zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sugestia...

Jergen_91
16-09-2007, 13:45
Witam!
Chciałbym poruszyć pewien temat dotyczący czarów Knighta i Palladyna. W ostatnim czasie doszedłem do pewnego wniosku... Zauważyłem że Knight posiada tylko jeden czar leczący mianowicie "light healing" (exura), a palladyn posiada jeszcze aż 2 czary leczące: "intense healing" i "ultimate healing". Zrozumiałe było by dla mnie to że Palladyn posiadał "intense healing" ale "ultimate healing" to już dla mnie lekka przesada... Wiadomo przecież że palladynowi bliżej do knighta niż np. do maga... Myślę że powinno to zostać bardziej wyrównane. MOIM zdaniem są 2 wyjscia z tej sytuacji:

-Palladyn traci czar "ultimate healing"

-Knight dostaje czar "intense healing"

Pozdrawiam...

Daveon
16-09-2007, 13:52
Ja bym sie z tobą nie zgodził, ponieważ. Palladyn to cos miedzy knightem a czarodziejem.Pall robi średnie np. hmm,fb... i inne zaś knight jest 100%-towym wojownikiem (no moze 99%-towym). Dodanie dla knighta czaru exura gran to bezsęs.A i poza tym pall ma trzy czary leczące :exura,exura gran,exura vita:D:D:D

DRoN
16-09-2007, 14:06
IH spontaniczny bardzo by mi się przydał. A jeszcze bardziej by mi się przydały SD od 4 mlvla i żeby dmg z SD zależał od sumy wszystkich skilli bojowych.

Flamon
16-09-2007, 14:16
Ludzie! Czy wy nie rozumiecie? Knight to nie postać używająca w dużej ilości czarów spontanicznych (chyba że exura przy huntach typu: dragi, frost dragi itp.)! A może dajmy jeszcze Magom i Druidom exori? Pallom exeta res i wszyscy będą zadowoleni -.-. I pomyślcie. Kin z 8 m lvlem leczy się exurą średnio 40~ hp, to exurą gran 60~ Duża różnica? Nie!

Jergen_91
16-09-2007, 14:50
Dodanie dla knighta czaru exura gran to bezsęs.A i poza tym pall ma trzy czary leczące :exura,exura gran,exura vita:D:D:D
Po 1 napisałem że knight dostaje czar "intense healing" ALBO PALL TRACI CZAR "ULTIMATE HEALING" - to po 1

Po 2 Napisałem że posiada JESZCZE 2 czary leczące czyli "intense healing" i ultimate healing" czyli miałem na myśli również "exure" jak napisałem "jeszcze"

Pomocny Murzyn
16-09-2007, 15:02
Przepraszam za double posta.

Pomocny Murzyn
16-09-2007, 15:02
Knight nie może dostać "exura gran", a palek nie może stracić "exura vita". No i co z tego, że palek ma tyle samo czarów leczniczych co sorc? Sorc jest nastawiony na ofensywę więc nie może mieć tyle samo czarów defensywnych co druid. A palek nie ma prawie żadnych czarów spontanicznych ofensywnych (wyjątek: exori con). Palek stoi tak w czarach:

Knight

Palek

Druid Sorc

Widać, że jest pomiędzy profkami magicznymi (od sorca dostał granke, od druta vitke, a od najta exurke ;p). Według mnie jest dobry podział.

Liper
16-09-2007, 16:11
bullshit, dobrze jest tak jak jest -.-

Yoyowa
16-09-2007, 21:41
Właśnie to są minusy i plusy każdej profesji.
Ale wszystko jest zrobione tak aby wszędzie było po równo :)

Scorpio
19-09-2007, 18:52
@up
Gówno prawda. Czego jak czego ale równosci po CipSofcie to sie akurat nie spodziewaj.

Podkładka
19-09-2007, 19:09
I pomyślcie. Kin z 8 m lvlem leczy się exurą średnio 40~ hp

To żeś mnie rozjebał

Flamon
19-09-2007, 19:24
@up

Wiesz... Ty myślisz że jesteś taki super pro ivul bo mnie zjebałeś? No to teraz ja ciebie zjebe:

Na poziom 100 potrzeba 15694800 punktów doświadczenia.
Na kolejny, 101, poziom potrzeba 16180000 punktów doświadczenia, a więc musisz zdobyć 485200 punktów doświadczenia.

Siła twoich czarów wynosi 224 %
Light Healing leczy od 22 do 66

:<

Podkładka
19-09-2007, 19:29
@up

Wpisać to i ja se mogę. :)
Ale jakos moi kumple 100lvl~najci jak sie pytam to 80~ srednio ^^

Yugo
19-09-2007, 19:33
1.Knight posiada najwięcej punktów życie i gdyby mu dac jeszcze lepszy czar leczący to już lekka przesada.
2.Wyżej wymieniona profesja nie ma lepszych czarów leczących bo ma mało many.
"wyrównanie profesji" można wywnioskować więc także ze schematu:

Druid,Mag-dużo many,mało życia
Paladyn-średnio many,średni życia
Knight-Dużo życia,mało many

Me$z
19-09-2007, 19:56
Wiadomo przecież że palladynowi bliżej do knighta niż np. do maga...
Szczerze? Zastanawial bym sie nad tym.

Hmmm, Palek gdy ma kusze (czyli nie ma tarczy) dostanie od potwora (zalezy jeszcze jakiego) duzego hita i musi sie szybko uleczyc, wiec czary lecznicze sa mu baardzo potrzebne. Gdy knight dostanie od potwora hita to nie straci teoretycznie nic [zalezy oczywiscie od potwora, i od broni (w koncu moze byc dwureczna), ale z i tak dostanie mniej od palla mniej - wiecej na tym samym poziomie]. Druga sprawa, knight ma jednak troche wiecej zycia od paladyna, mam nadzieje, ze te argumenty powinny wystarczyc. ;)

El'Diaabolo
19-09-2007, 20:11
Popieram! Knight'a dajmy exure vite, druid'a exevo gran mas vis, pallk'a dajmy exevo mort hur, a sorcom 1000hp -.-... Moim zdaniem to durny temat. Nic nie wnosi....

Argen
19-09-2007, 20:13
@up

Wiesz... Ty myślisz że jesteś taki super pro ivul bo mnie zjebałeś? No to teraz ja ciebie zjebe:

Na poziom 100 potrzeba 15694800 punktów doświadczenia.
Na kolejny, 101, poziom potrzeba 16180000 punktów doświadczenia, a więc musisz zdobyć 485200 punktów doświadczenia.

Siła twoich czarów wynosi 224 %
Light Healing leczy od 22 do 66

Polecam filmy 100+ knightów, ~80 za exure to nawet poniżej średniej.

Jergen_91
26-10-2007, 12:31
Widzę że mój pomysł nie został przyjęty pozytywnie ;]

Sam jednak doszedłem do wniosku że to by był nie za dobry pomysł...

THC_Bracie
08-11-2007, 19:35
Widzę że mój pomysł nie został przyjęty pozytywnie ;]

Sam jednak doszedłem do wniosku że to by był nie za dobry pomysł...

troche za pozno doszedles do tego ;] szkoda ze dopiero po zalozeniu tematu;] ale coz ;] mi to nie przeszkadza ;] sa inni ludzie od sprzatania balaganu ktory jest wprowadzany przez takich jak ty :D

:cup:;(:baby:X(