PDA

Pokaż pełną wersje : Na jakich mosnetar'ach expicie na swoich lvl'ach

Just
16-09-2007, 13:33
No wiec tak chciałem sie dowiedzieć ''nie to jaki potwor ubiliście dla zabawy raz na miesiąc" lub mój best solo to "xxx potwor" tylko na których expicie na co dzień . No wiec teraz opisze jakby miało to wyglądać ...

(w moim przypadku)
Profesja: Elder Druid
Lvl: 36
Mlvl: 43
Skile : xx/xx ( w przypadku druta/sorca prosze zostawic "x" )

Potwor , potwory na których expie :
Vampire , Dragon , Scarab , Crypt Shabler , Mumie ,
Minotaur (wszystkie gatunki) Cyclops , Piraty (oprócz corsarzy)
No wiec miłego pisania :D
Pozdrawiam

Proszę wysłać wszystkie błędy na PW bb

Emcess
16-09-2007, 13:42
Całuję to możesz sobie do kolegi/koleżanki w liście pisać, jakoś gejów tu nie widzę.

Emcess.

Rossi
16-09-2007, 13:45
pff mysli ze fajny temat zrobil
caluje se wsadz

szpindel
16-09-2007, 13:56
@frustraci
Ludzie co macie do niego? Po prostu jest uprzejmy i tyle. A że wam się całowanie w wykonaniu mezczyzny kojarzy od razu z gejami, no to gratuluje rodziny :evul: Widac jak was wychowali

@topic
Paputto
Lvl: 46
Mlvl: 5
Skille: 67/62 ;(
Potwory, na których expie:
Vampy (ostatnio 2x pod rzad mi vampka wypadla 8o), Piraci (oprocz corsaira too), Mintwallin Minotaurs, Orc/Elf Fortress, Dragon Lordy (w teamie ale czesto)

Caluski (nie myslec ze jestem gejem, jestem tylko uprzejmy)
Paputto

Flamon
16-09-2007, 14:20
@up

Noob plx :]?

@topic

Kolejny temat do nabijania postów? Nie proszę nie!!! Modów proszę o skasowanie tematu :(

Ancient900
16-09-2007, 14:56
Lvl: 46
Mlvl: 5
Skille: 67/62 ;(
Potwory, na których expie:
Vampy (ostatnio 2x pod rzad mi vampka wypadla 8o), Piraci (oprocz corsaira too),, Orc Fortress

Dopisz demony solo i ferumbrasy-.-

@topic
Kolejny idiotyczny temat do nabijania postów -.-

Xelu
16-09-2007, 15:00
@ topic

Kolejny idiotyczny temat do nabijania postów - jak nie wiesz gdzie expic albo chcesz wiedziec gdzie inni to robia to nie omijaj innych tematów od tego tylko czytaj!

szpindel
16-09-2007, 15:50
@2up
Nie no rzeczywiscie ty pewnie idziesz z ekipa na orc warriory...

@topic
Do zamkniecia, nabijamy tylko posty

Just
16-09-2007, 22:54
Kolejne dziecko neo które powie

Ta sama spiewke..
@2up
Nie no rzeczywiscie ty pewnie idziesz z ekipa na orc warriory...

@topic
Do zamkniecia, nabijamy tylko posty

@ topic

Kolejny idiotyczny temat do nabijania postów - jak nie wiesz gdzie expic albo chcesz wiedziec gdzie inni to robia to nie omijaj innych tematów od tego tylko czytaj!

@up

Noob plx ?

@topic

Kolejny temat do nabijania postów? Nie proszę nie!!! Modów proszę o skasowanie tematu
Po 1 Doskonale wiem gdzie mam expic...
Po 2 niebylo takiego 2 tematu
Po 3 prosze wrocic sie do 1 klasy podstawowki i nauczyc sie czytac... a do mnie mace pretensje
Napisalem ze chce wiedziec np. "Gdzie mam expiec na xx lvl z xx kasa" Lub cos podobnego jak nie to prosze niekomentowac jak niumiecie ...

P.S Widac ze macie wspolnych rodzicow

Sora
17-09-2007, 11:30
Ja tam expie w GL (fd'eki, ghoule, skeletony, czasem ds ;),itp.)

Char to:
20 Pally
SKills: 53/39

EXP leci szybko ;)

Ganci.
17-09-2007, 16:58
Ja na swoich charach expie tak :

100 elite - dragi, necro i ice witche ( zależnie od nastroju lub jak inne zajęte )

38 royal - piraty, barby, dragi itp

29 elder - nieumarli od szkieleta aż do vampira

Camoorcha
17-09-2007, 17:19
Dla panów z 1 strony, nie rozumiem dlaczego piszecie, że to temat do nabijania postów, jeśli nie ma licznika postów o_O

@topic
od 20lvl knight - Dwarf Guard's

Hard123
17-09-2007, 19:41
Profesja: Master Sorcerer
lvl: 47
skille: xx/xx xD

Potworki:
dragi (czasami dl, ale raczej nie bo exhausted i dead ;/), mumie, ghoule, vampy (rzadko - marny loot etc), Hydry (solo jeszcze nie ale juz z visa ;p), gsy z blokerem (te na crus helmet quest),

to chyba wszystko ;p najczesciej dragi i mumie/ghoule nie powiem gdzie bo tam raczej malo ludzi i nie chce aby sie to zmienilo ;p

Glon Elriel
18-09-2007, 20:22
a do mnie mace
Nie... Ja dla Ciebie nie mam macy>.<
btw. Co to jest"...Mosnetar..."?-.-"

Aduil
18-09-2007, 20:37
83 Ed - Gsy (Gs Island), Csy (Svargrond Mine), Asy (Kopce obok Ankh), Dragi (Venore/Edron/Ankh Lair), Hero (Hero Cave), Hydry (mały/duży spawn), Piraty (Nargor), Quary (Gs Island / Tyrsung).

Adu~