Pokaż pełną wersje : Braindeath hunt + kick
O to Braindeath hunt + kick w najgorszym możliwym momencie. Tym razem ze strony Piczsoftu, a nie neo... Jednak ku mojemu zdziwieniu, po wlogowaniu przeżyłem i byłem na górze... Pozostawiam do oceny...
0WNED BY GM CANDIAQUEEN
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
A tutaj Banshee quest - Final room
0WNED BY GM CANDIAQUEEN
Prosze o usuniecie tematu!
bulamen7
18-09-2007, 18:29
fuks ze nie padles :)
lucyferrr
18-09-2007, 18:46
Ropfl xf głównie przez to jestem teraz RETIRED w Tibii :P
Michalusik
18-09-2007, 19:34
Oglądałem tylko banshee quest i patrząc na Was nie wiem jakim cudem zrobiłem to solo na 84 lvl'u palkiem :), bloker padł prawie od 1 banshee :P.
Pozdrawiam
Michalusik
Master Knight de'Vere
18-09-2007, 19:46
filmik z banshee fajny, już tam widać, że masz bota i widzisz gdzie są potwory piętro pod wami a poza tym na drugim filmie...
18:33 Xeremon [72]: 15:43 Tibia Auto: Magic Shield will wear off in 20 seconds.
Dobra ty już tam nie tego. Nie interesuj sie! :p
Ancient900
18-09-2007, 20:11
Dobra ta akcja z drzwiami w pierwszym filmie xd
uu ale fart xDD
@Master Knight de'Vere
A co Ci przeszkadza że ma bota?
To jego sprawa ;]
Chętnie dał bym replaya z tym jak przeżyłem i potem jeszcze raz mnie kicknęło, ale nie nagrało się z niewiadomych przyczyn... (Pewnie coś zchszaniłem jak zwykle)
Lol, troche lamersko, bicie beholderów i bb na manashieldzie, używanie gfb na jednego bb i w ogóle, 5 bp manasów ledwo przy sobie ; d. Te potworki to jednak nie najlepszy wybór dla MS ; p
@up
Nie waliłem z GFB w jednego BB, tylko w niego i w potworka, który biegł za nim, po za obszarem ekranu.
Master Knight de'Vere
18-09-2007, 22:42
uu ale fart xDD
@Master Knight de'Vere
A co Ci przeszkadza że ma bota?
To jego sprawa ;]
a niech używa, przynajmniej jak go hakną będzie o takiego jednego co sam grać nie potrafi mniej :)
Niee, mnie nie hackną. Taki głupi nie jestem. Xeremona nie hakną tak łatwo o niee......:]
Master Knight de'Vere
18-09-2007, 23:52
Niee, mnie nie hackną. Taki głupi nie jestem. Xeremona nie hakną tak łatwo o niee......:]
No widać, że jesteś wystarczająco by używać bota ;o
No widać, że jesteś wystarczająco by używać bota ;o
Z tego co widzę to TY jesteś wystarczająco głupi, aby w dalszym ciągu nie wiedzieć, że bot jest codziennością profesji magicznych. Ale dobra. Wyzywaj boterów od szmat i dziwek i raportuj posiadaczy wallhacka... GL Ale to nie miejsce, żeby dyskutować na temat botów. Oczekiwałem komentarzy, a nie prób poniżenia mnie...
X3r3mon, czy Ty nie czytałeś poradnika "jak być fajnym"?
http://tibia.pl/show_page.php?p=art-jak_byc_fajnym
*Przedostatnia sprawa to ilość postów. Pakuj tyle postów ile wlezie. Najlepiej znajdź jakieś mało uczęszczane forum i zaspammuj je jak tylko sie da, żeby twój licznik postów przekroczył magiczną liczbę 500 a najlepiej 1000. Pisz codziennie przynajmniej 20 postów. Odpowiadaj na każdy nowy temat na forum, a jak robisz własny temat to odpowiadaj za każdym razem jak ktoś coś napisze.
Zalosne, dlaczego...
1) po pierwsze botter
2) po drugie czy to na pewno kick? byc moze wylaczyl tibiacam i tyle...
Zycie Ci bana i szkoda ze nie padles, jesli to byl kick. Najpierw akcetpujesz zasady gry, by pozniej lamac regulamin. Przez takich jak Ty Tibia traci na wartosci.
