zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Na ile ban?

Lynek_Rasin
16-09-2007, 16:31
Witam, z góry przepraszam jak temat nie do tego działu. Mam takie pytanie, dostałem bana jakoś tydzień temu ( nie wiem nawet za co ) czy może mi ktoś powiedzieć na ile jest ten ban? i czy po odbanowaniu będę miał EQ + rzeczy w depo ?

Ban wygląda tak :

Banished: until Oct 08 2007, 10:32:39 CEST because of account trading.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Scobel
16-09-2007, 16:34
Witam, z góry przepraszam jak temat nie do tego działu. Mam takie pytanie, dostałem bana jakoś tydzień temu ( nie wiem nawet za co ) czy może mi ktoś powiedzieć na ile jest ten ban? i czy po odbanowaniu będę miał EQ + rzeczy w depo ?

Ban wygląda tak :

Banished: until Oct 08 2007, 10:32:39 CEST because of account trading.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

EQ + Rzeczy + Wszystko Co Masz bedziesz mial po odbanowaniu.
Bana dostales za sprzedawanie konta - kupno konta, jesli to pierwszy ban to na 1 miecha dostales bana :). Jesli drugi ban w ciagu 6 miesiecy bedzie kasacja acc.

Rybzor
16-09-2007, 16:39
EQ + Rzeczy + Wszystko Co Masz bedziesz mial po odbanowaniu.
Bana dostales za sprzedawanie konta - kupno konta, jesli to pierwszy ban to na 1 miecha dostales bana :). Jesli drugi ban w ciagu 6 miesiecy bedzie kasacja acc.

Za 3 bany jest delete acc.

Jeśli to pierwszy ban, to jeszcze jeden możesz mieć. Ban na miesiąc jak kolega napisał, data w wiadomości wskazuje na to kiedy on się zakończy
until Oct 08 2007

@down
Aaaa.. nie używam, więc nie wiem : P

Slythia
16-09-2007, 16:44
Za 3 bany jest delete acc.
Nie zawsze, zalezy od bana. W przypadku na przyklad botow za drugim razem jest delate.