zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak anulować kupno PACC'a

Alchemiko
20-10-2004, 06:42
Czytalem w Tibia Rules, że od daty zakupu można w terminie 14 dni zrezygnować z zakupu PACC'a, jeżeli siętego nie zrobi i sie nie zapłaci, to BAN.

gdzie można z tego zrezygnować ???
plsss... help :D

[do modków]
Chciałem zauważyć, że nie ma forum poświęconemu "pomocy",
jak np. ten post nie pasuje do żadnego fora które są dostępne.
Jest to pytanie związane z Tibią, ale nie bezpośrednio ingerujące w grę, więc umieściłem post tutaj (ktoś będąc na mainie kupi PACC, niż będąc na rooku (większe prawdopodobieństwo)
[/do modków]

Nezekax
20-10-2004, 12:40
na e-mail wyslali ci chyba cos.... i tam masz ze chcesz kontynuowac <link> albo ze chcesz przerwac<link>

Drackmir
20-10-2004, 16:38
Po prostu kasy nie wysyłasz i nie masz pacca proste :p

aktus
21-10-2004, 18:37
re up:
nie masz pacca ale masz banana gratis...

Wexerh
22-10-2004, 21:00
Wyglada to tak dostaniesz maila i jak poprzednik mowil sa 2 linki , jesli tegi nie zrobisz to pacca i tak nie dostaniesz ale powiem wiecej GRATIS DOZUCA CI SUPER ODLOTOWEGO BANA ;)

Raynold
25-10-2004, 19:46
Uhm... Wydaje mi się, że jak zamówisz pacca, to zamówienie będzie tam leżało tak długo, dopóki nie zapłacisz. Bany są za invalid payment, czyli jakieś lewe karty kredytowe, czy co tam jeszcze ludzie wymyślają. Ale za niezapłacenie za zamówienie nie ma bananów ;)

Sozemego
25-10-2004, 20:14
Potwierdzam nie ma bana za nie zapłacenie. Tak wiem Raynold, juz to napisal, ale tylko was upewniam, zeby potem nie bylo nie domówien i kolejnych bezsensowych postów, typu "a jest banan ? a moze owieczka?" .... :P