zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mój Hunted

Picinhoxs
13-09-2007, 23:12
Sep 13 2007, 21:01:38 CEST Killed at Level 56 by Thesik

Dnia powyzej padłem i niewiem co mowic wkleje rozmowe z noobem nr.1
Przyszło z 10 osób za Johna Cofiego , bo ten bodajże bił mi kumpla z klasy. Ja pomogłem mojemu kumplowi uciec , sam miałem pz locka i wy*******a mi Thesik z mort hura to ja uciekłem pod domek kumpla i wtedy do potyczki dołonczyl Sagon Ekto , Trajdi of the Hero i pare osob z Army of Righteous lacznie okolo 6 mnie bilo , a 3 trapowało

I po ich wyśmienitym PvP padłem po 4 minutach (sam nietwierdze ze mam jakies super Pvp , ale ile 56Ek mozna bic na 3 bp uhów? 8o)

Teraz wielu bedzie mialo okazje sie pośmiać

21:21 Picinhoxs [55]: im wanna know~ reason
21:21 John Cofi [60]: u BLOCK ME
21:21 Picinhoxs [55]: and
21:21 Picinhoxs [55]: lol
21:21 John Cofi [60]: for go amstel
21:21 Picinhoxs [55]: u attak my friend
21:21 John Cofi [60]: its 1
21:21 John Cofi [60]: U SPEAK WITH M EBAD
21:21 Picinhoxs [55]: and im block
21:21 John Cofi [60]: BYE
21:22 Picinhoxs [55]: jaja
21:22 Picinhoxs [55]: cya noob
21:22 John Cofi [60]: PAY BOH OR HUNTed
21:23 Picinhoxs [55]: ey newbie im pay for block?
21:23 John Cofi [60]: u stupid?
21:23 John Cofi [60]: i was killing him
21:23 John Cofi [60]: i blocked me
21:23 John Cofi [60]: u hunted now
21:23 John Cofi [60]: bb
21:23 Picinhoxs [55]: roflt
21:30 John Cofi [60]: sup?:p
21:35 John Cofi [60]: u pay or no./?
21:36 John Cofi [60]: u dont pay ye?

2 Reason pisał ze go Insultowalem.
Tzn. Insult zaczął sie po moim dedzie bo kazał mi placić bohami za nic

Sam nie wiem czego mógł sie spodziewac , że mu zapłace nieee wole opocic Arcanie i grać na innym świecie tylko dlatego , że komuś sie wydaje że jest bossem bo ma kolego w Sf czy tam Dpft
Mam tylko jedno pytanie :
Dlaczego on ma reason na bicie mnie i mojego kumpla ( kumpel zapłacił mu 10k w cześniej za jakąś głupote , że byl na afku przed dp i jego noob chara ubili bo pkował przed dp Edinarog ) , a ja niemoge mu nic zrobic bo tak naprawde to było zwykle PA i teraz wiem co czuł Poll wywołujac Wojne dla kolegów .

PS: Nie Piszcie ze mam błedy ortograficzne wystarczy ze powtarzam klase

Lafa
13-09-2007, 23:32
Cofi to cipa na maxa a kozacz bo rl ALunira. Mam na niego wyjebane ale mowie ci juz ze kolo bedzie za tobo lazil i pierodlil smuty. Co do serva to wiesz gdzie isc ;]]]]]]. Btw za co amstelka bili d;?

Nacpany_Wlodek
13-09-2007, 23:34
21:23 John Cofi [60]: i blocked me

Ten typ ma trochę zablokowany mózg.

Picinhoxs
13-09-2007, 23:41
Lafa on go bił , bo jego mama biła i teraz ma takie fazyyy . Je****c go bohy hahah żal goscia jakby mieszkał obok mnie to by juz zębami pluł a pytaj sie kogo chcesz z rl mojego ze rzadko mowie takie słowa

Lafa
13-09-2007, 23:43
prawidlowo d;

Faemir
13-09-2007, 23:43
Lol, nie wiem kto ma zablokowany mózg... Wiesz, że naprawdę trzeba się STARAĆ, aby nie zdać? To mówi samo za siebie, a jeżeli ci mało...

Gdybym wylał z siebie to co teraz o tobie myślę, to pewnie dostałbym perma.

A teraz na temat.
Nooby w Tibii były, są i będą. Zmieniając serwer tylko pokażesz takiemu typowi, że się go boisz.

Patrząc na sam temat twojego wątku chciałem cię odesłać na tibia.com, bo tam na forum często o tym mówią i nawet hlvle czasem pomogą. Ale teraz się rozmyśliłem... Nawet nie wchodź na forum.tibia.com. Ludzie już wiedzą, że Polacy to analfabeci... Nie utwierdzaj ich w tym przekonaniu.

