Pokaż pełną wersje : Ubije AS'a ?
MediaTecz
15-09-2007, 10:48
Mam pytanie czy na 19 levelu ze skillami 18/21 ubije asa ? jeśli tak to ile lf'ów wziąć ?
Jeżeli nie dam rady to powiedzcie jakie staty musze mieć
ps. mam 10 distanss więc spearyy odpadają.
Xzizikur
15-09-2007, 10:55
Jasne ze ubijesz.
Pojdzie ci tak z 10lfow, ale radze wziasc caly bp.
Xzizzbit.
Rycerski Cinek
15-09-2007, 11:27
As'a ubije 2 lvl, jak sie bedzie dobrze bloczyl i mial 10 lf max, bo po upie ze speara i 14 dista wyciagnie hity po 30 w tego minosa -,-.
Mam pytanie czy na 19 levelu ze skillami 18/21 ubije asa ? jeśli tak to ile lf'ów wziąć ?
AS respi sie czesto, za piewszym razem wez sobie BP LF i idz go bij. Poogladaj filmy gdzie najlepiej uciec i czekac na niego. Bo i majac 1BP LF z glupoty mozna pasc :)
Soldier of Harlen
15-09-2007, 11:47
Ja bym go rozwalił na 1 lvlu od razu po wyjsciu ze swiatyni po przelozeniu life fluidow i eq z rookstayera.
Dasz rade:) Weź około 15lf.
As'a ubije 2 lvl, jak sie bedzie dobrze bloczyl i mial 10 lf max, bo po upie ze speara i 14 dista wyciagnie hity po 30 w tego minosa -,-.
Powiem ci jedno.... zesrasz się!!
@ up
Sam się zesrasz ^^, gosc 19 lvl zabił Shenga bez lf'a 50 hp mu zostalo chyba ;p
Cinek ma racje, wystarczy 14 dist, eq. chain arm itp. mozna powiedziec eq z rookstayera.
@ Topic, ZAWSZE noś ze sobą 1 BP Life Fluidów.
MediaTecz
15-09-2007, 14:19
ale moge walić z katany ? bo mam 18 sword figh~
Soldier of Harlen
15-09-2007, 14:38
ale moge walić z katany ? bo mam 18 sword figh~
Tak, możesz walić z katany. Wystarczy ją umiescic w swojej prawej lub lewej rece i nacisnac prawym przyciskiem myszy na potwora.
zal.pl dla tego pana co napisal ta wypowiedzi .. -.- jak nie grasz na roku to po co se wypowiadasz ?? tak dasz rade wez sobie 10 lf ale i tak ci zejdze na niego z 4-5 szybko go rozwalisz ;P
Myślisz, że jak się zarejestrowałeś 1 września to wszystko wiesz? Cinek jest jednym z bardziej doświadczonych ludzi na tym forum :]
MasterMapet
15-09-2007, 18:24
Najlepiej go ubijac tam gdzie jest ten pokoik z piecem (trap room:D)
Kiedy bedziesz biegl za nim to wiecej lf pojdzie.
Scross'Rooker
15-09-2007, 22:25
Ja także mam pytanie, czy z 33lvl full hp, 21/25, w pokoiku z 3lf, ubije AS'a? Bo jak idę na mh a nie mam zbyt dużo lf np.3 bo nie chcę mi sie dokupić to mogę być pewien, że go ubiję?
neoidzida
15-09-2007, 22:44
Jak z katany to zabijesz szybko. Zależy od tego jak szybko do niego podbiegniesz. Jak od razu to zejdzie ci z 5 lfów
Soldier of Harlen
16-09-2007, 00:14
Wszystko zależy też od tego z jakiego pułapu bedziesz startowal. Jeśli tuż przed walką z AS'em bedziesz mial full hp to tak jak mówi neoidzida a jeśli stracisz coś w walce ze zwyklymi mino, orkami i wolfami to znacznie więcej.
Wiec z ciekawosci dodam tylko tyle. Ze na 5 lev z rookowym eq plus 2 BP LF mozna spokojnie zabic AS, trza tylko umiec go strapowac a potem bic go ile wlezie. Skille sa wazne ale nie najwazniejsze ... Wbijasz 5 lev i jesli jest AS i masz LF lecisz na niego 90% szans ze to on polegnie a nie ty ...
Ostatnio chwalil mi sie koles... 7 level, ktory poprostu chcial pojsc na maina. Zabil Shenga, tracac tylko 5 lf :( Update07.zal
Maxknight
08-10-2007, 21:48
Sorry za noobstwo ale coto : AS : ? :p
AS- apernice sheng.To taki Boss mino, pojawiający się w minohell co jakiś czas.
