zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Śmieszne screeny xD

Swirek_Bearek
13-09-2007, 19:36
Elo Kosmadelo wklejajcie tu smieszne screeny z przygod jakie was spotkaly w tibi np.zebranie jakiegos nooba i te de ja dam pierwszego screena xD :

http://images13.fotosik.pl/85/37dca9b5f4e43f0d.jpg (www.fotosik.pl)

:baby:

Stonek
13-09-2007, 19:38
Gratz :cup:

Aneviv
13-09-2007, 20:35
Zatkało mnie po prostu.:o

$eCuR
13-09-2007, 20:40
Ale się uśmiałem :confused:.

Pozdrawiam.

- Prodigy -
13-09-2007, 20:43
Aaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahahah, omg rotfl ze lamo o lol!!!11111

~>Salmon<~
13-09-2007, 20:44
Elo Kosmadelo
Elo Wodzu !1!!!!!1

Jakiego nooba spotkałeś .
Cipa ? HAuhUHAUhuHA

Tadiu
13-09-2007, 20:50
Secur jesli chcesz cos wniesc do tematu wstaw zdjecie swego chara i jego poranne farciki !

Lykemus Xert
13-09-2007, 20:55
@up

rotfl xD

MaciekFromKlan
13-09-2007, 20:59
Dobre ! Swietne ! Wyczesane ! Zajebiste ! Wrecz Rewelacja : O

Fure
13-09-2007, 21:24
GZ ! Nice poranny farcik ! Secur jak zwykle wymiata :) powodzennia na nastepnym jakże ekscytującym huncie i życze wielu innych farcików , ale nie tylko porannych , życze rownierz farcików wieczornych , nocnych , popołudniowych , poobiadowych itp... :)

Tadiu
13-09-2007, 21:28
musialo byc byc ostro :-)

btw: gdzie jest slynne, znane nam "SeCuR sIe WzMaCnIa"? ;<<<<,

dartra111
13-09-2007, 21:29
SECUR dałeś śmieszniejsze od autora skrinas ;o autor dawaj smiechowe np: jak ubijasz komuś slima a on na ciebie klnie! uahauuahahuahuahuahuahu ale to śmieszne będzie -.-.

Fure
13-09-2007, 21:32
Aaaa Secur :) zadziwiłeś mnie poraz drugi i pewno nie ostatni ! widze w backpacku wiele kamienii :) z ss'a analizuje że lootnołeś je na quescie :) mam nadzieje że nie przerzuciłeś się na paladina , ponieważ będzie mi bardzo przykro z tego powodu :( no ale cóż ... każdy Secur trafia na swojego Secura :) Gratuluje wykonanego questu :) pozwole sobie zauważyć , iż ten quest podniósł conieco twoje imperium finansowe które tak twórczo z tatą prowadzicie :) Pozdrawiam

Fure
13-09-2007, 21:46
A cóż to za postac przemyka po ulicach ?
Tu spojrzy , tam zajrzy , on jest z Secura Branży!

Podejrzewany Pan Piotr Secur o kradzież kasku rowerowego ze sklepu ogólno-przemysłowego sieci Hipernowa . Podejrzany był dobrze uzbrojony w pistolet na kapiszony oraz proc bez gumki . Zamieszany w przestępstwo jest także ojciec oskarżonego ... powody zbrodni są nam dotychczas nieznane ! polecamy wszystkim posiadaczą składaków z bagażnikiem wyjątkową ostrożność ! Secur i jego tata mogą czaić się za każdym rogiem ! Będziemy państwa informować nabierząco z tej jakże intrugującej zbrodni ! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE ! nr telefonu : 0242853034 prosimy o podawanie informacji :)

Hail Secur :*

$eCuR
13-09-2007, 21:49
Jeżeli by ktoś pytał to $eXuR$ to nie ja i nie wiem kto to ;-).

[EDIT]
@Pan Mr. Master pr0 3vul m4st4h Maslak.
Nie masz kogo wyzywać, to wyzywasz mnie i moich rodziców, czyżby to oznaczało, że sam nie masz? :<

Pozdrawiam.