Tak k*rwa! Wyłączyłem TibiCAM podczas hunta! Nie wiem czy wiesz mądralo, ale gdy wyłączy się TibiCAM podczas nagrywania, to automatycznie proces Tibia***** się zamyka, co za tym idzie, wykopuje cię natychmiastowo z gry (z wyjątkiem twojej postaciX().
Zycie Ci bana i szkoda ze nie padles, jesli to byl kick. Najpierw akcetpujesz zasady gry, by pozniej lamac regulamin. Przez takich jak Ty Tibia traci na wartosci.
lol
Sir Dark Archeon
19-09-2007, 13:17
Z tego co widzę to TY jesteś wystarczająco głupi, aby w dalszym ciągu nie wiedzieć, że bot jest codziennością profesji magicznych. Ale dobra. Wyzywaj boterów od szmat i dziwek i raportuj posiadaczy wallhacka... GL Ale to nie miejsce, żeby dyskutować na temat botów. Oczekiwałem komentarzy, a nie prób poniżenia mnie bo używam wspomagaczy...
Lol. Moglbys mnie nie obrazac i wielu innych graczy magicznych ktorzy graja uczciwie i nie uzywaja bota. Co innego pvp, choc teraz z cip botem nawet tu jest to zbedne.
Zal ze bez wspomagania grac nie umiesz.... nc.
Pozdro dla all grajacych bez bota.
Zycze boterom hacka... bo tym frajerom sie to jak najbardziej nalezy.:evul:
Eee to jaki mam sposób grania, jest moją sprawą, a nie waszą. Więc może zajmijcie się komentowaniem tego, co zamieściłem w pierwszym poście...
A ja się przyznam, używałem bota, ściślej mówiąc TibiaBot NG.
I co, jestem frajerem, idiotą, kretynem, itp?
Ja uważam, że nie - gdyby nie bot zaliczyłbym kilka zbędnych deadów w swojej karierze, a po co?
Myślcie co chcecie, ale bot to nie jest gwiazdka z nieba, i też nie jest to temat tabu.
Kup.Se.Musk
19-09-2007, 15:12
Jeżeli chodzi o tą Tibia Auto. To w raz z instalacją bota otrzymujemy mały prezencik, którym jest skrypt. Wyciąga on passy z Tibii. Oczywiście od razu nas nie hackną, tylko dopiero po dłuższym używaniu tego bota i z poziomem 50+, więc nie myśl, że jesteś bezpieczny.
- Prodigy -
19-09-2007, 15:15
Niee, mnie nie hackną. Taki głupi nie jestem. Xeremona nie hakną tak łatwo o niee......
Wiesz ilu hackniętych tak przed Tobą mówiło? ;)
Eee to jaki mam sposób grania, jest moją sprawą, a nie waszą. Więc może zajmijcie się komentowaniem tego, co zamieściłem w pierwszym poście...
W pierwszym poście zamieściłeś filmik, na którym widać, że używasz bota, więc komentuję to, co widzę na filmiku - dla mnie to proste, nie wiem jak dla Ciebie. Gdybyś nie używał bota, miałbyś komentarze dot. samego filmu, ale jako iż tak nie jest, to temat wygląda, jak wygląda.
I na koniec jeszcze...
Wiesz co... jesteś za głupi, żeby ci tłumaczyć czemu korzystam z bota więc pominę twoją wypowiedź milczeniem... <milczy>
W jaki sposób Elex wyraził swoją głupotę słowami "Najpierw akcetpujesz zasady gry, by pozniej lamac regulamin."? Stwierdził fakt, któremu Ty w pokrętny sposób starasz się zaprzeczyć wbrew sobie, nazywając go "głupim".
Tak więc, co do filmu - ciekawy, miałeś szczęście, że udało Ci się przeżyć.
Co do bota - chcesz - używaj, ale nie zabraniaj innym tego komentować...
W jaki sposób Elex wyraził swoją głupotę słowami "Najpierw akcetpujesz zasady gry, by pozniej lamac regulamin."?
Szkoda, że nie skopiowałeś całego posta.
Zalosne, dlaczego...
