PDA

Pokaż pełną wersje : Jak szybko zarobic knightem...

Van'kleju
15-09-2007, 11:09
Witam.
Mam pytanie, bowiem wróciłem do mojego knighta, który został zchackowany i ten haker chcial go zrookowac. Naszczęście szybko odzyskałem konto... Chodzi mi o to jak szybko i bezpiecznie zarobić kiną lvl 42 skile 76/76 mlvl 5 i NIE MAM EQ moge załatwic moze jakis kiepski sword < serpent moze xD > i p seta i jakis dwarven shield... Proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam, Van'Kleju

Goldzio
15-09-2007, 11:14
Roty soldy albo sie zrookuj i idz na raty pod al dee

Raihno
15-09-2007, 11:29
Roty soldy albo sie zrookuj i idz na raty pod al dee

Bardzo inteligętna wypowiedz. Doprawdy, mogłeś sobie darować i niepokazywać nam jaki jesteś głupi...

@TOPIC

Jeśli uda ci się załatwić tego p seta itp.. To polecam dwarfy (To zależy na jakim serwie grasz.) Jeśli grasz na zaludnionym to dwarfy a jeśli nie to rotwormy. A czy masz pacca?

Van'kleju
15-09-2007, 12:47
nie mam pacc dzieki za odp... temat do zamknięcia bo juz wszystko wiem

Goldzio
15-09-2007, 12:51
Bardzo inteligentna wypowiedz. Doprawdy, mogłeś sobie darować i niepokazywać nam jaki jesteś głupi..

Wielokropek sklada sie z 3 kropek a nie z dwoch. A poza tym to na glupie pytania sa glupie odpowiedzi.

/close

Shilien
15-09-2007, 14:04
Szybko zanim zamkna topic sorki odrazu za bledy ale musze sie spieszyc bo moze ktos zdazy odpowiedziec!
mam 22 (prawie 23) knajta z paccem i skilami 61/60 and 4 mlvl.
Pytanie : gdzie szybko nim zarobie
ps. nie chce zakladac nowego tematu bo to by bylo zasmiacanie.

korki66
15-09-2007, 14:08
Leć na zamek kolo Ab i zbierz loota

3-6k/h

Shilien
15-09-2007, 14:13
@up
Na moim servie jest WIECZNIE zajęty:(
Poza tym...mam pacc więc może są jakieś miejscówki dla najta gdzie zarobię?
Od razu mówię. Żółwie odpadają!!
Przykładowa rozmowa :
"Hi"
"Hi"
"How long u hunting in totroise?"
"ss"
I tak na KAŻDEJ wyspie z żółwiami:(

Macunio
15-09-2007, 23:24
idz na tomby -1 albo larvy ale tu lepszy exp niz loot , tazke roty na darashi ;s, na moim servie jakos nikt nie zajmuje miejscowki tylko porstu sie tam expi 2 czy 3

Chemick
18-09-2007, 16:43
Z dwarfów duzo kasy? Zwykle do 8gp....czyli cale gowno....soldki tez malo....guardy ogromny waste dla knighta....

Roty...kasy tez malo...chyba ze pojdziesz na fibule i nikogo nie bedzie...to mozesz fartem 4k/h wyciagnac jak loot bedzie sprzyjal.

To jest dla was kasa? Dwarfy, roty to gowno... Idzcie na zamek to zobaczycie...lootbag z mace,sword,plate shield,chain armor,brass helmet i czasami z huntera czy mino archera brass armor i tez halabarda z zerka. To jest loot! A jezeli jeszcze sie kreca ludzie i nie robia lootbagow...miodzio. 7k mozna nawet na godzine zrobic.

Hleran
18-09-2007, 16:55
na Foldzie jest dobre miejsce
w 10 minut uzbierasz ponad 600 gp
z Frost Trolli czasami wypada nawet 12 gp, a jest ich tam całkiem dużo, także z rotów jest całkiem ładny loot
a do skillowania jest spora ilość slimów
na -2 poziomie nie schodź na południe bo czekają na ciebie slimowate niespodzianki (do 10 slimów na raz)
a na północy na respach po 1 slimie
jest też dużo mino do wyciągania kasy i ML a także z batów wyciągniesz batwingi...
nie schodź też na poziom -3, chyba że chcesz zostać zamordowany przez Water elementale

Ancient900
18-09-2007, 19:04
@up
Na moim servie jest WIECZNIE zajęty:(
Poza tym...mam pacc więc może są jakieś miejscówki dla najta gdzie zarobię?
Od razu mówię. Żółwie odpadają!!
Przykładowa rozmowa :
"Hi"
"Hi"
"How long u hunting in totroise?"
"ss"
I tak na KAŻDEJ wyspie z żółwiami:(

idz na roty

@up
owned
10 slimów? masz zeza? widzisz podwójnie? O.o

Aduil
18-09-2007, 20:56
Najtem teraz można prawie wszędzie zarobić, np. Mint robiąc lootbaga, Ef, Of. Duzo jest tego wystarczy przysiąść i sie zastanowić. Polecam Mint (20-30k/h przy zbieraniu lootu)

Adu~

Goorny
18-09-2007, 23:59
Z dwarfów duzo kasy? Zwykle do 8gp....czyli cale gowno....soldki tez malo....guardy ogromny waste dla knighta....

