Pokaż pełną wersje : 100 knight+ skill
Witam!
Gram na 100 knight'cie (pacc off;/) i mam pytania dotyczace skilowania. Serv non-pvp. Gdy skiluje na slimie to z knife'a pada on w ~10 sec, przy czym po 5 min matka sie nie wyrabia i walek ze skilowaniem przez nastepne pare minut ;/. Ma ktoś jakieś pomysły, zeby poskilowac na czymś(?) innym niz slime i zeby dalo sie wogle poskilowac- zeby tak szybko nie padalo i itp.
A znasz coś takiego jak monk ?
Leczy sie i występuje na faccu...
Chyba odpowiada ?
ZonaRomana
14-09-2007, 20:23
Mogłeś spytać poprzedniego ownera gdzie można skilowac :<
michalll
14-09-2007, 20:46
Ja na 136 lvlu ze skillem 95 trenuję na monku z hatcheta. Na samym foodzie+exura monk starcza na 4h, potem robi sie za mocny. 93 shield, rare set ;)
Soldier of Harlen
14-09-2007, 21:45
Roty, dwarfy, pojedynczy resp rata w veno, amazonki, walkiryje, wyspy lodowe (ale jak zobaczysz goscia ze skullem ktory ma wiekszy lvl niz 8 to uciekaj bo cie zabije), wszechmocne bagniste trollki i niezapomniane larvy, a jak masz duzo uhow to idz na orka spermana pod thais (ale jak zobaczysz fire debila to uciekaj bo cie zabije), strzeż sie potworow takich jak dwarf guard bo cie zabiją zanim się zorientujesz ze nalezy otworzyc bagpak z uchami
weż knife i idz na monki na isle of king weż kaski troche bo musisz jakoś wrucic po ssporym czasie zmień monka bo jego hity mogą dochodzić nawet w best eq do 100
Cziken_paker
14-09-2007, 22:24
on nie kupił chara
czemu kazdy kto sie o cos zapyta uwazany jest za drugiego ownera ?
Duch Niespokojny
14-09-2007, 22:25
Ja widziałem taką opcję: tarpit tomb, pokój z teleportem do pacman room; rycerz przyprowadza sobie kilka stone gargoyle'i (4 chyba powinno być w sam raz) i zamyka "drzwi". Potwory te jak wiadomo się leczą (tyle że wolno, dlatego trzeba więcej niż 2) i biją bardzo słabo, więc w zasadzie chyba wystarczają na dowolny czas treningu.
Ale tak swoją drogą, nie chcę być złośliwy jak niektórzy przedmówcy, ale ten setny poziom jednak obliguje cię, żebyś sam trochę pokombinował zamiast czekać na gotowe instrukcje.
[Edit] Sorry, zapomniałem, że nie masz pacca.
a po co skilowac majac 100+?? dalej to strata czasu;d buhaha
weż knife i idz na monki na isle of king weż kaski troche bo musisz jakoś wrucic po ssporym czasie zmień monka bo jego hity mogą dochodzić nawet w best eq do 100
Czy ty sugerujesz abyu owy knight poszedl skillowac na monka?
Niewiem czy dobrze zrozumialem ale chyba ma polegac na pizganiu monka przez playera/player pizgany przez monka...
Ujo takiego pojeban*go posta jeszcze nie widzialem w twoim wykonaniu!
Niewypowiadaj sie na temat knighta skoro nigdy go nie tknołeś(o ile dobrze pamietam wspomnialem o tym w innym temacie).
Z dnia na dzień myśle ze ten twoj char to rodowod ma z allegro a ty masz 7 latek i podniecasz sie "tipjom", nabijasz posty bo przeczytales poradnik "jak byc fajnym", i ofc jestes jednym wielkim dzieciakiem neo >,,>
--Cienius--
15-09-2007, 09:32
Nie podpuszczaj tego dzieciaka z allegro bo potem bedzie spamowac jak wyjsc z tej wyspy...
Couranger
15-09-2007, 11:21
Oczywiscie jedna osoba napisze ze kupil hara na allegro to zaraz 50 osob bedzie to pisac ... Skad wiesz ze kupil tego hara ? jak wiadomo przed uptadem na lajcie mozna bylo skilowac na slimach a teraz zdychaja po 3 sekundach i nie da sie skilowac dlatego najlepszym wyjsciem jest Monk do skilowania.
Raditz Saiya-jin
15-09-2007, 11:54
dark monk moze?
szkoda gadać -.-
dzieki za info pozdro
Avallach
15-09-2007, 22:45
poprostu gosciowi zazdroscisz wieczny 25 lvlu co mysli ze jego b robe to jest mega evul eq
po update ma prawo nie wiedziec naabki
Avallach
15-09-2007, 22:47
poprostu gosciowi zazdroscisz wieczny 25 lvlu co mysli ze jego b robe to jest mega evul eq
mysle ze geomancer bedzie najlepszy, geo wali monka kumpla a ty geo ;] cienka obrona ale zajebiste leczenie
Soldier of Harlen
16-09-2007, 00:26
Ale to wyraźnie widać ze allegrowicz i nie ma zielonego pojecia o grze bo jakby ktos sam wbil ten 100 lvl to by poszedl sprawdzic samemu i nie zawracał dupy glupimi tematami kiedy 99% uzytkownikow tego forum i tak mu nie pomoze bo ma duzo mniejszy lvl.
W ogóle ja nie rozumiem takich ludzi. Ma 100 lvl, mnóstwo kasy którą moze powastować na zwiedzanie (no chyba ze kupil na allegro samą postać bez kasy) a nie pojdzie sam i nie poszuka sobie miejsca. Co za len -.-
Ale to wyraźnie widać ze allegrowicz i nie ma zielonego pojecia o grze bo jakby ktos sam wbil ten 100 lvl to by poszedl sprawdzic samemu i nie zawracał dupy glupimi tematami kiedy 99% uzytkownikow tego forum i tak mu nie pomoze bo ma duzo mniejszy lvl.
W ogóle ja nie rozumiem takich ludzi. Ma 100 lvl, mnóstwo kasy którą moze powastować na zwiedzanie (no chyba ze kupil na allegro samą postać bez kasy) a nie pojdzie sam i nie poszuka sobie miejsca. Co za len -.-
NOOBIE zall mowie że nie mam pacca i nie wiem dokladnie na czym skillic oprocz slime a Ty takie pierdoly piszesz, że żall. Apropo noobków, którzy pieprzą, że char z allegro to póknijcie sie w wasze glopie lepetyny i przestancie mnie denerwowac i zazdroscic -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.