P.S Tak się to piszę?
piotrek26111
08-10-2007, 22:18
No AS to rzeczywiście trudny przeciwnik... Spokojnie go można zabić 1 lvlem, wystarczy do rogu zapędzić i strapować a potem czekasz aż padnie popijając kawe z paluchem na F1
@up
Ta... ale na 1-wszym levelu masz oszalamiająco duże hity w niego... także szybciej sie bedzie leczyl niż Ty go hitał.
Masz jakieś watpliwości? Wypróbuj... i zapodaj filmik z walki :)
piotrek26111
08-10-2007, 23:46
@up
Ta... ale na 1-wszym levelu masz oszalamiająco duże hity w niego... także szybciej sie bedzie leczyl niż Ty go hitał.
Masz jakieś watpliwości? Wypróbuj... i zapodaj filmik z walki :)
Omg zbijasz sobie stamine do zera, dedasz postac do 1 lvl, skillujesz i idziesz ubic AS takie trudne?
No AS to rzeczywiście trudny przeciwnik... Spokojnie go można zabić 1 lvlem, wystarczy do rogu zapędzić i strapować a potem czekasz aż padnie popijając kawe z paluchem na F1
Omg zbijasz sobie stamine do zera, dedasz postac do 1 lvl, skillujesz i idziesz ubic AS takie trudne?
Rzeczywiście spokojnie ubijasz, a przed tym poświęcasz kilka dni na wyładowanie staminy + trening postaci.
Pewnie powiesz: - No ale włącze bota i bedzie mi powiedzmy Rabbity zabijał po drodze i tak do skończenia staminy... ale czy nie szkoda prądu, na to żebys tracąc kilka dni + hoho [kWh] przyszpanował, że na 1 levelu ubiłeś AppShenga?
I nie nazywaj tego "Spokojnie".
piotrek26111
09-10-2007, 00:26
Bede nazywal bo to JEST spokojnie. Niespokojnie to jest jak np. na 40 lvlu robisz solo dwarf hell questa. A tutaj spokojnie tylko czas leci...
Mati123321
09-10-2007, 00:33
Rzeczywiście spokojnie ubijasz, a przed tym poświęcasz kilka dni na wyładowanie staminy + trening postaci.
Takie pytanie:
Po co wyładować całą staminę???
Bede nazywal bo to JEST spokojnie. Niespokojnie to jest jak np. na 40 lvlu robisz solo dwarf hell questa. A tutaj spokojnie tylko czas leci...
No tak na 1 lev zabijesz go hmm ... no bedzie problem bo predzej ci sie LF skoncza niz on cie ubije, wkoncu bedziesz mial malo cap. No i z miasta tez trzeba wyjsc samemu na 1 lev co bez LF i pomocy kolegow tez moze byc ciezkie lecz wykonalne. Tak piszesz o all ze taki pro master gry ale zadnego racjonalnego dowodu - np filmu ze swych dokonan nie pokazales. Ile mamy ci dac dni i czasu na wykonanie twego planu z 1 lev i AS ?? Napewno wszyscy ci pozwola :)
piotrek26111
09-10-2007, 20:25
No tak na 1 lev zabijesz go hmm ... no bedzie problem bo predzej ci sie LF skoncza niz on cie ubije, wkoncu bedziesz mial malo cap. No i z miasta tez trzeba wyjsc samemu na 1 lev co bez LF i pomocy kolegow tez moze byc ciezkie lecz wykonalne. Tak piszesz o all ze taki pro master gry ale zadnego racjonalnego dowodu - np filmu ze swych dokonan nie pokazales. Ile mamy ci dac dni i czasu na wykonanie twego planu z 1 lev i AS ?? Napewno wszyscy ci pozwola :)
Zrespawnuj mi AS'a to wykonam.
Rozwalił mnie tekst ze bez pomocy kolegów nie dam rady wyjsc z miasta :D Buhahahahaha :D Kuriozum rooku 2007. Ty chyba jeszcze w paleolicie siedzisz albo dopiero co zszedles z drzewa skoro nie wiesz ze istnieje cos takiego jak MC za pomoca ktorego mozemy sobie dowolna postacia pojsc gdzie chcemy i wziac ze soba ile chcemy lf. Ja rozumiem ze ty mienisz sie tytulem forumowego ewól antybotera i mozesz sie nie znac na funkcjach botow ale zeby w roku 2007 (co innego gdyby to byl rok np 2004 czy 2005) nie wiedziec ze mozna te rzeczy zrobic za pomoca MC to juz kompromitacja. Ja jakbym taka glupote napisal to bym sie chyba pod ziemie zakopał ze wstydu.
