Pokaż pełną wersje : [Aldora] 149EK hacked !!
SkateElement
15-09-2007, 15:00
Dziabag Knight z Chosen Ones hacknięty:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30936
@down
Hail Joey Corey :D
Debileee.... żeby Dziadbaga haknąć -.-'?
Devil Rayn
15-09-2007, 15:16
Może jak pomęczą tą postać na którą wysłał te wszystkie itemy to może coś odda (Arzanix
)
Vlad Dracula
15-09-2007, 15:39
Co za problem zrobic 2 8lvl?
Riten_lum
15-09-2007, 15:58
Szkoda. Nie znam tego gościa, ale nawet jeśli był PA to bez przesady.
A tak w ogóle to za kogo się maja ci z tego owngówna? "By nomad" jakby niewiadomo czego dokonał. Byle idiotę można posadzić przy kompie by wysłał trojana i też jest pro hakier. Mam nadzieje, że autor tego chujstwa się rozjebie tym bmw czy co se tam kupił i za kasę, KTÓRĄ UKRADŁ graczom.
Vlad Dracula
15-09-2007, 16:48
On niczego nie ukradł,kase ma ze sprzedaży keya a nie z hakow
SkateElement
15-09-2007, 16:56
On niczego nie ukradł,kase ma ze sprzedaży keya a nie z hakow
Kasę ze sprzedaży keyów ma Wizzard czy jak mu tam. Natomiast Nomad ma sianko ze sprzedaży itemów na Allegro, jeśli to robi.
Mandegorion_91
15-09-2007, 17:18
Trudno sie muwi.. ;/ Ale ta OwnTibia to jest guwno ;< tyle ludzi traci dorobki swojego zycia ;< ;/
Trudno sie muwi.. ;/ Ale ta OwnTibia to jest guwno ;< tyle ludzi traci dorobki swojego zycia ;< ;/
rzycia*
@Topic
Hack jak hack..
Vlad Dracula
15-09-2007, 17:34
TO mnie rozbawiło :D "Dorobki swojego życia"
Dorobek życia to jest dom,samochód i te sprawy
typowy hack xD.
Miły hacker - przynajmniej nie rookował ;)
dorobek zycia xD
niedluo to bede zakladac sekty tibijskie xD AVE TIBIA ! xDDD
nie no nie moge xD
@topic
nom fajne xP
Szkoda. Nie znam tego gościa, ale nawet jeśli był PA to bez przesady.
A tak w ogóle to za kogo się maja ci z tego owngówna? "By nomad" jakby niewiadomo czego dokonał. Byle idiotę można posadzić przy kompie by wysłał trojana i też jest pro hakier. Mam nadzieje, że autor tego chujstwa się rozjebie tym bmw czy co se tam kupił i za kasę, KTÓRĄ UKRADŁ graczom.
Ten gość i tak jakoś musiał to ściągnąć, więc w 99% to tylko jego wina...
Trzeba uważać co się ściąga i żadnych problemów nie będzie z "dorobkiem całego życia" ;)
wie moze ktos na czym polega ten keyloger do jakich plikow go wsadzaja itp itd?
moze ktos keidys mial z nim do czynienia
pytam tylko poto zeby wiedziec o nim wiecej i zebym kiedys ja przez takie gowno niezostal hackniety :P
Szkoda go fajny ziomek był ;/ Przed ktoryms ob gadalem z nim i byl bardzo mily nawet zaprosil na ob
Proszę, nie róbcie z tego tematu kolejnej dyskusji na temat OwnTibii , kogo wina że hackują , kto ile na tym zarabia i co im za to grozi bo tak jest z każdym tematem w którym pojawia się filmik z hacka...:confused:
@Raaell
Mogę Ci napisać jakie jest moje zdanie. Jeśli już chcesz oglądać filmy o tibi, to pobieraj tylko pliki *.rec (moim zdaniem wirusów w nich niema) lub format *.cam (co do niego nie jestem pewny, ale same pliki *.cam mogą być czyste, a instalki TibiaCam TV ewentualnie zainfekowane).
Czyli podsumowując *.rec, *.cam - TAK.
Inne formaty (a szczególnie exe, scr, rar) - Mogą, ale nie muszą być zainfekowane.
Pozdro
Thorianin
15-09-2007, 21:00
W .cam tez sa keye...sam raz przez przypadek takiego otworzylem xD
@down
No ale pobralem plik (niesprawidzilem linku) z lewej stronki, otworzylem go (jak masz filmiki z tibiacam.tv to filmik sie sam otwiera kiedy klikniesz na nie) i tym sposobem wpakowalem sobie owntibie na kompa...tak wiec da sie wlepic tam keya
W .cam tez sa keye...sam raz przez przypadek takiego otworzylem xD
.cam to nie plik wykonywalny!
