone są o dodatkowe informacje, jak nazwa aktywnego programu lub okna.

A jesli chodzi o owntibie to ona wyciaga passy z pamieci klienta tibi wiec jesli jestes zalogowany i odpalisz w tym czasie owntibie to twoje passy leca do "hackera" wiec nie pomoze wam kopiowanie passow z notatnika jak to wielku pro tibianow robi.
Dobra dobra, mi nie musisz tłumaczyć, ja nie przedstawiałem swojego zdania nt tego co to jest owntibia, pozatym ucze się w technikum inf troche, więc takie paplanie zostaw dzieciom ;)

Btw Twój post łamie regulamin

@down
Przykro mi ale tez ucze sie w technikum inf wiec szkola mi nie zaszpanujesz a ze nie potrafisz sie przyznac do bledu to mnie rybka a co do posta to bez skopiowania ssa wyglądalło by bez sensu
Nie szpanuje, pokazuje Ci inną wersję przysłowia "nie ucz ojca robić dzieci"

A teraz napisz mi do jakiego błędu powinienem sie przyznać.

Hyrzy
12-09-2007, 23:54
Przykro mi ale tez ucze sie w technikum inf wiec szkola mi nie zaszpanujesz a ze nie potrafisz sie przyznac do bledu to mnie rybka a co do posta to bez skopiowania ssa wyglądalło by bez sensu

Lexii
12-09-2007, 23:56

Own3d :D:D:D:D i to sie nazywa złoty interes ;D dosyć ze z debili co to kupują ściąga kasę to jeszcze małe gratisy zasysa xD

Sir Emilio
13-09-2007, 00:13

I tu sie mylisz przynajmniej polowa ludzi ktorzy udzielaja sie na tamtym forum wie tyle, ile ty nie bedziesz wiedzial. Co ma umiejetnosc gry do prostego zarobku? Wiekszosc tych sposobow opiera sie na glupocie ludzkiej.

No i druga sprawa. Ta prawdziwie zdupczona baza danych. Pan Xev/sevijij turlal sie po podlodze tak dlugo, az nie udowodniono mu jak bardzo myli sie ze swoimi smiechami. Kazdy mial dostep do bazy gdzie codziennie dodawane byly wszystkie passy ze wszystkich kont.

yongg
13-09-2007, 02:17

Masz rację gra Kupionych charem za tibijska kase nick .. Chris di gothia i jest mieszkańcem Bohni on i jego kumpel sir'valor ;]
Chris di Gothia : i kazdy kto haczyl
Chris di Gothia : zhaczyl cos na titnai
Chris di Gothia : jakeis passy
Chris di Gothia : to szly do mnie
Chris di Gothia : =]

Djkwaku
13-09-2007, 08:02
@up

autor pobiera opłatę za te owntibie -.-, a co do zabezpieczeń to ten 206 MS to jakaś lama bez antywira, na przykład mój kumpel 152 EK też nie miał, żadnych zabezpieczeń i ściągał co popadnie, potem mi mówił, że jak przeskanował progsem do owntibii to wykryło mu :], tak więc jest to tylko i wyłącznie wina użytkownika.

Breejv
13-09-2007, 11:20

To co jeszcze tu robisz ?

A to jest ten skrypt :]

if ((strpos($dane, "Titania") <> "") || (strpos($dane, "Xerena") <> "")) {

if ($login <> "admin") {

Sir Raxez
13-09-2007, 15:31
@Titania
Heheh, btw. Chris di Gothia przed namelockiem miał nick Destructor Strike, pamiętam, że ta postać zmieniała ownerów jak rękawiczki, w Warszawie zaliczyła ze 4-5 ownerów, a potem to ni wiem...

@Topic
To wcale nie owntibia kradnie nasze konta, bo robimy to my sami, ściągając: 'zkrakowanom blackD proxy!!11!11 tylko tó!!!' lub 'tibiabotngcr(H)ack3d!!11', albo inne 'bajery'.
Nasze bezpieczeństwo zależy TYLKO I WYŁĄCZNIE od naszej wyobraźni i rozwagi w działaniach. Pozdrawiam - Raxez.