Tadiu
13-09-2007, 21:52
A cóż to za postac przemyka po ulicach ?
Tu spojrzy , tam zajrzy , on jest z Secura Branży!

Podejrzewany Pan Piotr Secur o kradzież kasku rowerowego ze sklepu ogólno-przemysłowego sieci Hipernowa . Podejrzany był dobrze uzbrojony w pistolet na kapiszony oraz proc bez gumki . Zamieszany w przestępstwo jest także ojciec oskarżonego ... powody zbrodni są nam dotychczas nieznane ! polecamy wszystkim posiadaczą składaków z bagażnikiem wyjątkową ostrożność ! Secur i jego tata mogą czaić się za każdym rogiem ! Będziemy państwa informować nabierząco z tej jakże intrugującej zbrodni ! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE ! nr telefonu : 0242853034 prosimy o podawanie informacji :)

Hail Secur :*

poplakalem sie ze smiechu xD

Hail Secur ;*

Swirek_Bearek
13-09-2007, 21:55
Gz Secur oby tak dalej niehc wszyscy tu daja screeny nawet jesli macie 1lvl xD

ale Secur wymiata musze powiedziec :cup:

B)

Vetiax
13-09-2007, 22:03
Jeszcze wam nie przeszło? :confused:

Btw fajne fotki. Oby się rozwinął topic :)

Taranka
13-09-2007, 22:06
po 1 sciero
nie wyzwalem twoich "rodzicow"
po 2 szmato
japa
po 3
twoj stary
po 4 pozdrawiam

Masla a co ty taki kozacki? Co mało ci w domu na*******ają? Co sią uwziołeś na młodzszych? Zacznij do starszych a nie kozaczysz, bo młodszemu wrzucasz. A może w domu ci tak wrzucaj, że psychiczne wyżywasz się na młodszych?
PS: Zamknij się sam bo jebiesz gorzej niż Secur. A tak po zatym pokaż ss ze swoich super evul mastah dedów. Plaxxxxxxxxxxxxxx to będą śmieszne zdjęcia jak taki pro evul plejer pada. :evul::evul::evul:

edit: Może nadal mi pogrozisz, że sobie nie poexpie co? Boje się i to bardzo takich jak Ty. Pozatym to TYLKO gra chyba że dla ciebie znaczy to coś więcej.

$eCuR
13-09-2007, 22:08
po 1 sciero
nie wyzwalem twoich "rodzicow"
po 2 szmato
japa
po 3
twoj stary
po 4 pozdrawiam

"Ściero" to sobię mów do kolegi :).

[EDIT]
@$eXuR$.
I tak Ci co mnie znają wiedzą, że na forum mam użytkownika $eCuR, a nie jakiegoś $eXuR$ i w dodatku spójrz na datę dołączenia.
@Swirek_Bearek.
Dobrze, że chociaż się przyznałeś, że jesteś świrem :).

Pozdrawiam.

Tadiu
13-09-2007, 22:09
@Tarania
Ja w przeciwienstwie do was mam sie czym pochwalic, nie zasmiecam forum jakims shitem. Swoja droga poranny farcik wymiata. Co do wrzucania mlodszemu... nie podoba sie, ze jemu moge tobie wiec lapa

@ Topic

Chcialbym zobaczyc wiecej ss'ow Knight Secura !!!!!!!!

Taranka
13-09-2007, 22:13
@tarana
ciebie nawet nie bede komentowal po 1st zadajesz sie z securem wiec jestes jedno wielki gowno
a po drugie co sie czepiasz jego dedow?
ciebie jak w domu na*******aja to matka zamiast cie uhnac to pluje zeby cie ocucic
A czemu nie piszesz z swojego konta? Tylko z drugiego? Co boisz się? Dobra daruj sobie gadkie, bo tak to sobie mozesz piepszyć do swoich [...] /sam sobie dokończ.
A Ty się czemu za Secura podajesz? Można wiedzieć? Tak ci w domu najebali? Czy jak bo już nie kapie. Takim deklem być jak ty to aż ŻAL.
Grzybku nie zatrujesz mnie? Proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee chce jeszcze żyććććććć. Pliskaaaaaaaaa wiem że w domu ci za duzo nawalili itp, ale daruj sobie bo żal, albo lepiej zaraz te masełko rozmaruje gdzieś głęboko.

