zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "Teleportowanie" - czy kiedykolwiek to robiles?

Me$z
17-09-2007, 21:48
Hmmm. Wpadlem na taki pomysl, aby zrobic sonde, w ktorej przyznacie, czy kiedykolwiek uzywaliscie dla wlasnych korzysc tak zwanego 'teleportowania'. Mam nadzieje, ze bedziecie odpowiadac szczerze, bo moim zdaniem nie ma sensu klamac. Dziekuje, to wszystko. Jezeli byla juz taka sonda/temat serdecznie przepraszam, szukalem lecz nic podobnego nie znalazlem. :) A i jeszcze, czy moze pomagales w tym koledze lub komus obcemu? :P

dartra111
17-09-2007, 21:51
Ja co dziennie używam tego "tp" nie trwa to mniej niż 10 sekund... i nie chce mi sie iśc na statek... lenistwo te moje ;]

a powie ktos jak tego uzywać?

Nie wiem czy mi wolno o tym mówic, niech ci znajomy z tibii wytłumaczy...

Martka
17-09-2007, 21:53
Czasami tak, dla mnie to tylko szybko mozliwosc przeniesienia sie z jednego miasta do drugiego :). Niedawno dopiero przeczytalam, ze to nielegalne.

OjciecChrzestny
17-09-2007, 21:55
normalka od zawsze na zawsze TELEPORT!

Dwimenor
17-09-2007, 21:57
Mam nadzieje, ze bedziecie odpowiadac szczerze,

Szczerze, to szczerze: Tak, ale to bardzo dawne dzieje(Tibia 7.21)
Póki się nie dowiedziałem, że to podpada pod bug using. Od tego czasu zaniechałem.

Taka rada dla innych: Przejście 8lv postacią z Carlin do Venore (Najbardziej oddalone miasta) zajmuje maksymalnie 15-20 minut. Kiedyś trzeba się wyzwolić z wrodzonego lenistwa. Zawsze uważałem, że Tibia i jej "powolność" sprzyja pozbywaniu się lenistwa.

Slavny
17-09-2007, 21:58
Tak, używałem i będę używał.

Me$z
17-09-2007, 22:02
No ja tez musze sie do tego przyznac ;) . To nie takie stare dzieje w sumie (jeszcze przed update 8.0). Uzywalem (rzadko, ale tak) choc wiedzialem, ze to bug. :p

Uther92
17-09-2007, 22:04
@Samurajmarkus
Nie.
@Topic
Nie nie używałem...a przynajmniej nie specjalnie, bo raz albo 2 zdążyło mi się to zrobić, ale tego nie planowałem.

Ancient900
17-09-2007, 22:17
Tylko wtedy jak nie mam kasy na podróż

Freddd
17-09-2007, 22:21
kiedys uzywalem ale teraz juz nie :P

ripper
17-09-2007, 22:31
W Tibii marnuje się tyle czasu, że zaoszczędzam go gdzie się da.

zoliax
17-09-2007, 23:55
Kiedyś pomagałem ludziom, którzy chcieli, by ich teleportnąć, sam tego nigdy nie robiłem. Ale i takiej działalności zaniechałem, gdy dowiedziałem się, że to jest nielegalne itp. bla bla. A teraz... cóż, teraz to ja już nie gram. :P

@up
Skoro sam twierdzisz, że aż tyle czasu marnujesz, to po co jeszcze grasz? Czas to pieniądz!:P No ale pieniądze szczęścia nie dają. :p

Duch Guardi
18-09-2007, 00:00
Cóż... ja kiedyś używałem tp do póki kiedy dostałem bana :P (7 days) od tamtej pory nie używam tp ,chyba że wracam np z EF a mam iść do thais to daje loga na 3 min w trawie i się loguje :P

Slythia
18-09-2007, 02:51
Dawno, dawno temu sama uzywalam teleportacji. Lecz od momentu gdy mam pacc i/lub wiem, ze jest to nielegalne to przestalam.. I nie zamierzam wiecej probowac. Chyba ze ten pomysl z ef ; ).

Czasem zdazy mi sie pomoc, zwlaszcza jesli mam dobry nastroj i ktos poprosi na pm... Ale coraz rzadziej. Najczesciej informuje ludzi, ze jest to nielegalne.

proxy92
18-09-2007, 09:21
"plx teleport" & "plx tp" to zna kazdy... lecz ja mowia nielegalne... No wsumie tak bo jest to wykorzystywanie Buga w grze... Czemu nie mogą go usunąc? mogli by oczywiscie zrobic ze do 3 ludzi a nie do 2... ale wtedy mozna by bylo podróżować do tajemniczych miejsc... czemu nie zrobia ze wylogowana postac loguje sie zawsze w tym samym iejscu gdzie sie wylogowala ... lecz wtedy ludzie by sie wylogowywali w miejscu Depo i gdyby ktos położył itemke ten wlogował by sie i by ja ukradl... Wiec jak sami widzicie nie tak latwo jest usubac tego buga nie powodujac zadnych efektow ubocznych... :) i lepiej tego buga nie wykorzystywać zbyt czesto bo mozecie sie zalapac na bana ;]

Tompior
18-09-2007, 09:26
"plx teleport" & "plx tp" to zna kazdy... lecz ja mowia nielegalne... No wsumie tak bo jest to wykorzystywanie Buga w grze... Czemu nie mogą go usunąc? mogli by oczywiscie zrobic ze do 3 ludzi a nie do 2... ale wtedy mozna by bylo podróżować do tajemniczych miejsc... czemu nie zrobia ze wylogowana postac loguje sie zawsze w tym samym iejscu gdzie sie wylogowala ... lecz wtedy ludzie by sie wylogowywali w miejscu Depo i gdyby ktos położył itemke ten wlogował by sie i by ja ukradl... Wiec jak sami widzicie nie tak latwo jest usubac tego buga nie powodujac zadnych efektow ubocznych... :) i lepiej tego buga nie wykorzystywać zbyt czesto bo mozecie sie zalapac na bana ;]

To nie jest bug. To jest przemyslane rozwiazanie aby ludzie, ktorzy zostana zablokowani mieli jakies wyjscie itp.

Hard123
22-09-2007, 21:24
Ja chyba uzylem 1 raz tylko :p
Kumpla lali pk na ac w veno, a ja bylem w carlin :( To szybko tp i lece bic ich (rsa wbilem :( bo ubilem 2 gosci co mieli loota z tych co bili kumpla)

Nosferatu_Niedziel
22-09-2007, 21:31
Ja używalem zanim mialem pacca, teraz nie mam znowu to uzywam :PP

Stivler
22-09-2007, 21:33
no jasne, ale nikt nie chce mi tp robić :( trzeba położyc z 100 gp na depo powiedzieć logout 10.. 9... 0.. i log wtedy już jest tp :cup: inaczej nie da rady:D

--Cienius--
22-09-2007, 22:07
dobra a teraz macie wszyscy bana bo ja jestem god durin "bauahuahuhauua" You account will be mine! no mercy!

Tofu
22-09-2007, 22:14
Tak, robiłem to, i to jeszcze do całkiem niedawna, póki nie dwiedziałem się że to jest nielegalne ..