Teraz patrzycie na to z punktu widzenia Tibijczyka "O kur*a zhaczyli go, zabije sie? bedzie cpac?" a moze za 2 tygodnie zauwazy ze mu sie zycie zmienilo i bedzie dziekowac Bogu za tego haka? -.-
Teraz patrzycie na to z punktu widzenia Tibijczyka "O kur*a zhaczyli go, zabije sie? bedzie cpac?" a moze za 2 tygodnie zauwazy ze mu sie zycie zmienilo i bedzie dziekowac Bogu za tego haka? -.-
Cpac? Raczej by sie do tego nie posunal, dla glupiej gry brac nalog z ktorego tak ciezko wyjsc?
Zabic sie? lol dla gry? lol
a moze za 2 tygodnie zauwazy ze mu sie zycie zmienilo i bedzie dziekowac Bogu za tego haka? -.-
dokladnie, mam nadzieje ze tak bedzie :) przynajmniej sie ktos oderwie od nalogowej gry jaka jest tibia, chyba ze jest takim maniakiem ze bedzie dalej gral i jeszcze szybciej expil.
Jezeli tibia przekracza wiecej niz przyjemnosc z grania, przeksztalca sie w nalog, to proponuje sprzedac postac lub usunac tibie z kompa, bo nie warto grac nalogowo, za duzo czasu tracisz, a zycie jes tylko jedno.
@up
Bardzo dobrze mowisz :) . Gdzies mialem na kompie takie madre zdania, ale nie moge ich znalesc :( .
@
Co do filmu, jak zawsze szkoda takiego gracza i jego wysilku... X(
Można rehostnąć na rapida albo speedy~?? Bo server tibicams mi nie pasi (pobieranie sie zawiesza, a jak idzie to przez 5 sek, i transfer 4 kb/sec)
Jezeli tibia przekracza wiecej niz przyjemnosc z grania, przeksztalca sie w nalog, to proponuje sprzedac postac lub usunac tibie z kompa, bo nie warto grac nalogowo, za duzo czasu tracisz, a zycie jes tylko jedno.
Za moich czasów na Xerenie tak właśnie postąpił Beriah Alatin (sprzedał konto), zarobił 800 euro jak dobrze pamiętam, nie wiem czy dalej gra, ale obstawiam że nie.
Moze ta OwnTibia wyleczy niektorych z tibijskiego nalogu :D
W tej grze jak w zyciu trzeba sie pilnowac i to wszystko. Nie sharujesz, nie uzywasz botow, nie kupujesz postaci, dobrze zabezpieczasz swoj komputer. Grajac w Tibie ok 5 lat nie mialem zadnego hacka! Cud ? Nie, wystarczy tylko byc uwaznym i patrzec komu sie ufa :)
Tak samo jest w prawdziwym zyciu.
Nie bede sie dalej rozpisywal, bo sadze, ze nie ktore osoby beda wiedzialy co mam na mysli :)
rzycia*
@Topic
Hack jak hack..
rzycia analfabeto ? ahahahhahahuahua
dorobek życia taa tibia wam głowy zlasowała, to jest gra tłuki szkolne, co do filmiku to tylko chciwi i biednu ludzie tak robią :D
rzycia analfabeto ? ahahahhahahuahua
dorobek życia taa tibia wam głowy zlasowała, to jest gra tłuki szkolne, co do filmiku to tylko chciwi i biednu ludzie tak robią :D
Życia dzieciaku, wiesz co to ironia lub żart?
ja to sie Zastanawiam skad oni ta owntibie sciagaja na kompa bo nie sadze zeby ktos im to wyslal np ze siema i podal link ^^
a jak takiego hlvla sie ma to dobry antyvir + ten programik co sprawdza czy ma sie owntibie jak ja gralem swoim pallem nie mialem rok antyvira i nie zlapalem hacka wiec mnie dziwia takie akcje...
Jackass :D
19-09-2007, 22:30
rzycia*
@Topic
Hack jak hack..
jaki noob ja pierdziele nie poprawiaj jak sie chuja znasz noobie. ale mnie takie chuej wqrwiaja sorki za te przeklenstwa ale chuj sie wymadrza a gowno wie omfg
Sir Emilio
19-09-2007, 22:56
jaki noob ja pierdziele nie poprawiaj jak sie chuja znasz noobie. ale mnie takie chuej wqrwiaja sorki za te przeklenstwa ale chuj sie wymadrza a gowno wie omfg
No, i chuj.
@down
Hail Joey Corey
Chyba Corey Taylor :P jak już <Slip rulez>
Ehhh ci hackerzy...dla nich to zaje**sta sprawa hacknąc takiego ziomka. Ale co musi czuć owner kiedy widzi napis ,,your account number is incorrect'' czy jakos tak:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.