PDA

Pokaż pełną wersje : Druid

Ala007
17-09-2007, 19:17
Mam problem. Jestem PACC i mam postać na premi. Mam 9 lvl druida. Czy znacie jakieś fajne miejscówki dla pacc? Ja teraz expie na terenach FACC bo za bardzo nie znam terenów pacc. I bardzo proszę nie nabijajcie sobie postów mówiąc, że jestem noobem itp. dobrze? Potrzebuje pomocy, jak nie chceż to nie pomagaj.

Dabeko
17-09-2007, 19:41
9 druidem zaduzego wyboru nie masz, narazie to rotwormy na liberty bay, i na darashi, co tam jeszcze moze minotaury tez na darashia +2 +1 i 0 na -1 nie schodz, jak wbijesz 13 lv mozesz na larvach zaczac expic i pojedyncze scaraby a od 19 lv to chyba tomby, scaraby, dwarfy, mino, ghostland na dara jak by ci sie nudzilo mozesz tez dla zabawy bic slonie w port hope i inne tamtejsze robactwa tylko nie wplacz sie na jkaies mocnijsze potwory, potem mniej wiecej bedziesz wiedziec co i jak, od 25 lv bedeisz juz pewnie chodzil na dragi albo inne smiecie jako sioker potem hydry itd... gra druidem jest dosc dobra ale ciezko jest byc na duzym plusie chyba ze lubisz robic uhy ktore ostatnio wszyscy kupuja ;] pozdro

Vlad Dracula
17-09-2007, 19:42
Jak nie bedziesz mial wiecej pacca to lepiej nie rob chara na premii.A co do expienia to poplyn na darashie i bij roty.

Ala007
17-09-2007, 19:49
dzięki za odpowiedzi :)

Aduil
18-09-2007, 20:47
Darashia Roty/Molts Roty/Roty na bagnach. Poza tym możesz iść na Piramide Mino na Darashi. Powodzenia.

Adu~