Pokaż pełną wersje : New Quest !
O to nowy quest na Ankrahmun... Na Warlord Sworda, Thunder Hammera lub Blessed Shielda :D
http://img.photobucket.com/albums/v415/Gogus/quest.jpg
Coments plx ;)
Dark Pally
20-10-2004, 17:35
Nono, łądnie bardzo ci to wyszło ;)
Zrób fake'i z questów na inne rary ;D
Bardzo fajnie:) ja bym thunder hammera wybrał:)
fajny fake mam nadzieje ze bedzie kiedys taki quest bo bardzo chcialbym miec tunder hammer. jaby byl taki quest to bym go zrobil z grupka ( w przyszlosci :tongue: )
Shanhaevel
20-10-2004, 18:18
Hmm... Robiłeś to na OTservie. Czy prace robione na tym można traktować jako Fake'i?
TOPIC: Po prostu cool! :)
damianek99
20-10-2004, 18:44
Ludzie to jest prawdziwy quest. Juz na jedej stronie byl pokazany ten screen. Zrobil go GM bo wykonaniu questa jest on w ankrahmun. Tego screena widzialem zaraz po update i wtedy wlasnie pokazywal tego screena na jakiejs stronie GM.Ludzie nie dawajcie tego co znalezliscie tylko to co zrobiliscie.I zeby to byl fake a nie prawda.
EDIT:Sorka jednak to fake bo sciany sa plaskie i nie ma krwi pod potworami ale i tak juz to widzialem
Ganwille
20-10-2004, 18:51
QUEST SPOLING!!!!!:P:P:P:P heh, fajne:p
Nice. Bardzo mi sie podoba wykonanie i pomysl. Zrob jeszcze cos w tym stylu :)
Dr.Unknown
20-10-2004, 20:29
Ładnie, ładnie...
Ludzie to jest prawdziwy quest. Juz na jedej stronie byl pokazany ten screen. Zrobil go GM bo wykonaniu questa jest on w ankrahmun. Tego screena widzialem zaraz po update i wtedy wlasnie pokazywal tego screena na jakiejs stronie GM.Ludzie nie dawajcie tego co znalezliscie tylko to co zrobiliscie.I zeby to byl fake a nie prawda.
EDIT:Sorka jednak to fake bo sciany sa plaskie i nie ma krwi pod potworami ale i tak juz to widzialem
To jest fake....ścianka z lewej strony za bardzo wystaje a demony uwięzione za dwoma sciasnami nie mogły by atakować/być atakowane....Albo po postu sreen z OTS'a
Shanhaevel
20-10-2004, 20:45
Wszyscy kupcie se okulary. Przecież to widać, że koleś nazywa się Hurz, nie?
Dr.Uti jak powiedział Shan~ kup sobie okulary jak nie masz , bo są okna w ścianach a przez nie się da . No Hurz , Hurz - To nie Fake :mag:
Szczerze mówiąc dla mnie wygląda to naprawde sztucznie. No , ale możebyć.
CuInTibia;)
damianek99
21-10-2004, 09:10
Wiem wiem to jest fake ale on nie jest jego auorem. Widzialem tego screenka na jakiejs zagranicznej stronce www wiec napewno on nie jest jego autorem.
Hegemmon
24-10-2004, 09:05
fake... no dość kiepskie :P w os możnaby tozrobić znacznie dokładniej no i przydałoby sie wkleić now grafiki czyż nie?
To juest z otserv, wystarczy przyjżeć się nickowi postaci: hurz:)
dokładnie tydzień po odpaleniu new update widziałem tego ssa na jakims br fotologu i się podniecałem new questem ale potem dotarło do mnie że to jest fake
Widzialem juz tego feka na jakims fotologu jakiegos brazylijczyka :D
Wstawiles tylko jego prace , ale coz nie jest zle!! lol
O to nowy quest na Ankrahmun... Na Warlord Sworda, Thunder Hammera lub Blessed Shielda :D
http://img.photobucket.com/albums/v415/Gogus/quest.jpg
Coments plx ;)
Screen kiedyś widziałem na tibia.de
Zrób sam jakiś fake, a nie wklejasz cudze.
Talavdra
21-05-2005, 13:27
Czy może ktoś jeszcze raz wkleic ten fake ?? Bo ja widzę tylko X...
Turtle Sikornik
21-05-2005, 18:07
hhahahahahahahaah ja tego zdjęcia nawet nie widziałem bo było to małe białe okineko z krzyrzykiem czerwonym a jak dalem pokaż obraz to na chwilke znikło i znów nie pojawiło :p
Nic nie widze.... Zamiast obrazka mam po prostu odstep miedzy zdaniami (jakby ktos 2 ENTER'y puscil). Wiecie co sie dzieje?
Mam dokładnie to samo co Adi.
@Down:
Lol :D Nie zauważyłem :D Ktoś nieźle odświeżył :P
LOL PLX?
data dodania : 20-10-2004, 17:20
lol
Palladni
22-05-2005, 18:52
Czy może ktoś jeszcze raz wkleic ten fake ?? Bo ja widzę tylko X...
LITOSCIIIIIIIII!! Co za daun odswieza takie stare tematy i w dodatku dziwi sie ze nic niewidac X(
Radek 666
22-05-2005, 20:50
@Palladni
Pozostaje mi się zgodzić. Na *** odświerzać takie stare tematy i jeszcze się dziwić, że nic nie widać? Chyba autor mógł ten screen skasować z serwera?
Blood_Marry
22-05-2005, 21:16
jedyne co widze to X
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.