Roty...kasy tez malo...chyba ze pojdziesz na fibule i nikogo nie bedzie...to mozesz fartem 4k/h wyciagnac jak loot bedzie sprzyjal.

To jest dla was kasa? Dwarfy, roty to gowno... Idzcie na zamek to zobaczycie...lootbag z mace,sword,plate shield,chain armor,brass helmet i czasami z huntera czy mino archera brass armor i tez halabarda z zerka. To jest loot! A jezeli jeszcze sie kreca ludzie i nie robia lootbagow...miodzio. 7k mozna nawet na godzine zrobic.

guardy to nie jest dla knighta ogromny waste, od 33 lvla je biłem i wychodzilem na swoje mniej wiecej, a ponad 50 już masz dużo loota na plus. Oczywiście trzeba pomyśleć a nie sypać uh co 2 potworki.

Lepiej iść na tomby pozbierać loota, polecam :)

Kup.Se.Musk
19-09-2007, 09:19
Minotaur Mount (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=142477) - poziom -2.

mwlodi
19-09-2007, 12:32
wszędzie gdzie są mino, roty na dara, senja, folda...

Marvolis
19-09-2007, 16:04
Jak szybko zarobić knightem...

spieszyc sie

adrianeczeqq
19-09-2007, 18:35
dobry zarobek to arcany tobie lepiej cave bo pewnie nie masz kasy na duzo mf i uhow do czyszczenia tower, spadnie jakies woce, holy i juz jestes 5k+ polecam

Murtagh-Girion
19-09-2007, 19:44
Najlepiej idź na Ghoule dasz rade z serpentem na takich skillach i lvl spokojnie i kasa z nich za*******a... Ghoule w ancient temple albo w dtd najlepiej... Pozdro...

Dzk'Scorpion
20-09-2007, 09:01
Ghoule na północ od temple na POH.
Jeżeli zrobisz Postman Questa, na darashie na minoski z obsidian knife.

Sepethro
20-09-2007, 11:54
Ehh... mam propozycje, nie wiem czy ci sie przyda bo z jednej strony to łatwa praca która zawsze sie zwroci ale z drugiej strony nie spodziewaj sie kokosów..

Zbieranie Hatchetów w jaskiniach dwarfów - 500gp/bp które sprzedasz na Fibuli (pieniądze leżą na ziemi! tak! wystarczy się po nie schylić)
wszedzie tego pełno leży na dwarfach, przy okazji zobijesz troche soldów
to zdobędziesz exp...

Więc... bierz 20 pustych bp i leć do kopalń, ja ci życze powodzenia.

Regards,
Sepethro

Wroneczki4
29-10-2007, 18:55

i sie juz podnieciłeś??ty pewnie nawet na tych gównach nie expileś nie?? bo przecież osoba taka jak ty na 8 lala dragi bez ani 1 exurki itp

na Foldzie jest dobre miejsce
w 10 minut uzbierasz ponad 600 gp
z Frost Trolli czasami wypada nawet 12 gp, a jest ich tam całkiem dużo, także z rotów jest całkiem ładny loot
a do skillowania jest spora ilość slimów
na -2 poziomie nie schodź na południe bo czekają na ciebie slimowate niespodzianki (do 10 slimów na raz)
a na północy na respach po 1 slimie
jest też dużo mino do wyciągania kasy i ML a także z batów wyciągniesz batwingi...
nie schodź też na poziom -3, chyba że chcesz zostać zamordowany przez Water elementale

Boże i co dalej plz pisz jak zgine jeszcze inaczej jak cos-.-
padłem jak przeczytałem 10 slimów moze odrazu na raz 30 bo sie klonowaly?

faloxi
13-01-2013, 09:17
ja mam odmienne zdanie na temat kasy kinem:

-Na FACC idz na roty na fibuli dobra kasa, szczegolnie dla botow;p

-Na PACC cyclopolis, przy okazji mozesz wziasc taska na cyklopy, i tam mozna na godzine wciagnac do 2k;p, ale na slabych skillach nie polecam, mysle ze mozna spokojnie chodzic tam na knight secie crown helmecie, tower shieldzie i ze skillami 70/70 i bedzie ok;p

Kakarin
18-01-2013, 17:46
Ja to robiłem na mintwallin loot bagi i ciagnelem worek do thais i niezla kasa byla okolo 10k na 1,3h :)
Wy mu tu kurwa jakies roty wciskacie :D

t0cz3k
19-02-2013, 14:35
idz na zombie, ubierz Stealt Ring zbieraj dobry loot co chwile jakis halberd, pusty army, exp tez jest calkiem dobry na Twój lvl.
najlepsze zombie sa na Treasure Island, druga dziura.