.Matrik.
09-10-2007, 20:59
@piotruś
Myśl. IMO jemu chodziło o to, że samemu BEZ MC, a nie że się eskortujesz z drugim charem. I są ludzie ceniący uczciwość.
A, napisał, że "ciężkie, lecz wykonalne". To czego się czepiasz?
piotrek26111
09-10-2007, 21:37
@piotruś
Myśl. IMO jemu chodziło o to, że samemu BEZ MC, a nie że się eskortujesz z drugim charem. I są ludzie ceniący uczciwość.
A, napisał, że "ciężkie, lecz wykonalne". To czego się czepiasz?
Nigdzie nie napisal ze chodzilo mu o wykonanie samemu, nigdzie tak ja nie napisalem ze wykonam samemu. Nie chodzi tu o to czy popiera MC czy nie ale nie wiedziec ze jest cos takiego to kompromitacja.
Chodzi o sam fakt ze mozna wykonac na 1 lvl (nie wazne jak) ktory jest wystarczającym powodem by stwierdzić że AS to ścierwo. Na mainie 8 lvl żeby się nie wiem jak starał to nigdy orshabaala nie zabije. Ba, nawet demona nie zabije jesli nikt mu nie bloknie.
I kolejny moral z tego jest taki ze skoro 1 lvl da rade zabic AS'a to nalezy <piotrek zwraca swoj zwrok w strone moderatorow> zakazac zakladania tematow dot. zabijania AS'a gdyz robia tylko niepotrzebny burdel na forum.
Takie pytanie:
Po co wyładować całą staminę???
jeśli nie masz nic staminy za zabijanie potwórów nie dostajesz expa..
zapobiega to graniu 25 godzin na dobe ;)
piotrek26111
09-10-2007, 21:58
jeśli nie masz nic staminy za zabijanie potwórów nie dostajesz expa..
zapobiega to graniu 25 godzin na dobe
Jesli juz na ten temat rozmawiamy to chcialbym tez dodac ze cipsoft po raz kolejny sobie narobil tym bigosu. Z jednym strony uniemozliwil robienie 100 lvla w 3 tygodnie jak to mialo miejsce przed upem ale z drugiej strony dal pole do popisu skillomaniakom. Teraz na non-pvp skille 100/100 na 8 lvlu nie powinny nikogo dziwic bo wystarczy sobie zbić stamine do zera i nie wylogowywac postaci. Troche to glupie imho.
Cipsoft dziala jak antybiotyk - na jedno pomaga, na drugie szkodzi.
LukaszekII
11-10-2007, 22:36
co to aS?? i gdzie respi?? :) :baby: :baby:
Ghoula szukajcie w Katana Room Quest.
Sheng nie respi sie az tak szybko. To zalezy od CifSoftu kiedy sie pojawi. Oni go stworzyli i oni go respia.
Co do ubicia go, to tak, ale wez wiecej niz 10. Ja na 40+ lvl ubilem go z pomoca 7 lf. Klamstwa, ze okolo 10 max. Wez z 20 - 25.
Pozdrawiam.
ps. mam 10 distanss więc spearyy odpadają. Sam AS to nie jest problem , problemem sa minosy wokol niego! Wez 2 BP LF dla pewnosci!
Ghoula szukajcie w Rotana Room Quest.
Chyba katana room :)
Sheng nie respi sie az tak szybko. To zalezy od CifSoftu kiedy sie pojawi. Oni go stworzyli i oni go respia.
Nie szybko, tylko często... Pozatym to nie zalezy od zadnego CIPsoftu... oni dali tylko czestotliwosc jego respienia + czestotliwosc wypadania okreslonego loota... gm nie ma nic wspolnego z respawnem owego potwora, ani zadnych innych bossów.
Czy napisalem cos o GM?:)
Skoro wedugl Ciebie oni "ustalili" wiec zalezy od CipSotfu.
Czy napisalem cos o GM?:)
No w sumie nie... ale tak czy owak AppSheng sie respi losowo... I GM'owie ani CIPsoft go nie summonuje ani nic...
Poprostu ma wbudowany skrypt respawnu, jak często.
Edit: Ja się z Tobą nie kłócę, ani nie zamierzam ;)
Poprostu pamiętam jak był kiedyś wywiad z pewnym GM'em gdzie mówił,
że oni nie mają prawa robić najazdów, ani ataków bossów. Że to dzieje sie losowo.
Moze ma, moze nie. Nie chce sie klocic:) wiec moze byc, ze ma;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.