Pokaż pełną wersje : Śmieszne screeny xD
Swirek_Bearek
13-09-2007, 19:36
Elo Kosmadelo wklejajcie tu smieszne screeny z przygod jakie was spotkaly w tibi np.zebranie jakiegos nooba i te de ja dam pierwszego screena xD :
http://images13.fotosik.pl/85/37dca9b5f4e43f0d.jpg (www.fotosik.pl)
:baby:
Zatkało mnie po prostu.:o
Ale się uśmiałem :confused:.
Pozdrawiam.
- Prodigy -
13-09-2007, 20:43
Aaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahahah, omg rotfl ze lamo o lol!!!11111
~>Salmon<~
13-09-2007, 20:44
Elo Kosmadelo
Elo Wodzu !1!!!!!1
Jakiego nooba spotkałeś .
Cipa ? HAuhUHAUhuHA
Secur jesli chcesz cos wniesc do tematu wstaw zdjecie swego chara i jego poranne farciki !
Lykemus Xert
13-09-2007, 20:55
@up
rotfl xD
MaciekFromKlan
13-09-2007, 20:59
Dobre ! Swietne ! Wyczesane ! Zajebiste ! Wrecz Rewelacja : O
GZ ! Nice poranny farcik ! Secur jak zwykle wymiata :) powodzennia na nastepnym jakże ekscytującym huncie i życze wielu innych farcików , ale nie tylko porannych , życze rownierz farcików wieczornych , nocnych , popołudniowych , poobiadowych itp... :)
musialo byc byc ostro :-)
btw: gdzie jest slynne, znane nam "SeCuR sIe WzMaCnIa"? ;<<<<,
dartra111
13-09-2007, 21:29
SECUR dałeś śmieszniejsze od autora skrinas ;o autor dawaj smiechowe np: jak ubijasz komuś slima a on na ciebie klnie! uahauuahahuahuahuahuahu ale to śmieszne będzie -.-.
Aaaa Secur :) zadziwiłeś mnie poraz drugi i pewno nie ostatni ! widze w backpacku wiele kamienii :) z ss'a analizuje że lootnołeś je na quescie :) mam nadzieje że nie przerzuciłeś się na paladina , ponieważ będzie mi bardzo przykro z tego powodu :( no ale cóż ... każdy Secur trafia na swojego Secura :) Gratuluje wykonanego questu :) pozwole sobie zauważyć , iż ten quest podniósł conieco twoje imperium finansowe które tak twórczo z tatą prowadzicie :) Pozdrawiam
A cóż to za postac przemyka po ulicach ?
Tu spojrzy , tam zajrzy , on jest z Secura Branży!
Podejrzewany Pan Piotr Secur o kradzież kasku rowerowego ze sklepu ogólno-przemysłowego sieci Hipernowa . Podejrzany był dobrze uzbrojony w pistolet na kapiszony oraz proc bez gumki . Zamieszany w przestępstwo jest także ojciec oskarżonego ... powody zbrodni są nam dotychczas nieznane ! polecamy wszystkim posiadaczą składaków z bagażnikiem wyjątkową ostrożność ! Secur i jego tata mogą czaić się za każdym rogiem ! Będziemy państwa informować nabierząco z tej jakże intrugującej zbrodni ! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE ! nr telefonu : 0242853034 prosimy o podawanie informacji :)
Hail Secur :*
Jeżeli by ktoś pytał to $eXuR$ to nie ja i nie wiem kto to ;-).
[EDIT]
@Pan Mr. Master pr0 3vul m4st4h Maslak.
Nie masz kogo wyzywać, to wyzywasz mnie i moich rodziców, czyżby to oznaczało, że sam nie masz? :<
Pozdrawiam.
A cóż to za postac przemyka po ulicach ?
Tu spojrzy , tam zajrzy , on jest z Secura Branży!
Podejrzewany Pan Piotr Secur o kradzież kasku rowerowego ze sklepu ogólno-przemysłowego sieci Hipernowa . Podejrzany był dobrze uzbrojony w pistolet na kapiszony oraz proc bez gumki . Zamieszany w przestępstwo jest także ojciec oskarżonego ... powody zbrodni są nam dotychczas nieznane ! polecamy wszystkim posiadaczą składaków z bagażnikiem wyjątkową ostrożność ! Secur i jego tata mogą czaić się za każdym rogiem ! Będziemy państwa informować nabierząco z tej jakże intrugującej zbrodni ! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE ! nr telefonu : 0242853034 prosimy o podawanie informacji :)
Hail Secur :*
poplakalem sie ze smiechu xD
Hail Secur ;*
Swirek_Bearek
13-09-2007, 21:55
Gz Secur oby tak dalej niehc wszyscy tu daja screeny nawet jesli macie 1lvl xD
ale Secur wymiata musze powiedziec :cup:
B)
Jeszcze wam nie przeszło? :confused:
Btw fajne fotki. Oby się rozwinął topic :)
po 1 sciero
nie wyzwalem twoich "rodzicow"
po 2 szmato
japa
po 3
twoj stary
po 4 pozdrawiam
Masla a co ty taki kozacki? Co mało ci w domu na*******ają? Co sią uwziołeś na młodzszych? Zacznij do starszych a nie kozaczysz, bo młodszemu wrzucasz. A może w domu ci tak wrzucaj, że psychiczne wyżywasz się na młodszych?