$eCuR
13-09-2007, 22:13
@secur
sciera to cie zrobila i do szkoly wyslala ;d
hoho juz 1st gimnazjum :D
ksiazki po starym kupiles czy razem w lawce siedzicie??
http://i189.photobucket.com/albums/z29/Secur/Knight/UO0552.jpg

Nie mów tak o SWOJEJ mamie :<. A co do gimnazjum, to racja, przyznaję się, że chodzę do 1 klasy gimnazjum, ale chociaż nie zachowuję się jak niedorozwinięty psychol tak jak Ty :). Zachowujesz się gorzej niż mój brat, co ma 6 lat :)).
A o jeszcze, co do loota, Ty codziennie lootujesz po 20 magic plate armorów co nie? Daj plx plx plx, bo jestem noobem tak jak Ty :<.

[EDIT]
Bo Ty masz większy lvl i jesteś super. Otóż nie, level się nie liczy Ci powiem i zapewne powie to sporo osób, ale co pan Maslak jest mądrzejszy i wie lepiej ! :[

Pozdrawiam!

Tadiu
13-09-2007, 22:20
@Piotrze

Gdy ogladam Twoje SS'y az zaluje, ze nie jestem taki jak Ty. Marzeniem kazdego Tibijczyka jest lootniecie w 15 min bandamy. Twoje szczescie jest wprost nieporownywalne do innych. Podziwiam i Pozdrawiam.

Your,
Maslak !

Edit:
Fan Secura 21:11:56
napisz ze bana dostalem ale jest dla mnie ciota i noobem a w grze boi sie odpisac

Fure
13-09-2007, 22:26
Taratata czy tam tata swojego brata :
"Gadkie" heh , tego sobie nie daruje :D widze , że też chcesz być fajny :] niewątpie , iż jesteś takim samym indywidulaistą jak Secur B) heh mnie to tam w ogóle nie rusza ;) będe się smiać z każdego który mi się nie podoba jeśli o to Ci biega mój ty robaczku :o ja tam prosze o więcej ssów i jak coś znajde ciekawego to napewno tu wrzuce :)

Taranka
13-09-2007, 22:27
Edit:
Bartus 21:11:56
napisz ze bana dostalem ale jest dla mnie ciota i noobem a w grze boi sie odpisac
To napisz mu czy wie co to znaczy Ignore Permanently, jak jesteście tacy znawcy to sobie odpowiedzcie czemu wam nie odpisuje.

$eCuR
13-09-2007, 22:27
Nie obchodzi mnie wasze zdanie, ponieważ jesteście nienormalni, jeżeli jeszcze byście mieli ciut rozumku, to wasze zdanie by mnie obchodziło. I nie pisz lepiej tu nic, nie rozśmieszaj się.

[EDIT]
@Down.
A jak sam napisałeś, że wymiatam, chociaż wiedziałeś, że $eXuR$ to nie ja to co?

Pozdrawiam.

Vyohman
13-09-2007, 22:35
no no no, całkiem sporo tych ssków :spam:

Tadiu
13-09-2007, 22:44
@ Tarania

Z niecierpliwoscia czekam na moment, gdy wbijesz ten hmm...wymarzony 61 lv.

Vilq
13-09-2007, 22:46
Pf , nie chce mi sie bawić w "EDITED" albo jakies inne gówna , znaki , kropki ...
Secur.. udajesz kogos , kim nie jestes lecz po co ?
Tarania , poluzuj majciochy , bo troche spiety jestes .. i uwazaj , bo tak sie podniecasz , ze potem majtek nie odpierzesz
Secur1.. chcesz byc GRZECZNY i KULTURALNY za kazdym razem , pf ale tutaj tak nie mozna , tyle.. trzeba byc sobą a nie udawac "dorosłego"

Przepraszam za moje ewentualne błędy ortograficzne i inne , ale nie obchodzi mnie to eloooooo tyle , wychodze.

Vilq:baby:

Aversin
13-09-2007, 22:48
Temat zostaje zamknięty ponieważ służy jedynie do bezsensownych kłótni i dyskusji.