Pokaż pełną wersje : czy prawidlowo jest ...
MayGyver
20-10-2004, 14:18
czy prawidlowo jest gdy widze iz w jakims dziale sa nowe posty (ikonka tablicy z trzema kartkami), w sytuacji kiedy jedynym nowym postem jest ten napisany przeze mnie?
To jest taki błąd chyba, też to mam. Wydaje mi się, że to jest wtedy kiedy są nowe posty, wejdziesz i odpiszesz. Jeśli są nowe posty, wejdziesz i wyjdziesz to powinno być normalnie. Ale to raczej nie przeszkadza - widzisz przecież, że to ty napisałeś.
Gonzo von Krenzel
20-10-2004, 17:46
Tak, jest to błąd, lecz evul matkus pewnie nie umie tego naprawić, więc wstydzi się odpowiadać i udaje, że nie widział tego tematu ;).
Gonzo, eldian : cicho, bo się wyda :P
Tak, jest to jeden z 2 dotychczas dostrzeżonych przez nas na tym forum błędów. Na szczęście nie jest to coś wielkiego.
Chociaż z drugiej strony, czytając posty niektórych, to chyba oni faktycznie powinni je widzieć jako nieprzeczytane i spróbować samemu przeczytać to, co napisali.
MayGyver
21-10-2004, 12:24
a jaki jest drugi?
bo chyba jeszcze nie dostrzeglem
a nie powiem ci co wiedzą niech siedzą cicho
MayGyver
21-10-2004, 12:39
hmm
zaczyna robic sie interesujaco
moze zaczne go szukac :D
chociaż... chociaż nie, są jeszcze 2 błędu.
Jeden upierdliwy, bo wypowiedzi niektórych członków niektórych grup są filtrowane w dziwny sposób i moderatorzy muszą zatwierdzać każdego ich posta.
Drugi błąd jest bardziej poważny i związany z upomnieniami, ale jak się wie, o co chodzi, to nie jest tak źle (ci, co znają szczegóły, niech siedzą cicho dla własnego dobra :P )
Hegemmon
21-10-2004, 15:05
Ja jużto dawno zauważyłem lecz mi to wogóle nie przeszkadza. Po prostu nie zwracam uwagi na te kartki i inne oznaczenia :) wiem który temat widziałem a który nie. a sprawdzanie jużodwiedzonych odbywa siędzięki subskrybcjom ;) to jes właśnei wielki plus tego forum :D
MayGyver: gdybś czytał ogłoszenia to byś wiedział o jaki błąd chodzi. :)
(ci, co znają szczegóły, niech siedzą cicho dla własnego dobra :P )
Możesz powiedzieć co? wiesz dla przestrogi
Vesso portes
22-10-2004, 10:14
Biedny matkus.. on chce tylko dobra dla wszystkich a tu wszyscy sie jego czepiaja ;p nieladnie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.