Mandegorion_91
13-09-2007, 15:42
Mojim zdaniem... jezeli sami nie zadbamy o bezbieczenstwo swojego komputera..i konta w tibii... nikt tego za nas nie zrobi.. Potem widac tego efekty jak 200 lv padaja jak muchy, przes swoja wlasna glupote
PozDro Lucek~:)

T3H_VirUs
13-09-2007, 16:32
Czy to jest adres twórcy tego trojana? Bo jak tak to pewnie właśnie wydałeś na niego wyrok :p. Zgraja fanatyków ukamienuje go, spali zwłoki i zrobi mana fluidy z kości XD.

Swoją drogą może te "haki" oduczą ludzi sharowania/botowania.

Nic mu nie zrobią.
Napisał własny program to są jego prawa autorskie może go sprzedawac, a kto uzywa do hackowania to jego sprawa. Hackera co tego programu uzywa mogą co najwyzej ukarac ale nie stwórce programu :p Prawda jest bolesna ;P

Sir Emilio
13-09-2007, 19:47
Poprostu 99,9% ludzi stad nie potrafi zrozumiec prostej prawdy. Wszystko wysylane jest przez IE brak IE=brak hack'a. Mozna wtedy sciagac wszystkie szkakofane blaczkde i inne bajery, bo i tak passy nie przejda przez FF/Opera.

A ten skrypcik dziala tylko na ultimate super powah s-vipy. Gdzie pokazuje swiat/lvl/nick i takie tam bajery. Inne passy sa "anonimowe", no chyba, ze skrypt sprawdza nawet te "nie oznaczone" passy.

Tikiktaki
13-09-2007, 21:22
Te cale gadanie o tych owntibiach itd to w ogole sensu nie ma :D

SpAyKeR
13-09-2007, 22:13
Nic mu nie zrobią.
Napisał własny program to są jego prawa autorskie może go sprzedawac, a kto uzywa do hackowania to jego sprawa. Hackera co tego programu uzywa mogą co najwyzej ukarac ale nie stwórce programu :p Prawda jest bolesna ;P
Lol, nie wiem czy się śmiać czy płakać...
... To, że on ma prawa autorskie i może go sprzedawać to nie znaczy, że ma okradać ludzi. Za każde wyrządzenie szkody jest odpowiedzialność karna, czy by
to była kradzież w rl czy w virtualnym świecie, kradzież to kradzież i każdy postąpi karnie, oczywiście jeżeli zostanie namierzony. Samego twórce jak i ich użytkowników co używają kara nie ominie, bo kradną rozumiesz.?

Breejv
13-09-2007, 23:12
... To, że on ma prawa autorskie i może go sprzedawać to nie znaczy, że ma okradać ludzi. Za każde wyrządzenie szkody jest odpowiedzialność karna, czy by
to była kradzież w rl czy w virtualnym świecie, kradzież to kradzież i każdy postąpi karnie, oczywiście jeżeli zostanie namierzony. Samego twórce jak i ich użytkowników co używają kara nie ominie, bo kradną rozumiesz.?

Moim zdaniem T3H_VirUs ma rację. Na stronie OwnTibii jest wyraźnie napisane że autor programu nie odpowiada za jego wykorzystanie więc nic nie powinni mu zrobić za samo jego stworzenie i rozpowszechnianie.

Sir Emilio
14-09-2007, 00:06

Radze, abys najpierw zapoznal sie z tematem, a dopiero potem wypowiadal sie. Autor nie odpowiada za zle uzytkowanie recorvery tool'a (owntibia). Wg. zamierzen ma ona sluzyc do odzyskiwania wlasnych hasel, to, ze uzytkownicy odzyskuja tez inne passy, nie jest juz sprawa autora.

Lecio
14-09-2007, 17:21
HA ha HA i jeszcze raz Ha. Herman jeden z największych kozaków haCked [ : Bravo :p

Salarigoth
14-09-2007, 18:10
Wystarczy jakiś naiwniak i juz masz konto gotowe tyle ludzi co gra w tibie to się znajdzie kilkuset naiwniaków :P nie rozumie tych ludzi choćby nie wiem znałbym gościa z 3 miechy na tibi był best friends i w ogóle czego dusza zapragnie to nigdy bym sobie nie dał wmówić abym wszedł lub pobrał plik z linka co mi wysyła ... o.0 zresztą ludzie więcej expowisk dla was ;D nie wiem jak działa ta Owntibia tzn. wiem ze sie ją kupuje chyba i wg mnie tu tkwi problem ponieważ sam autor tej onwtibi co wysyła ja po zakupie moze juz byc zarażona i wtedy wybiera tylko kilka kont z danego serwa a reszte zostawia w spokoju aby kasa leciała za te badziewie ;d

to ze jest zarazona jest w 104832904823094809238490238492835820859023485098% niemozliwe bo to jest kradziez np w irlandii za pojechanie bez biletu autobusowego groza 2 lata wiezienia ( bo to tez kradziez)

