PDA

Pokaż pełną wersje : Aldora War 13 września

Macqren
13-09-2007, 22:09
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30867

Etan Marth
13-09-2007, 22:35
Ladnie ladnie xD
Eli twardziel najdluzej sie trzymal xD
gz dla Was

Vedra
13-09-2007, 22:55
hmm fajnie miejsce wybrali nic tylko im pogratulowac mysleli ze jak wystawia eliego to bedzie stal az mu sie uhy skoncza lol:D

Rybzor
13-09-2007, 23:03
Skoro już byli w takiej pozycji bez wyjścia mogli ograniczyć się do deda Eli'ego, a reszta log off, a tam jeszcze troche osób padło z tego co widziałem zupełnie niepotrzebnie.

Ojciec Dyrektor
13-09-2007, 23:08
No widzisz Ryba B) Koledzy z przeciwnej gildii nie pomyśleli. A ja blokowałem wejście przed noobami :)

Hestoran
13-09-2007, 23:19
Fajny filmik.

Combo wiadomo ze z dodatkowymi programami... no ale przeciwnicy zapewne też nie są świeci :)

Ladne combo wpadlo na elim :D

Rybzor
13-09-2007, 23:28
Fajny filmik.

Combo wiadomo ze z dodatkowymi programami... no ale przeciwnicy zapewne też nie są świeci :)

Ladne combo wpadlo na elim :D

Srami, pewnie chodzi Ci o te combo, kiedy sie magic wall kończył, śmiechu warte

No widzisz Ryba Koledzy z przeciwnej gildii nie pomyśleli. A ja blokowałem wejście przed noobami
Ty tam zawsze robisz coś dziwnego :P

BingooCola
13-09-2007, 23:38
Nagrywał ktoś jeszcze oprócz dex-dera filmik z tego wara?Bo prawie nic nie widać ;p

LoDD
13-09-2007, 23:51
@Ryba

Lepiej poczytaj troche tematów o aldorze to sie coś dowiesz... ;)
Możesz także sie przyjrzec filmikowi... po co probowal strzelać przez sciany kiedy i tak nie trafi?(mowie o osobie ktora kręciła).

Imo także użyto macro.

BingooCola
14-09-2007, 00:07
@Ryba

Możesz także sie przyjrzec filmikowi... po co probowal strzelać przez sciany kiedy i tak nie trafi?(mowie o osobie ktora kręciła).

Imo także użyto macro.
Lepiej pocztyaj słownik ortograficzny.

LoDD
14-09-2007, 00:12
Lepiej pocztyaj słownik ortograficzny.

Możesz mistrzu powiedzieć gdzie zrobilem błąd?

PS.Sugeruje sie samemu nauczyć pisać bo jak widać w cytacie są problemy.

Ankel
14-09-2007, 00:44
@Ryba

Imo także użyto macro.

Jestes takim kretynem czy tylko udajesz?Pomysl przeciez lepsze jest combo z m wallem niz z botem, przyklad Eleik Roon, mial m walla przed soba cala gidia spamowala sd, m wall znikl i Eleik tez, wiec nie rozumiem o co ci chodzi.

Tristo
14-09-2007, 01:03
no ok, film filmem ale gdzie TS????X(
:D:D:D:D

morthifer
14-09-2007, 01:53
Jestes takim kretynem czy tylko udajesz?Pomysl przeciez lepsze jest combo z m wallem niz z botem, przyklad Eleik Roon, mial m walla przed soba cala gidia spamowala sd, m wall znikl i Eleik tez, wiec nie rozumiem o co ci chodzi.

niemasz sie co meczyc, oni i tak niezrozumieja
dla 95% tego forum combo mozna zrobic tylko przy uzyciu bota

Rybzor
14-09-2007, 07:42
@Ryba
po co probowal strzelać przez sciany kiedy i tak nie trafi?(mowie o osobie ktora kręciła).

Bo w momencie kiedy każdy tak zrobi, to gdy zniknie m wall wszyscy uderzą w tym samym momencie, proste.

edit: aaa już Ci ktoś odpowiedział na to ;)

LaRrYxX
14-09-2007, 09:28
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30875
fajter
widać wszystko lepiej : )

Hugo
14-09-2007, 12:49
EM sie nie popisało.
Mogli nawet poświęcić resztę ssa i 100 knighta zamiast ginąć wszyscy.
Ba, gdyby pomyśleli wcześniej mogliby poświęcić jakiegoś noobchara walącego mwalle na hotkeyu i zakładającego ssy.
No ale jak chcieli zostać wycięci w pień to dlaczego nie ;).

Pan Kracy
14-09-2007, 23:01
kolejne OB dla CO podobała mi sie akcja jak wbili sie tam w środek Nemtor kozak na utamo z tyle many też bym sie nie srał :D Gtz

Blaaaa
15-09-2007, 02:44
szkoda patrzeć jak padają ludzie którzy walczyli o Aldore kiedy była zajęta przez szwedów szkoda mi eliego jak wleciało tam miedzy niego 20 + chłopów zajaranych jakby dostali bombe atomową pod choinke i cieszących się że dali rade 220 Elite vs tyle ludu tak to właśnie jest grać w tibie kiedyś eli miał szacunek na aldorze all sie go bali ruszyć był najlepszym blokerem na servie dzieki niemu nemtor wbil tak szybko tyle leveli a teraz mu się odwdzięczaja w taki sposob krzycząć "Burn JUDE"

Ron poleciał na pałe wbił się tam w nich i tylko ew ew xD po paru sec wykład heh to już nie jest wojna to jest zabawa w wybijanie niedobitków jak na 5-10 osob z em zlatuje sie 20 osob z Co ...

Ojciec Dyrektor
15-09-2007, 12:20
szkoda patrzeć jak padają ludzie którzy walczyli o Aldore kiedy była zajęta przez szwedów szkoda mi eliego jak wleciało tam miedzy niego 20 + chłopów zajaranych jakby dostali bombe atomową pod choinke i cieszących się że dali rade 220 Elite vs tyle ludu tak to właśnie jest grać w tibie kiedyś eli miał szacunek na aldorze all sie go bali ruszyć był najlepszym blokerem na servie dzieki niemu nemtor wbil tak szybko tyle leveli a teraz mu się odwdzięczaja w taki sposob krzycząć "Burn JUDE"

Ron poleciał na pałe wbił się tam w nich i tylko ew ew xD po paru sec wykład heh to już nie jest wojna to jest zabawa w wybijanie niedobitków jak na 5-10 osob z em zlatuje sie 20 osob z Co ...

Chcesz mi powiedzieć, iż byli członkowie Animy, obecni BoD i Chosen One, nie walczyli ze szwedami ???? Poza tym wojna to wojna i to przez nich się zaczęła więcej pisz na temat tej wojny w TYM (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=130528) temacie.

Hugo
15-09-2007, 14:32
No dobra - wojna to wojna, niech sobie trwa, ale dlaczego EM od pewnego czasu zachowuje się tak jakby na własne życzenie chciało się pozabijać i przegrać?
To jest dla mnie niezrozumiałe.

FTB_Matys
16-09-2007, 13:14
Widzieliscie jakie NG?-.-

11:56 You see Posterunkowy Mariusz (Level 115). He is a master sorcerer. He is The Eternal of the Eternal March (Kiss of dragon).
11:56 You see Dark Phoebe (Level 114). She is a master sorcerer. She is The Eternal of the Eternal March.
11:56 You see Eli Stormstriker (Level 221). He is an elite knight. He is The Committee of the Eternal March (Tupac).

A ich nie bylo widac na ekranie..
Jednym slowem zal ... ;s