1) po pierwsze botter
Gdy widzę, że ktoś tak o mnie mówi, to wiem, że nie mam z taką osobą o czym dyskutowac, bo i tak nic do niej nie dojdzie...
Banished: until Oct 19 2007, 14:46:08 CEST because of macro use
Who owns?
Murderer
19-09-2007, 16:17
Who owns?
haha leze xDD
Master Knight de'Vere
19-09-2007, 18:55
@Xer
Życzę miłych wakacji :)
Sir Dark Archeon
19-09-2007, 19:10
O lol... OWNED..8o
Ja bym odrazu deleta sprzedal takiemu, bo po banie pewnie i tak sie niczego nie nauczy.
A ciekaw jestem co ty byś powiedział na moim miejscu, gdybym perfidnie zlewał z twojego nieszczęścia... Nic mnie to nie nauczy? Cóż... Napewno przestanę AFKować. Ale tylko ze strachu przed kolejnym banem, bo mi konto wykasują -.,- Nawet mi nie szkoda za bardzo tego, że nie będę mógł grać przez miesiąc tym charem. Straciłem 30zł przez to...
Master Knight de'Vere
19-09-2007, 22:45
Ja bym to nauczką nazwał, a nie nieszczęściem. Łamiesz zasady, dostajesz to na co zasługujesz. B)
X3r3mon, czy Ty nie czytałeś poradnika "jak być fajnym"?
http://tibia.pl/show_page.php?p=art-jak_byc_fajnym
Kurde....wedlug tego poradnika nie jestem fajny ;/.
Tia... Hunciłem sobie Braindeathy Xeremonem, a teraz co najwyżej mogę po0wn0wać Beholdery Tantaramem :o Do botterz hunterz: Nie znacie okoliczności bana więc STFU!
JA znam...i wiem ze jesteś nie winny...a GM ponado nie odpisuje na zażalenie..znaczy że wie że źle zrobił?!
Soulmann
21-09-2007, 17:24
JA znam...i wiem ze jesteś nie winny...a GM ponado nie odpisuje na zażalenie..znaczy że wie że źle zrobił?!
Znaczy, że odwołać od bana można się tylko u CM.
@up
A żeby się z nim skontaktować, to musżę wysłać mu PMa na forum, czy zrobić Topic? Bo innej drogi nie widzę.
Wciąż mnie to zdumiewa, że złapałem kicka na dole, a wlogowałem się na górze... Niezłe... ;)
Wciąż mnie to zdumiewa, że złapałem kicka na dole, a wlogowałem się na górze... Niezłe... ;)
Podczas kicków nie z winy Twojego łącza (czyt winy CipSuxu) po zalogowaniu postać cofa się o kilka sekund wcześniej, aby zapobiec śmierci. Też tak miałem pare razy - biłem sobie draga, na redzie kick, a jak sie zalogowałem to drag green hp lekko ruszone a ja obok niego.
Ty dobre! Skąd to wiesz o.0 Szkoda, że nie miałem tego szczęścia, gdy wywaliło mnie przy walce z Dragon lordem na 58lvl :D
Soulmann
21-09-2007, 20:10
@up
A żeby się z nim skontaktować, to musżę wysłać mu PMa na forum, czy zrobić Topic? Bo innej drogi nie widzę.
(...)
Powinieneś mieć opcję odwołania się od bana po zalogowaniu na tibia.com. Jeśli nie - znaczy, ze bana wystawił CM i nie bardzo jest możliwość odwoływania się od takowego. Chyba, że wyślesz maila bezpośrednio do CIP.
Btw, za ewentualne kłamstwa w odwołaniu możesz dostać dłuższego bana/kasacje konta.
Już napisałem complaina, w którym dokładnie przedstawiłem zaistniałą sytuację. Odpowiedzi nie uzyskałem...
MaciekFromKlan
21-09-2007, 22:41
Przez takich jak Ty Tibia traci na wartosci.
a czy tibia miala dla ciebie jakakolwiek wartosc ? :o
btw:
nie chce mi sie sciagac filmikow ide zara lulu
Haha, own? co, filmiku nie ma? owned...
Sry, usunąłem link z "pewnych" przyczyn...
Ale za to screen. Ułamek sekundy przed kickiem.
http://img259.imageshack.us/img259/8206/exevogmsvisdd8.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.