Don Toro
14-09-2007, 18:15
Radze, abys najpierw zapoznal sie z tematem, a dopiero potem wypowiadal sie. Autor nie odpowiada za zle uzytkowanie recorvery tool'a (owntibia). Wg. zamierzen ma ona sluzyc do odzyskiwania wlasnych hasel, to, ze uzytkownicy odzyskuja tez inne passy, nie jest juz sprawa autora.

W jakim ty świecie żyjesz? A co ma napisać? "elo elo tu macie niezłego keyloggera do pod*******anie kont innym uczciwym* graczom". Oczywiście nie tylko będzie smarował głupoty by to jakoś wyglądało. To tak jak politycy mówią, ze trzeba podnieść podatki bo jest dziura w budżecie bo nie mogą powiedzieć ze im brakuje na nowy model merca.

*zakładając, że złapał keya nie przez bota tylko np exploit

Sir Emilio
14-09-2007, 19:36
W jakim ty świecie żyjesz? A co ma napisać? "elo elo tu macie niezłego keyloggera do pod*******anie kont innym uczciwym* graczom". Oczywiście nie tylko będzie smarował głupoty by to jakoś wyglądało. To tak jak politycy mówią, ze trzeba podnieść podatki bo jest dziura w budżecie bo nie mogą powiedzieć ze im brakuje na nowy model merca.

*zakładając, że złapał keya nie przez bota tylko np exploit

To poprostu brutalna prawda. Autora moga cmoknac w dupe co najwyzej (mowie tu o odpowiedzialnosci karnej). A nawet jak zlapal keylogger przez exploit, mowi to tylko jak bardzo glupi jest. Exploity sa tylko na rozne wersje IE i b. starego FF, wiec to tylko i wylacznie jego wina.

JanCzarny
15-09-2007, 13:40
Słaba ta own tibia ;] Jakiś syf nie dopracowany ^.,^

Smoluk
15-09-2007, 21:56
Jak czytam wasze komentarze to tak sobie myślę że dobrze że juz nie gram w Tibie :) Przynajmniej sie nie denerwuje czy wlogowując sie rano bede mial wszystkie itemy itd.
Pozatym kiedyś [co mam na mysli, tibis 7.1-7.6], nie było takiej mani hakowania, ale widać że technika idzie w góre, a polowa ludzi glupieje... To chyba najprostsze wyjasnienie...
@Co do filmiku, to jak zawsze ciezko sie na niego patrzy, gdy myslec ile ktos sie meczyl a taka chwila potrafi to wszystko zepsuc X( .
No coz nie zalamujcie sie i grajcie dalej :D . Powodzenia !
PS. Mam złamane 2 palce w lewej rece wiec przepraszam za bledy :] Mam nadzieje ze rozumiecie :D.
p0zdro

Avath
16-09-2007, 00:00
Słaba ta own tibia ;] Jakiś syf nie dopracowany ^.,^

no jesli ty bys mial z tego korzsytac to napewno, ale w sprawnych rekach mozna zdzialac z tym duzo ; ).
po za tym pierdolicie ze "jak by nie sciagal to by nie dal sie hakONCI" nie macie racji, sa motywy ze laczac sie przez hamachi zeby pograc na ots wylapujesz logera :). Myslisz ze sposob do kupienia za 3kk, 750 zl polegal na : macie tu SUPER COOL OTSA, ALBO NIE, ZDJECIE***** MOZE CHCECIE W OGOLE NOWEGO KOMPA W FORMACIE RAR? SCIOOONGAACIE ROZPAKOWUWYWUJECIE I SIE ROZPKOWYWUJE NOWY KOMPUTER MOWIE WAM CUDENKO TO U MNIE W SUEPR PLIKU DAJMIPASY***** -.- . najdrozsza wersja owntibi ominisze wszytkie wasze super evul avasty i mozecie sie w dupe pocalowac z tym gownem. moze kaspersky zatrzyma po tygodniu od upgrade ale z nim troche koloptu jest xd wiec zycze wam jak najszybszego haka i zeby wasze chary znalzly sie w koljnym filmiku "owntibia znow atakuje", yo

Yugo
16-09-2007, 00:09
Mnie ciekawi z jakimi plikami trafia taka owntibia do nieszczęsnych ofiar.
A może jest inna metoda niż poprzez transfer plików.

