zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Super Demon Hunt ~HuAuhAu~

Szybki'lols
13-09-2007, 21:43
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30507

Szkoda :/ kolegi.

Etoric
13-09-2007, 21:49
Nie wiem jak to wytłumaczyć to dla ciasnoty umysłowej że to już było!

KozkaOpole
13-09-2007, 22:35
hahahahha:D dobry ten ed siocha kolege a sam ma zołte a potem red hp i od tego pada xD:D hahah:D

A co to tego kolesia co dostal kicka czy cos to ja na twoim miejscu zauwazyl bym to wczesniej i byl przygotowany na to ze zaarz sie przerzuca demony i byl gotowy z uh albo exeta...

Mozna sie posmiac troche:D jak ktos niechce tego ogladac w calosci moze przewinac do 15.30 min jakos tak:)

Durtalion
14-09-2007, 00:56
Bylo......

Dread
15-09-2007, 19:13
zajebiste xD uheuahuheushuehauheuhauahsuheuahuehwuhauhe
ja nie wiem na co patrzyla sie ta ed

Etoric
15-09-2007, 19:31
zajebiste xD uheuahuheushuehauheuhauahsuheuahuehwuhauhe
ja nie wiem na co patrzyla sie ta ed

to jest już 3 taki temat, w 1 temacie bodajże 4 stronicowym zostało wszystko wytłumaczone. knothxnobye

@dałn
jak ty mnie nie to ja ciebie też nie!:'-(

Dread
15-09-2007, 21:54
@UP
nie lubie cie

Rexibol
15-09-2007, 22:57
Ja tez was nie lubie i mam pare słów do etoric'a
wez skoncz kur.. juz tak napierdzielac swoimi tekstami ze cos wykracza regulamin albo cos bo kur.. kiedys pewnie sam tez byles tzw. "noobkiem" i tez nie dzialales zgodnie z regulaminem wiec skoncz juz pierdzielic tak tylko wez idz na dwor albo piwo a nie non stop przegladasz forum i poprawiasz ludzi.. rajcuje Cie to?

pozdro

Etoric
15-09-2007, 23:14
Ja tez was nie lubie i mam pare słów do etoric'a
wez skoncz kur.. juz tak napierdzielac swoimi tekstami ze cos wykracza regulamin albo cos bo kur.. kiedys pewnie sam tez byles tzw. "noobkiem" i tez nie dzialales zgodnie z regulaminem wiec skoncz juz pierdzielic tak tylko wez idz na dwor albo piwo a nie non stop przegladasz forum i poprawiasz ludzi.. rajcuje Cie to?

pozdro

pozdro byłem, kupiłem i wypiłem piwo. Po 2. takich jak ty było setki liczone w tysiącach więc twoje ostre słowa mnie tak obchodzą jak..właśnie zaliczyłem rofla. Użytkownik szybki'lols jest upartym osobnikiem, który pomimo kasacji tematu robi następny, a grono moderatorów po prostu już na to nie reaguje, bo jak wiemy tego już się nie da wyleczyć. Anyway żeby te forum jakoś żyło trzeba raczej więcej ludzi stosujących sie do regulaminu, niż takich ibecyli, którzy do końca świata będą twierdzić że każdy przez pierwsze 80 lat swojego zycia jest nubem.

Raxev
15-09-2007, 23:27
Zamiast pisać w 4561 tematach, że już taki istniał, użyj opcji reportującej, moderatorzy czy też tam admini na pewno bardziej docenią to, niż nabijanie postów.

Slovik
16-09-2007, 00:44
było, ale ten movie jest wyj.bany w kosmos! Ten Ed powinien grać w filmie8o8o

Breejv
16-09-2007, 12:26
@Offtop

Slovik, ta laska w Twoim avatarze wygląda jak plastikowa lala 8o
Ja bym nawet takiej kijem nie tknął :confused:

Sorry za offtopa ale jakoś mnie tak poruszył ten straszny obrazek ^^

Jancia
16-09-2007, 17:50
było :) ed patrzyl na hp ek a nie na swoje :) pozdro a jakby ktos nie wiedzial to mialem kicka ;p

Arth Sija
16-09-2007, 20:33
@UP

Z czystej ciekawosci. Neo mesz :P:P

A co do filmiku. to 2 slowa..

shit happens