PS: Zamknij się sam bo jebiesz gorzej niż Secur. A tak po zatym pokaż ss ze swoich super evul mastah dedów. Plaxxxxxxxxxxxxxx to będą śmieszne zdjęcia jak taki pro evul plejer pada. :evul::evul::evul:
edit: Może nadal mi pogrozisz, że sobie nie poexpie co? Boje się i to bardzo takich jak Ty. Pozatym to TYLKO gra chyba że dla ciebie znaczy to coś więcej.
po 1 sciero
nie wyzwalem twoich "rodzicow"
po 2 szmato
japa
po 3
twoj stary
po 4 pozdrawiam
"Ściero" to sobię mów do kolegi :).
[EDIT]
@$eXuR$.
I tak Ci co mnie znają wiedzą, że na forum mam użytkownika $eCuR, a nie jakiegoś $eXuR$ i w dodatku spójrz na datę dołączenia.
@Swirek_Bearek.
Dobrze, że chociaż się przyznałeś, że jesteś świrem :).
Pozdrawiam.
@Tarania
Ja w przeciwienstwie do was mam sie czym pochwalic, nie zasmiecam forum jakims shitem. Swoja droga poranny farcik wymiata. Co do wrzucania mlodszemu... nie podoba sie, ze jemu moge tobie wiec lapa
@ Topic
Chcialbym zobaczyc wiecej ss'ow Knight Secura !!!!!!!!
@tarana
ciebie nawet nie bede komentowal po 1st zadajesz sie z securem wiec jestes jedno wielki gowno
a po drugie co sie czepiasz jego dedow?
ciebie jak w domu na*******aja to matka zamiast cie uhnac to pluje zeby cie ocucic
A czemu nie piszesz z swojego konta? Tylko z drugiego? Co boisz się? Dobra daruj sobie gadkie, bo tak to sobie mozesz piepszyć do swoich [...] /sam sobie dokończ.
A Ty się czemu za Secura podajesz? Można wiedzieć? Tak ci w domu najebali? Czy jak bo już nie kapie. Takim deklem być jak ty to aż ŻAL.
Grzybku nie zatrujesz mnie? Proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee chce jeszcze żyććććććć. Pliskaaaaaaaaa wiem że w domu ci za duzo nawalili itp, ale daruj sobie bo żal, albo lepiej zaraz te masełko rozmaruje gdzieś głęboko.
@secur
sciera to cie zrobila i do szkoly wyslala ;d
hoho juz 1st gimnazjum :D
ksiazki po starym kupiles czy razem w lawce siedzicie??
http://i189.photobucket.com/albums/z29/Secur/Knight/UO0552.jpg
Nie mów tak o SWOJEJ mamie :<. A co do gimnazjum, to racja, przyznaję się, że chodzę do 1 klasy gimnazjum, ale chociaż nie zachowuję się jak niedorozwinięty psychol tak jak Ty :). Zachowujesz się gorzej niż mój brat, co ma 6 lat :)).
A o jeszcze, co do loota, Ty codziennie lootujesz po 20 magic plate armorów co nie? Daj plx plx plx, bo jestem noobem tak jak Ty :<.
[EDIT]
Bo Ty masz większy lvl i jesteś super. Otóż nie, level się nie liczy Ci powiem i zapewne powie to sporo osób, ale co pan Maslak jest mądrzejszy i wie lepiej ! :[
Pozdrawiam!
@Piotrze
Gdy ogladam Twoje SS'y az zaluje, ze nie jestem taki jak Ty. Marzeniem kazdego Tibijczyka jest lootniecie w 15 min bandamy. Twoje szczescie jest wprost nieporownywalne do innych. Podziwiam i Pozdrawiam.
Your,
Maslak !
Edit:
Fan Secura 21:11:56
napisz ze bana dostalem ale jest dla mnie ciota i noobem a w grze boi sie odpisac
Taratata czy tam tata swojego brata :
"Gadkie" heh , tego sobie nie daruje :D widze , że też chcesz być fajny :] niewątpie , iż jesteś takim samym indywidulaistą jak Secur B) heh mnie to tam w ogóle nie rusza ;) będe się smiać z każdego który mi się nie podoba jeśli o to Ci biega mój ty robaczku :o ja tam prosze o więcej ssów i jak coś znajde ciekawego to napewno tu wrzuce :)
Edit:
Bartus 21:11:56
napisz ze bana dostalem ale jest dla mnie ciota i noobem a w grze boi sie odpisac
To napisz mu czy wie co to znaczy Ignore Permanently, jak jesteście tacy znawcy to sobie odpowiedzcie czemu wam nie odpisuje.
Nie obchodzi mnie wasze zdanie, ponieważ jesteście nienormalni, jeżeli jeszcze byście mieli ciut rozumku, to wasze zdanie by mnie obchodziło. I nie pisz lepiej tu nic, nie rozśmieszaj się.
[EDIT]
@Down.
A jak sam napisałeś, że wymiatam, chociaż wiedziałeś, że $eXuR$ to nie ja to co?
Pozdrawiam.
no no no, całkiem sporo tych ssków :spam:
@ Tarania
Z niecierpliwoscia czekam na moment, gdy wbijesz ten hmm...wymarzony 61 lv.
Pf , nie chce mi sie bawić w "EDITED" albo jakies inne gówna , znaki , kropki ...
Secur.. udajesz kogos , kim nie jestes lecz po co ?
Tarania , poluzuj majciochy , bo troche spiety jestes .. i uwazaj , bo tak sie podniecasz , ze potem majtek nie odpierzesz
Secur1.. chcesz byc GRZECZNY i KULTURALNY za kazdym razem , pf ale tutaj tak nie mozna , tyle.. trzeba byc sobą a nie udawac "dorosłego"
Przepraszam za moje ewentualne błędy ortograficzne i inne , ale nie obchodzi mnie to eloooooo tyle , wychodze.
Vilq:baby:
Temat zostaje zamknięty ponieważ służy jedynie do bezsensownych kłótni i dyskusji.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.