zaloguj się

Pokaż pełną wersje : poradnik dla kazdej profesji! od zera do 100levela

proxy92
18-09-2007, 09:56
Prawda... ten poradnik byl nieudany :D :D :D ... obecnie pracuje nad nowym w Wordzie wiec nie bedzie bledów ortograficznych ;] no i bedzie bardziej przejrzysty

PROSZE O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU!!! thx

Toren
18-09-2007, 17:26
nie najgorzej ale nie pomyślałeś o FACC:(

P.S.Najlepiej jak ma się 2 level iść za bramę i wziąć uzbrojenie z dedów;)

Macunio
18-09-2007, 17:35
zauwazylem kilka bledow takich jak " wetka" czy "wiekrze " ogolnie poradnik nie potrzebny , jedynie newbie z pacc moga z niego cos wyniesc.

Smerfhsb
18-09-2007, 17:50
Lepiej wylacz kompa i biegnij do ksiegarni po slownik

szymon287
18-09-2007, 17:54
Zmien tytul na "jak nie powinien wygladac poradnik" - do kasacji plxd

PijmlekoBedzieszWielki
18-09-2007, 18:20
Dam 3/10 ponieważ nie napisałeś gdzie expić na FACC, a poza tym nooby raczej nie kupują paka

zauwazylem kilka bledow takich jak " wetka" czy "wiekrze " ogolnie poradnik nie potrzebny , jedynie newbie z pacc moga z niego cos wyniesc.

Jak się ma PACC to raczej nie jest się newbie

Ancient900
18-09-2007, 19:02
Jak jesteś chory idź do łóżka leżeć a nie tu pierdoły wypisowywowowujesz xD

proxy92
18-09-2007, 19:18
Czemu nie opisałem Dla FACC ? Na Faccu raczej nie wbijesz 100lvl... chyba ze chce ci sie chuncic na przepełnionych expowiskach...

proxy92
18-09-2007, 19:22
Dam 3/10 ponieważ nie napisałeś gdzie expić na FACC, a poza tym nooby raczej nie kupują paka

Jak się ma PACC to raczej nie jest się newbie

No z Pacc nie jest sie "newbie" ale jest od groma hight leveli NOOOBÓW...
I jest tez duzo osob z pacc , i nie wiedza gdzie expic itp... wiem bo sam kiedys mialem pierwszego pacca i mialem ten sam problem

"Nooby nie kupuja pacca" ??? wiesz to ze swojego doswiadczenia ;p ? 10lvl....

orromiss
18-09-2007, 19:45
Mi sie podoba. Mi sie nie przyda bo nie mam Pacca, ale moze komuś.

7.5/10

Mówił żeby nie zwracać uwagi na błędy ortograficzne.
Jak jakiś mały level bedzie patrzeć to chyba nie bedzie sprawdzal ortografi ale miejsca, expowiska itp.

Kris_s
18-09-2007, 20:27
Czemu nie opisałem Dla FACC ? Na Faccu raczej nie wbijesz 100lvl
O ile dobrze widze to narazie opisaleś do 35 lvla, mógł byś się bardziej postarać 4/10

Aduil
18-09-2007, 20:27
Daje 3/10.. chęci, poza tym parę rzeczy jest napisane dobrze, a parę nie sprawdzi sie.. Jeśli chcesz pisać poradnik postaraj sie, ta praca ma być przejrzysta i prosta do odczytania. Poza tym nowe zdanie zaczynamy z dużej litery, są błędy stylistyczne, ort. Następnie jeśli chcesz używać "mądrych" terminów to używaj ich dobrze. Gdy piszesz poradnik musisz być pewien nazw własnych (czyt. questow, nazwy broni itp.).

"niezwracajcie uwagi na moje bledy ortograficzne czy tez literowki bo nie zwracam zabardzo na to uwagi... Ważniejsze jest zebym napisał dobry poradnik"
Wiec.. "nie z czasownikami piszemy oddzielnie", pisze sie "za bardzo", bez poprawnej pisowni nie może być dobrego poradnika ;)

"night - trzeba poswiecic duzo czasu na Skilowanie zeby móc optymalnie expic"
Bardziej pasuje termin "efektywnie", niż "optymalnie".

"Tu Skile nie sa nam potrzebne... Potrzebny jest Magic level czyli Poziom władania Czarami no i oczywiscie Duzy level bo czary sa przypisane odpowiednia na lvl"
Od kiedy w środku zdania pisze sie dużymi literami, jeśli nie są to nazwy własne? Jeśli chcesz wyróżnić jakiś fragment tekstu pogrub go.

Nie mam już siły reszty kometować.

Adu~