Pokaż pełną wersje : 105 ek nightmares
Jak w tytule.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30871
bardzo proszę o komentarze :p
Edit:
Zapomniałem dodać, byłem tam drugi raz :p
Nic nadzwyczajnego.
2-3 sio na kazdego nightmera ;| nieopłaca sie chodzic bez healera na takim levelu.
Loot tez nienajlepszy pozdro.
@Down
to ma wspólnego ze jak pujdziesz bez druta to masz waste ?
@Don~
wow, moge cie dotknac ? plx <fajny avatar>
@Cabal
wieze na słowo, fakt dla zabawy mozna sobie pujsc tam ale expic na dłuzsza mete sie nieopłaca 70~k/h exp to nie najlepszy wynik ;)
NO! chyba ze jestes jak pan Don Toro który 9 na 9 huntow ma na + o0 (i chyba expił sam) ;)
Nic nadzwyczajnego.
2-3 sio na kazdego nightmera ;| nieopłaca sie chodzic bez healera na takim levelu.
A co ma wspólnego chodzenie bez healera z tym filmem? A na demony sie nie opłaca chodzić na 15 lvlu.
Film całkiem, nie wiedziałem, że takie to opłacalne, bo ~200 many na 2k expa to całkiem niezły wynik :)
Całego hunta nie nagrywałem i nie widać większości loota jak chcesz mogę Ci napisać na priv cały loot.
Nic nadzwyczajnego... Lepiej mieć trochę zabawy na tych nightmare niż lać hydry czy dragi, że tak powiem odskocznia od normalnych huntów xD
Lepiej troszkę powastować niż popaść w rutynę.
Myśle że w 2 kina dałoby rade tam expac bez waste tylko na exurze.
pozdro :)
Don Toro
13-09-2007, 23:48
Nic nadzwyczajnego.
Mylisz się. Ja 107 (2 lvl prawie nic) ek chodziłem na nightmary + enlighted of cult sam i Z KAŻDEGO hunta byłem na +. Może miałem farta może nie ale na 9 huntów 9 sie zwracało z wiekszym lub mniejszym profitem.
Filmik w miarę fajny.
Nic nadzwyczajnego.
ta ? a ja myslalem ze na tym filmie jest EK i ED.. srry moze niedowidzialem :/
sugerujesz, ze na tym lvlu nie oplaca sie chodzic bez ED, wiec tam byl MS, RP czy drugi EK?
@Down
to ma wspólnego ze jak pujdziesz bez druta to masz waste ?
lepiej "pujdź" i kup sobie slownik
@Don~
wow, moge cie dotknac ? plx <fajny avatar>
pedofil ! co masz do jego avatara? ze tibia ~7.6 ? Looknij na swoj avatar
@Cabal
wieze na słowo, fakt dla zabawy mozna sobie pujsc tam ale expic na dłuzsza mete sie nieoplaca
;(;(;(;( Gdzie ty widzisz wieze?
NO! chyba ze jestes jak pan Don Toro który 9 na 9 huntow ma na + o0 (i chyba expił sam) ;)
1. Expil sam, bo jego mama expi tylko na pohu
2. Co w tym takiego dziwnego ze nie mial waste?
3. Jak nie umiesz grac to sie naucz :O
4. Nie to, zebym sie czepial, ale zanim napiszesz post na forum sprawdz wszystkie swoje wyrazy slownikiem k?
i co fajnie sie teraz czujesz?:)
fajny filmik, ile k/h? ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.