Pokaż pełną wersje : Mocniej Bijemy na wiekszym levelu?
Witam mam taki dziwny problem moze to sie wydac glupie ale czy nie jest tak ze dajmy na to 200knight ze skillem 100 sword + gs wali mocniej od 20knighta ze skillem 100sword + broń gs wiele razy sie z tym spotkalem moze to jest tak ze lvl ma tez jakies znaczenie? Nie pisac odrazu jaki glupi temat tylko wypowidziec sie na temat wlasnie tego pytania....
Salarigoth
16-09-2007, 12:30
Jak mozna byc takim debilem .... kosmos
Kiedy były zapowiedzi do updatu, pisało, że level też będzie miał znaczenie w hitach, ale małe, i to co kilka leveli.
po pierwsze sprawdz sobie ktory level trzeba miec, zeby efektywnie machac tym gsem. fakt faktem nawet 10 lvl moze nosic sca, ale jego hity nawet przy skilu 100+ beda smieszne.
zIzIoMaL
27-09-2007, 17:05
Według mnie na większym lvl'u bijemy mocniej, było to nawet napisane przy zapowiedzi update...
Im wiekszy lvl, tym masz lepsze bronie do wyboru. Wiec to raczej logiczne ze bedziesz mial lepsze hity na wyzszym lv ..
*Btw
Jak juz ktos napisal: gs od ~55, wiec pomysl zanim cos napiszesz : d
Sir Dark Archeon
27-09-2007, 22:10
Hail
Owszem. Ale jest to mniejsze niz pisano o tym w zapowiedziach jak i pozniej w postach Crabana.
Wg mnie dmg rosnie z lvl ok 1 na kazde 5 lvl postaci. Nie jest to wiele i w przypadku postaci mele nie ma to znaczenia i tego wogole nie widac. Jako ze gram drutem widac to po hitach z visa, gdyz nie sa one blokowane i maxy wchodza czysto dzieki czemu widac poprawe przy wzroscie lvl.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.