Pokaż pełną wersje : Na jakich mosnetar'ach expicie na swoich lvl'ach
No wiec tak chciałem sie dowiedzieć ''nie to jaki potwor ubiliście dla zabawy raz na miesiąc" lub mój best solo to "xxx potwor" tylko na których expicie na co dzień . No wiec teraz opisze jakby miało to wyglądać ...
(w moim przypadku)
Profesja: Elder Druid
Lvl: 36
Mlvl: 43
Skile : xx/xx ( w przypadku druta/sorca prosze zostawic "x" )
Potwor , potwory na których expie :
Vampire , Dragon , Scarab , Crypt Shabler , Mumie ,
Minotaur (wszystkie gatunki) Cyclops , Piraty (oprócz corsarzy)
No wiec miłego pisania :D
Pozdrawiam
Proszę wysłać wszystkie błędy na PW bb
Całuję to możesz sobie do kolegi/koleżanki w liście pisać, jakoś gejów tu nie widzę.
Emcess.
pff mysli ze fajny temat zrobil
caluje se wsadz
szpindel
16-09-2007, 13:56
@frustraci
Ludzie co macie do niego? Po prostu jest uprzejmy i tyle. A że wam się całowanie w wykonaniu mezczyzny kojarzy od razu z gejami, no to gratuluje rodziny :evul: Widac jak was wychowali
@topic
Paputto
Lvl: 46
Mlvl: 5
Skille: 67/62 ;(
Potwory, na których expie:
Vampy (ostatnio 2x pod rzad mi vampka wypadla 8o), Piraci (oprocz corsaira too), Mintwallin Minotaurs, Orc/Elf Fortress, Dragon Lordy (w teamie ale czesto)
Caluski (nie myslec ze jestem gejem, jestem tylko uprzejmy)
Paputto
@up
Noob plx :]?
@topic
Kolejny temat do nabijania postów? Nie proszę nie!!! Modów proszę o skasowanie tematu :(
Ancient900
16-09-2007, 14:56
Lvl: 46
Mlvl: 5
Skille: 67/62 ;(
Potwory, na których expie:
Vampy (ostatnio 2x pod rzad mi vampka wypadla 8o), Piraci (oprocz corsaira too),, Orc Fortress
Dopisz demony solo i ferumbrasy-.-
@topic
Kolejny idiotyczny temat do nabijania postów -.-
@ topic
Kolejny idiotyczny temat do nabijania postów - jak nie wiesz gdzie expic albo chcesz wiedziec gdzie inni to robia to nie omijaj innych tematów od tego tylko czytaj!
szpindel
16-09-2007, 15:50
@2up
Nie no rzeczywiscie ty pewnie idziesz z ekipa na orc warriory...
@topic
Do zamkniecia, nabijamy tylko posty
Kolejne dziecko neo które powie
Ta sama spiewke..
@2up
Nie no rzeczywiscie ty pewnie idziesz z ekipa na orc warriory...
@topic
Do zamkniecia, nabijamy tylko posty
@ topic
Kolejny idiotyczny temat do nabijania postów - jak nie wiesz gdzie expic albo chcesz wiedziec gdzie inni to robia to nie omijaj innych tematów od tego tylko czytaj!
@up
Noob plx ?
@topic
Kolejny temat do nabijania postów? Nie proszę nie!!! Modów proszę o skasowanie tematu
Po 1 Doskonale wiem gdzie mam expic...
Po 2 niebylo takiego 2 tematu
Po 3 prosze wrocic sie do 1 klasy podstawowki i nauczyc sie czytac... a do mnie mace pretensje
Napisalem ze chce wiedziec np. "Gdzie mam expiec na xx lvl z xx kasa" Lub cos podobnego jak nie to prosze niekomentowac jak niumiecie ...
P.S Widac ze macie wspolnych rodzicow
Ja tam expie w GL (fd'eki, ghoule, skeletony, czasem ds ;),itp.)
Char to:
20 Pally
SKills: 53/39
EXP leci szybko ;)
Ja na swoich charach expie tak :
100 elite - dragi, necro i ice witche ( zależnie od nastroju lub jak inne zajęte )
38 royal - piraty, barby, dragi itp
29 elder - nieumarli od szkieleta aż do vampira
Camoorcha
17-09-2007, 17:19
Dla panów z 1 strony, nie rozumiem dlaczego piszecie, że to temat do nabijania postów, jeśli nie ma licznika postów o_O
@topic
od 20lvl knight - Dwarf Guard's
Profesja: Master Sorcerer
lvl: 47
skille: xx/xx xD
Potworki:
dragi (czasami dl, ale raczej nie bo exhausted i dead ;/), mumie, ghoule, vampy (rzadko - marny loot etc), Hydry (solo jeszcze nie ale juz z visa ;p), gsy z blokerem (te na crus helmet quest),
to chyba wszystko ;p najczesciej dragi i mumie/ghoule nie powiem gdzie bo tam raczej malo ludzi i nie chce aby sie to zmienilo ;p
Glon Elriel
18-09-2007, 20:22
a do mnie mace
Nie... Ja dla Ciebie nie mam macy>.<
btw. Co to jest"...Mosnetar..."?-.-"
83 Ed - Gsy (Gs Island), Csy (Svargrond Mine), Asy (Kopce obok Ankh), Dragi (Venore/Edron/Ankh Lair), Hero (Hero Cave), Hydry (mały/duży spawn), Piraty (Nargor), Quary (Gs Island / Tyrsung).
Adu~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.