Pokaż pełną wersje : Nightmare hunt 88RP
Arth Sija
16-09-2007, 00:22
Krotki hunick z kopaln w svar.
http://rapidshare.com/files/55986975/nightmares2312.rec.html
Comments plax :>
Filmik bardzo dobry. W życiu bym nie pomyślał, że palek na tym lvlu może z taką łatwością zabijać nightmary i destroyery. Sam muszę się kiedyś tam przejść. Co do loota to życzę więcej szczęścia następnym razem.
Rehost dla maruderów z limitami:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30980
Arth Sija
16-09-2007, 02:17
Niby bylo latwo, ale byla jedna akcja po ktorej zostalo mi 13 hp :>
Darkneress
16-09-2007, 02:17
No , no muszę przyznać , że wrzucasz coraz ciekawsze filmiki , oby tak dalej xD
Sir Emilio
16-09-2007, 11:08
Destroyer - bije jak maszyna
nightmare - jak widac nie jest jakis b. mocny.
Zamieszczaj więcej filmików z alternatywnych expowisk.Dzieki Tobie sam zaczalem expic na lich hell swoim rp i bardzo mi sie tam podoba :).
ciekawy film :) i bardzo mi sie przyda :)
zrob jeszcze kilka takich :)
2 super filmik ;]
oby tak dalej ziom xD
Mistic_Jin
16-09-2007, 12:51
ql, tez tam pojde =p
Film bardzo fajny, pokazuje expowiska dla oderwania sie od rutyny :) szkoda ze bez loota :P
Off: Uriziel moglbys mi napisac swoje ustawienia hotkey'i? Pytam z ciekawosci :D Z gory dzieki.
Arth Sija
16-09-2007, 13:13
f1- exura vita
f2- mf
f3-uh
f4-exura
f5-utamo vita
f6-exori con
f7-utani hur
a dalej to pierdoly typu rope, o knife, gp, czy text na trade :>
Alternatywne to zależy dla kogo, bo ja tam stale expilem bo nigdy nie jest nudno. Dla tych co mówią że łatwe, to sami spróbujcie ja widziałem jak znajomy 170 rp zwinął się jak dostał 3 p bomby za okolo 1100. Ogólnie ciesze się że ktoś w końcu zaczął dawać filmiki z takich miejsc, bo jeszcze 2 miesiące temu tylko moje można było tutaj znaleźć. Życzę ci lepszego lootu następnym razem i oczywiście czekam na więcej tego typu filmów. Btw z nightmare można biegać na hurze loozem, ale to mało zmienia bo melee ma słabe.
Mam prosbe daj linka od filmika z Lich Hellu zawsze chcialem zobaczyc jak sie tam expi ;]
dzieki za hotkeye :] a masz je wszystkie automatically? czy z enterem cisniesz? xD
[glupie pytanie]
Arth Sija
16-09-2007, 20:55
<ironia> Niby mam pod hotami ale wole w klawe wklepywac recznie</ironia>
Pewnie ze automaticly :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.