Lafa
13-09-2007, 23:46
napisze mu co ma mowic i przebrnie ;]

Kogutt
13-09-2007, 23:49
PS: Nie Piszcie ze mam błedy ortograficzne wystarczy ze powtarzam klase
To co ty tu jeszcze robisz nałogowcu? :baby:

jakby mieszkał obok mnie to by juz zębami pluł
zabij go najlepiej bo ci poztać schantował!!1 gupek jeden

PS
"Lokacja: Carlin"
Yeah :D

Lasooch
13-09-2007, 23:50
Ja nie wiem, jak wy siebie nawzajem rozumiecie z takim angielskim.

Lafa
13-09-2007, 23:50
odpowiada o problemach

Picinhoxs
13-09-2007, 23:55
Lol, nie wiem kto ma zablokowany mózg... Wiesz, że naprawdę trzeba się STARAĆ, aby nie zdać? To mówi samo za siebie, a jeżeli ci mało...

Gdybym wylał z siebie to co teraz o tobie myślę, to pewnie dostałbym perma.

A teraz na temat.
Nooby w Tibii były, są i będą. Zmieniając serwer tylko pokażesz takiemu typowi, że się go boisz.

Patrząc na sam temat twojego wątku chciałem cię odesłać na tibia.com, bo tam na forum często o tym mówią i nawet hlvle czasem pomogą. Ale teraz się rozmyśliłem... Nawet nie wchodź na forum.tibia.com. Ludzie już wiedzą, że Polacy to analfabeci... Nie utwierdzaj ich w tym przekonaniu.
Już masz podjar kogoś objechać to ty gadaj z nim jak on wali smuty nastepna osoba , która nie wie o co biega , a gada Apuj człowieku bo mi smutno jak sie patrze na twoje pismo potem jak bym nie dal reseta kompa to bym wiecej głupot Cofiego skopiował , a powtarzac klase to ja moge na dodatkowym angielskim (''.)

Lafa
13-09-2007, 23:58
22:47 Picinhoxs [55]: wspomoz mnie na tibia.pl xd

Picinhoxs
14-09-2007, 00:00
Pisanie tematu na forum zawsze jest kommentowane nieprzychylnie .Jakies cwaniaki pokroju Smokuu za przeproszeniem pier***ololololo smuty o tym ze ktoś coś tam . Osoba przeze mnie Apnieta pisze , że mam niepisać mam pytanie a gdzie sie ty nauczyleś angielskiego ?? Zapier***** do szkoły w dzień w dzień ? Sorry , bo ja takich ludzi nietrawie poprostu kujon czy coś.

@Up
Jak już to wejdz na arcanie :-)

Nacpany_Wlodek
14-09-2007, 00:01
22:47 Picinhoxs [55]: wspomoz mnie na tibia.pl xd

xdddddddddddddddddddd

Lafa
14-09-2007, 00:01
JA sie nauczylem na podrowku skarcisz mnie?

Lasooch
14-09-2007, 00:35
mam pytanie a gdzie sie ty nauczyleś angielskiego ?? Zapier***** do szkoły w dzień w dzień ?

Well, in my humble opinion, going to school daily is quite normal. Unlike skipping school days to play Tibia. Get a life, kiddo.

Cóż, moim zdaniem chodzenie do szkoły dzień w dzień jest dość normalne. W przeciwieństwie do omijania szkolnych dni, żeby grać w Tibię.

Pisanie tematu na forum zawsze jest kommentowane nieprzychylnie .

Jeśli jest się kretynem nieumiejącym nawet kropki dobrze postawić...

Jakies cwaniaki pokroju Smokuu za przeproszeniem pier***ololololo smuty o tym ze ktoś coś tam .

A tY za przeproszeniem pier***isz smuty, że masz hunta :'(

Poza tym, spacje stawiamy pojedyncze, a przed kropką nie robimy spacji.

Apnieta

;o

niepisać

;o

Lafa
14-09-2007, 00:41
10 znakow ;]

Doom Terror
14-09-2007, 00:42
John Cofi byl razem ze mna w gildii i doslownie 5x na dzien chcial kogos bic a reasony bral z dupy jak np. taki ze byl na hydrach i koles mu skroil rh z hydry ... lub jak gdzies tam padl to jakis typ zabral rzeczy z jego ciala... trzebabylo nie wbijac rs'a i chodzic z aolem a nie plakac... naprawde ten typ jest przykry dobrze ze dostal kicka... denerwuje mnie to ze rl "kogos tam" woza sie bardziej po servie niz ten ow "ktos" niestety po arcanii chodzi za duzo wannabecoolboy'sow co albo sa rl jakiegos hlvla albo zabulili troche ... Thread starter* - jak znajde czas na tibie moze w weekend to postaram sie dowiedziec o co poszlo itp.

Lafa
14-09-2007, 00:43
widzisz piczynhoks masz juz 2 dobrodzieji

Bartas15
21-09-2007, 23:12
To są uroki Arcani ,że pakierki biją ci kumplów ,a potem jak ty ich bijesz to kozaczą z swoimi cieciowymi ziomkami z Dpft ,Sf albo jakiś frajerowatych Miskow SHady,Met Zakenami itd...

