Pokaż pełną wersje : Aldora War 13 września
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30867
Etan Marth
13-09-2007, 22:35
Ladnie ladnie xD
Eli twardziel najdluzej sie trzymal xD
gz dla Was
hmm fajnie miejsce wybrali nic tylko im pogratulowac mysleli ze jak wystawia eliego to bedzie stal az mu sie uhy skoncza lol:D
Skoro już byli w takiej pozycji bez wyjścia mogli ograniczyć się do deda Eli'ego, a reszta log off, a tam jeszcze troche osób padło z tego co widziałem zupełnie niepotrzebnie.
Ojciec Dyrektor
13-09-2007, 23:08
No widzisz Ryba B) Koledzy z przeciwnej gildii nie pomyśleli. A ja blokowałem wejście przed noobami :)
Hestoran
13-09-2007, 23:19
Fajny filmik.
Combo wiadomo ze z dodatkowymi programami... no ale przeciwnicy zapewne też nie są świeci :)
Ladne combo wpadlo na elim :D
Fajny filmik.
Combo wiadomo ze z dodatkowymi programami... no ale przeciwnicy zapewne też nie są świeci :)
Ladne combo wpadlo na elim :D
Srami, pewnie chodzi Ci o te combo, kiedy sie magic wall kończył, śmiechu warte
No widzisz Ryba Koledzy z przeciwnej gildii nie pomyśleli. A ja blokowałem wejście przed noobami
Ty tam zawsze robisz coś dziwnego :P
BingooCola
13-09-2007, 23:38
Nagrywał ktoś jeszcze oprócz dex-dera filmik z tego wara?Bo prawie nic nie widać ;p
@Ryba
Lepiej poczytaj troche tematów o aldorze to sie coś dowiesz... ;)
Możesz także sie przyjrzec filmikowi... po co probowal strzelać przez sciany kiedy i tak nie trafi?(mowie o osobie ktora kręciła).
Imo także użyto macro.
BingooCola
14-09-2007, 00:07
@Ryba
Możesz także sie przyjrzec filmikowi... po co probowal strzelać przez sciany kiedy i tak nie trafi?(mowie o osobie ktora kręciła).
Imo także użyto macro.
Lepiej pocztyaj słownik ortograficzny.
Lepiej pocztyaj słownik ortograficzny.
Możesz mistrzu powiedzieć gdzie zrobilem błąd?
PS.Sugeruje sie samemu nauczyć pisać bo jak widać w cytacie są problemy.
@Ryba
Imo także użyto macro.
Jestes takim kretynem czy tylko udajesz?Pomysl przeciez lepsze jest combo z m wallem niz z botem, przyklad Eleik Roon, mial m walla przed soba cala gidia spamowala sd, m wall znikl i Eleik tez, wiec nie rozumiem o co ci chodzi.
no ok, film filmem ale gdzie TS????X(
:D:D:D:D
morthifer
14-09-2007, 01:53
Jestes takim kretynem czy tylko udajesz?Pomysl przeciez lepsze jest combo z m wallem niz z botem, przyklad Eleik Roon, mial m walla przed soba cala gidia spamowala sd, m wall znikl i Eleik tez, wiec nie rozumiem o co ci chodzi.
niemasz sie co meczyc, oni i tak niezrozumieja
dla 95% tego forum combo mozna zrobic tylko przy uzyciu bota
@Ryba
po co probowal strzelać przez sciany kiedy i tak nie trafi?(mowie o osobie ktora kręciła).
Bo w momencie kiedy każdy tak zrobi, to gdy zniknie m wall wszyscy uderzą w tym samym momencie, proste.
edit: aaa już Ci ktoś odpowiedział na to ;)
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30875
fajter
widać wszystko lepiej : )
EM sie nie popisało.
Mogli nawet poświęcić resztę ssa i 100 knighta zamiast ginąć wszyscy.
Ba, gdyby pomyśleli wcześniej mogliby poświęcić jakiegoś noobchara walącego mwalle na hotkeyu i zakładającego ssy.
No ale jak chcieli zostać wycięci w pień to dlaczego nie ;).
Pan Kracy
14-09-2007, 23:01
kolejne OB dla CO podobała mi sie akcja jak wbili sie tam w środek Nemtor kozak na utamo z tyle many też bym sie nie srał :D Gtz
szkoda patrzeć jak padają ludzie którzy walczyli o Aldore kiedy była zajęta przez szwedów szkoda mi eliego jak wleciało tam miedzy niego 20 + chłopów zajaranych jakby dostali bombe atomową pod choinke i cieszących się że dali rade 220 Elite vs tyle ludu tak to właśnie jest grać w tibie kiedyś eli miał szacunek na aldorze all sie go bali ruszyć był najlepszym blokerem na servie dzieki niemu nemtor wbil tak szybko tyle leveli a teraz mu się odwdzięczaja w taki sposob krzycząć "Burn JUDE"
Ron poleciał na pałe wbił się tam w nich i tylko ew ew xD po paru sec wykład heh to już nie jest wojna to jest zabawa w wybijanie niedobitków jak na 5-10 osob z em zlatuje sie 20 osob z Co ...
Ojciec Dyrektor
15-09-2007, 12:20
szkoda patrzeć jak padają ludzie którzy walczyli o Aldore kiedy była zajęta przez szwedów szkoda mi eliego jak wleciało tam miedzy niego 20 + chłopów zajaranych jakby dostali bombe atomową pod choinke i cieszących się że dali rade 220 Elite vs tyle ludu tak to właśnie jest grać w tibie kiedyś eli miał szacunek na aldorze all sie go bali ruszyć był najlepszym blokerem na servie dzieki niemu nemtor wbil tak szybko tyle leveli a teraz mu się odwdzięczaja w taki sposob krzycząć "Burn JUDE"
Ron poleciał na pałe wbił się tam w nich i tylko ew ew xD po paru sec wykład heh to już nie jest wojna to jest zabawa w wybijanie niedobitków jak na 5-10 osob z em zlatuje sie 20 osob z Co ...
Chcesz mi powiedzieć, iż byli członkowie Animy, obecni BoD i Chosen One, nie walczyli ze szwedami ???? Poza tym wojna to wojna i to przez nich się zaczęła więcej pisz na temat tej wojny w TYM (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=130528) temacie.
No dobra - wojna to wojna, niech sobie trwa, ale dlaczego EM od pewnego czasu zachowuje się tak jakby na własne życzenie chciało się pozabijać i przegrać?
To jest dla mnie niezrozumiałe.
FTB_Matys
16-09-2007, 13:14
Widzieliscie jakie NG?-.-
11:56 You see Posterunkowy Mariusz (Level 115). He is a master sorcerer. He is The Eternal of the Eternal March (Kiss of dragon).
11:56 You see Dark Phoebe (Level 114). She is a master sorcerer. She is The Eternal of the Eternal March.
11:56 You see Eli Stormstriker (Level 221). He is an elite knight. He is The Committee of the Eternal March (Tupac).
A ich nie bylo widac na ekranie..
Jednym slowem zal ... ;s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.