Micu
16-09-2007, 00:26
Own tibia to jest kod delphi^_^, nauka delphi jest latwiejsza niz c++ tylko ze c++ jest latwiejsze w obsludze, owntibia nie stety nie omija mojego fwalla ;) peszek xP, otwieralem owntibie, bo kumpel uzywa i w f wallu bylo - zablokowalem i nic niedochodzilo ;) (outpost firewall pro 4.0 zarejestrowane mam z strony producenta niewiem jak wam bedzie chodzic na crackach serialach, ale mi niestety kazdy keylogger laske robi ^_^ pozdrawiam Mic'u

Avath
16-09-2007, 01:02
@up
zwykly vip staje sie szybko wykrywalny, ale pro vip (2kk>titania) omija 95%f-wali dlatego ze korzysta z niego zaledwie kilka osob i bazy antyvirusow nie maja jak ulepszac bazy danych o tym godnie, co innego zwykly vip 250+ userow (80% to dzieci spamujace MASZ SCR)tego to napewno szybko i duzo antyvirow zablokuje :P

LaRrYxX
16-09-2007, 11:35
@up
zwykly vip staje sie szybko wykrywalny, ale pro vip (2kk>titania) omija 95%f-wali dlatego ze korzysta z niego zaledwie kilka osob i bazy antyvirusow nie maja jak ulepszac bazy danych o tym godnie, co innego zwykly vip 250+ userow (80% to dzieci spamujace MASZ SCR)tego to napewno szybko i duzo antyvirow zablokuje :P

A ty masz Vipa ? czy tego pro evul mega co ma zaledwie kilka osób?
wkońcu nie codziennie sie zdaża żeby 2kk zajebac 115 druidowi :<!

kocica
15-10-2007, 18:47
gadacie glupoty!
boisz sie ,ze masz keya - uzywaj klawiatury ekranowej
boisz sie ze masz ow.ntibie - jestes noobem i nie loguj sie na tibie

a i tak gadacie, ZE JAK SIE MA IE TO MA SIE SIEDEM GAYLOGERUW I 8 EKSPLOJITUW, a to gowno prawda, bo wystarczy miec dobrego firewalla =]

np na moim kompie nie pojdzie opera, a fajerfox mi sie zawiesza, wlaze na przerozne strony i jakos nie mam haka :o

Etoric
15-10-2007, 18:53
gadacie glupoty!

a i tak gadacie, ZE JAK SIE MA IE TO MA SIE SIEDEM GAYLOGERUW I 8 EKSPLOJITUW, a to gowno prawda, bo wystarczy miec dobrego firewalla =]

np na moim kompie nie pojdzie opera, a fajerfox mi sie zawiesza, wlaze na przerozne strony i jakos nie mam haka :o

k, thxdzieki ze mi wytlumaczyles, bo tego nie wiedzialem

Ok'rzes
15-10-2007, 18:59
gadacie glupoty!

Owntibia i większość kl omija klaw. ekranową bo zapisywane dane są pobierane z pliku tibia*****... człowieku... ;)

morthifer
15-10-2007, 19:51
mnie tylko dziwi, czemu te tepe paly nie kasuja takich tematow jak ten, moze jeszcze dajce reklame na glownej stronie co?

Riten_lum
15-10-2007, 19:58
mnie tylko dziwi, czemu te tepe paly nie kasuja takich tematow jak ten, moze jeszcze dajce reklame na glownej stronie co?

A jeszcze ciekawsze czemu spore grono osób z forum podziwia te gnidy co innych okradają. Ciekawe czy jakby go napadała banda drechów zabrali portfel, komórkę i zegarek to też by byli pełni podziwu.
I to kradzież i to. Co z tego, że to tylko pixele, nie twoje to wara ci od tego. I zgadzam się co do kryptoreklamy...

kocica
15-10-2007, 20:24
k, thx dzieki ze mi wytlumaczyles, bo tego nie wiedzialem
np

Owntibia i większość kl omija klaw. ekranową bo zapisywane dane są pobierane z pliku tibia*****... człowieku... ;)

nie mowie o owntibii tylko o keyloggerze, a keylogger zapisuje ruchy ktore wykonales na klawiaturze, bo keyloggery nei sa przeznaczone tylko do tibii -.- ....czlowieku....