Przez takie coś opuściłem server i dobrze ciesze się zapraszam na furore.

/Palloy

Lafa
21-09-2007, 23:38
Bartus podaj mi swoj nick na priv na furorze :>

bartek8808
21-09-2007, 23:54
To są uroki Arcani ,że pakierki biją ci kumplów ,a potem jak ty ich bijesz to kozaczą z swoimi cieciowymi ziomkami z Dpft ,Sf albo jakiś frajerowatych Miskow SHady,Met Zakenami itd...

Przez takie coś opuściłem server i dobrze ciesze się zapraszam na furore.

/Palloy

Hahahahahahaha na Furorę? Wbij około 40 lvl to chyba zmienisz zdanie odnośnie serwa :] Po pierwsze jest sporo poj...nych ludzi, po drugie co 5 hlvl to Power Abuser, po trzecie na tym serwerze ciągle laguje. Jeżeli nie znasz kogoś znaczącego z Vision to możesz już spokojnie zacząć stamtąd spier***ać.

Sorki za offtopa :p

Doom Terror
22-09-2007, 00:13
Mnie nikt nie pa'owal(no moze raz ale pozniej i tak wyszlo na mojexd) poniewaz nie dawalem do tego powodow,co prawda sa na serwerze zalosni ludzie,ale wiekszosc jest normalna i jezeli nie zaslusysz to nie padniesz proste,ja od playera na tym charze jeszcze nie padlem,bo poprostu z nikim niezaczynam a moj mozg i hmm zdolnosci dyplomatyczne (XD) umozliwiaja mi gre bez wiekszych problemow,wystarczy odrobina szacunku do tych nizszych lvli,a takze do tych wyzszych i juz nie masz problemow,unjusty wbijam tylko gdy musze wiec nikt nie ma reason'u aby mnie ubic.Slyszalem ze znalezc reason to najmniejszy problem,jednak gram bez przeszkod itp. od zalozenia tego chara,chwile zwatpienia mialem raz i juz raczej jej miec nie bede.Szanuj innych a bedziesz szanowany,respect to be respected.Jak w zyciu...kiedys sie rzucalem mialem hunt,zalozylem nowy char,zmadrzalem i odrazu mam luzy;p

MaciekFromKlan
22-09-2007, 00:24
ale walicie tu smuty,jeden nie umie angielskiego,2 placze ze ma hunta i nie zdal (o.O) a jeszcze inny wali posty "10 znakow :)))))) "

BR?

Filush
22-09-2007, 01:27
Ja tam nigdy nie płaciłem za wolnośc... i nie będe ;) Jak co do czego to zbieram ekipe pif paf .. i nie ma problemu. No ale nie ma tak latwo, pz moge opuszczać tylko w określonych terminach, ale zbytnio mi to nie przeszkadza.

Kokoella
08-10-2007, 23:04
Lasooh proszę cię nie udawaj mądrego i nie rób z siebie idealnej osoby. twój angielski też nie jest za rewelacyjny także zamilcz. chodź pogadamy na żywo (mieszkam w szkocji) i zobaczymy wtedy jaki masz ten swój "wspaniały" angielski, bo pisać to nie sztuka.

Falcon Wings
22-10-2007, 00:22
Lolololololo nooby : P
Mnie tez huntuje jakis idiota, Sau Roon ma nick xDD
Trenilem se skille, koels sie wbija swoim 9 sorcem, i zaczal all wybijac.
Dwa razy go ostrzeglem, trzecim razem go zaatakowalem. Nie bylo zadnej reakcji. Potem go zjechalem do reda xDD A on do mnie tekst "me plax huntead !1 u killed you habthad you pay you fri !1" xDD
Oczywiscie polak. Co prawda ja mam mniej do stracenia, ale tak to juz jest ze na Arcanii jest wiele milych osob a kilku noobow ktore sa uciazliwe. Mam na nich wszystkich "wyj**ane* :P Expie se gdzie se chce, trenie se keidy chce, tylk roznica jest taka ze mane spalam na exive a nie na utevo lux :D Baj baj
I pamietajcie ludzie: NIgdy nie placcie nic ! Jak zaplacicie to beda chcieli wiecej !! :>

grucha123
23-10-2007, 11:37
Well, in my humble opinion, going to school daily is quite normal. Unlike skipping school days to play Tibia. Get a life, kiddo.

Cóż, moim zdaniem chodzenie do szkoły dzień w dzień jest dość normalne. W przeciwieństwie do omijania szkolnych dni, żeby grać w Tibię.

lul i co ja tez mam odpalic sobie tłumacza ?? rotfl

@topic

Pici ja mialem podobna sytuacje ;D tak na powaznie to na arcani jak nie masz rl to se nie pograsz.

MAM ITEMY NA ARCANI ZA KASE W RL :D sry za offtop