Pokaż pełną wersje : Palladyn 100+?
dzeremix
16-09-2007, 13:52
Dzień dobry wszystkim, gram paladynem od dłuższego czasu, miałem kilka przygód zwiążanych z tą postacią i tutaj po ostatnim up date'cie pojawia się moje pytanie:
100+ Palladyn, Speary, czy Bolty ?
Nie grałem swoją postacią dość dłuższy czas, więc dopiero zacząłem czytać o ostatnich up date'ach.
Proszę o szybkie odpowiedzi. A jeżeli takowy temat już istnieje, prosiłbym o skierowanie mnie do niego.
royal/enchant speary na powazne hunty to power bolty
blackdragon1994
16-09-2007, 13:59
Dzień dobry wszystkim, gram paladynem od dłuższego czasu, miałem kilka przygód zwiążanych z tą postacią i tutaj po ostatnim up date'cie pojawia się moje pytanie:
Nie grałem swoją postacią dość dłuższy czas, więc dopiero zacząłem czytać o ostatnich up date'ach.
Proszę o szybkie odpowiedzi. A jeżeli takowy temat już istnieje, prosiłbym o skierowanie mnie do niego.
Jak chcesz . Jesli chcesz zadawać lepsze obrazenia to wybierz kusze , a jesli chcesz aby potwór zadal ci mniej obrażenia przy ataku to wybierz wlócznie.
Moim zdaniem powinienesz wybrać speary B)
knight-kuba
16-09-2007, 15:32
chyba ze idziesz na hunt i jako shoter (chyba tak to sie pisze) nie potrzebujesz shielda wiec wybierz kusze, a jesli expisz solo to speary
Lord Duszlik
16-09-2007, 15:36
Hmm głównie i tak będziesz expił na frostach więć z power boltów najlepiej zwraca się i to dużo na + :) Nie wiem ja jakoś spearów nie preferuje ale enchant speary się przydają na nightmares. Może się mylę bo grałem tylko tydzień od marca ale mówie to co widziałem... np. na filmach i z własnego doświadczenia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.