Pokaż pełną wersje : Niewidzialnosc co jak ?
Mam pytanie od ktorego lvl i mlvl widzi sie osoby uzywajace czaru Invisiible ?
A moze istnieje jakis przelicznik ?
Mam pytanie od ktorego lvl i mlvl widzi sie osoby uzywajace czaru Invisiible ?
A moze istnieje jakis przelicznik ?
ahaahahahhahahah rolfnolem normalnie
kolo weź sie nie osmieszaj... wrzucajac utane vid widac normalnie twoj nick a zamiast outfita masz takie niebieskie gwiazdki... widzi to każdy
Zawsze widzisz. Wyglądają tak jak wizualny efekt czaru exura (nie tylko, ale jako przykład, niebieskie gwiazdki).
Dragonic
17-09-2007, 19:56
Nie da sie nie widzieć osoby która żuci ten czar, zawsze ja widać.
orromiss
17-09-2007, 20:34
Osobe widać ale potwora nie.
ahaahahahhahahah rolfnolem normalnie
kolo weź sie nie osmieszaj... wrzucajac utane vid widac normalnie twoj nick a zamiast outfita masz takie niebieskie gwiazdki... widzi to każdy
Założę się, że gdy ty byłeś newbie (nie chciałem tu urazić autora w żaden sposób) także wielu rzeczy nie wiedziałeś. Po to my tu jesteśmy, żeby pomóc mu i zrozumieć.
Do autora: poczytaj sobie to: http://tibia.pl/spell/Invisible Gracze cię widzą, a zresztą napisali już to panowie up. Z potworkami jest różnie. Pamiętaj, że nie każdy potworek cię nie ujrzy, gdy rzucisz czar.
imo to czar ten traci trochę ze swojej atrakcyjności, gdyż wiele potworów jak i bardziej doświadczeni podróżnicy są zdolni do spostrzeżenia nieznacznych śladów magii, oznajmiających położenie niewidzialnego człowieka.
Wkhem bardziej doswiadczeni ??
To tylko rpg'owy opis czaru, nie sugeruj sie nim dosłownie,
chodzi o to, że silniejsze potwory widzą niewidzialnych.
DruidWielki
22-09-2007, 12:58
cytat:
Zaklęcie Niewidzialności ma ogromny potencjał. Mimo to czar ten traci trochę ze swojej atrakcyjności, gdyż wiele potworów jak i bardziej doświadczeni podróżnicy są zdolni do spostrzeżenia nieznacznych śladów magii, oznajmiających położenie niewidzialnego człowieka. Jednak większość pomniejszych potworów w Tibii może być łatwo oszukanych tym zaklęciem, co daje rzucającemu nieocenioną przewagę nad takimi przeciwnikami. Wielu czarodziejów, nagle otoczonych tłumem potworów, ocaliło swoje życie dzięki temu zaklęciu. Niewidzialność to nie czar runiczny, jednak rycerze mogą uzyskać taki sam efekt używając Pierścienia Niewidzialności.
a jak jest z walkami pvp?
biorąc to na chłopski rozum jak ktoś jest niewidzialny, to nie da się go atakować z konwencjonalnej broni :miecz: :lucznik: , tylko z czarów obszarowych :mag:
Wyciszony
28-09-2007, 16:36
Masz rację, biorąc to na logikę nie da się z melee. Niestety, takie rzeczy o ile wiem są tylko na niektórych OTS'ach.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.