Pokaż pełną wersje : Demona
KaMiLSpAwW
18-09-2007, 19:24
Witam , mam takie pytanie czy oplaca się isc 100 EK na Demone?Skills :84/75
eq : avenger ,softy, dh i reszta~ wiem ze skills sux ale kto ma teraz po upie dobre ;S
slyszłem ze mozna tam niezle poszalec na wrl , wiem ze to nie jest oplacane i jak bym juz wybil to co na poczatku to jak bym lurowal pojedynczo to mysle ze by bylo ok , co o tym myslicie? pytam sie doswiadczonych graczy nie 20lvli -,-
Wiesz, w wakacje oglądałem filmik jak EK expił na jakiś WRLach... Może to było na Demonie, zaraz zerkne do działu filmy, jak coś to dam link.
Edit: Niestety nie znalazłem :( Może tego filmiku nie było na tibia.pl tylko na tibicams :\ Ale próbowałem ;< Plx no hunted ;<
pooglądaj filmiki (sposób lurowania, wchodzenia na respy) , chyba dasz rade, wez sobie palladyna do pomocy, więcej zabijecie więc lepszy loot :). Jak znika to exori.
Możesz mieć problem z wyjściem, więc jak zdecydujesz się iść z pall/mag/dru niech weznie magic walla ;). a samemu luruj pod biblioteke.
Tyle?
KaMiLSpAwW
18-09-2007, 19:47
Nom tylko tyle ze chcialbym sam :P spróowac mozna , przeraza mnie tlyko to 1 wejscie i ubicie 1 respa ,potem to juz latwo lurojac pod gwiazde /\ ...
Jak chcesz to mozesz spokojnie tam isc tylko uwaga uwazaj jak bedziesz tam wchodzil bo z poczatku pare wrl trza szybko na hascie przebiec a potem juz luz bo sobie lurujesz pojedynczo uhaj sie na hmm.... okolo 900 hp a tak to exurka i obejz pare filmikow jak ktos tam expi, ale nie licz na zyski pieniezne ;p z tego hunta.
1."slyszłem ze mozna tam niezle poszalec na wrl"
2."wiem ze to nie jest oplacane"
3."jak bym lurowal pojedynczo to mysle ze by bylo ok"
1. Tak można tam ładnie przyexpić (Ed na 110lvl można wbijać po 200k/h)
2. A niby czemu? Prosisz zaprzyjaźnionego Ed (od 50lvl) i siocha Ciebie, solo też nie musi być źle, ale raczej będzie ;)
3. Innego wyjścia nie ma, może nie wiesz, ale innego opłacalnego sposobu na bicie Wrl nie ma (oczywiście od czasu do czasu lurną sie 2-3 Wrl)
Reasumując: Dasz rade ale musisz uważać podczas lurowania ich, powinieneś też poszukać jakiegoś filmiku na którym podpatrzysz sobie technikę owego lurowania.
Ps. "z poczatku pare wrl trza szybko na hascie przebiec".. Ja bym nie radzi tak robić, gdyż łatwo wpaść w 2 wrl na wejściu (są 3, ale jeden bardziej na prawo), potem biegniesz i wpadasz jakoś w 3-ciego, co daje ciekawy efekt: "You are Dead"
Edit. Aj.. zapomniałem o bramce lvl... Zależy gdzie te 2 Wrl będą, jeśli na wejściu to jedynie można 2 Wrl ustawić na prawo od wejścia i bić na skos, jeśli chodzi o 2 Wrl gdy już dojdziesz do "górnej części gwiazdy" to: jeden jest w koncie, a 2-gi stoi obok niego, a Ty na skos.
Adu~
KaMiLSpAwW
18-09-2007, 19:56
Nom tylko tam jest bramka od 60lvla ,spróbowac moge i co na poczatku wybijac to czy przebiec to odrazu ? i na wejscie jak bede chcial ubic i wskocza 2 to jaka taktyke zastosować?
Wybić 2 z prawej strony >> bieg do lewego ramienia gwiazdy >> lurowanie z górnej części gwiazdy >> lurowanie z dołu.
Jak będą 2? To będą 2 :) lurujesz tak samo - zabijasz tak samo, ale sugerowałbym exori gran.
Bym zapomniał, Wrl luruj i lepiej uhaj sie, jak już bijesz w zwarciu możesz probować jechać na exurach. Miłego huntu.
Adu~
Ps. "z poczatku pare wrl trza szybko na hascie przebiec".. Ja bym nie radzi tak robić, gdyż łatwo wpaść w 2 wrl na wejściu (są 3, ale jeden bardziej na prawo), potem biegniesz i wpadasz jakoś w 3-ciego, co daje ciekawy efekt: "You are Dead"
Adu~
100 EK mialem 3 wrl na klacie i jakoś wyuhałem więc efekt 'you are dead' nie jest pewny.
1. Tak można tam ładnie przyexpić (Ed na 110lvl można wbijać po 200k/h)
Chyba przed upem ;)
A jak po, to z dosc duzym waste chyba ze ma duzo szczescia co do loota.
100 EK mialem 3 wrl na klacie i jakoś wyuhałem więc efekt 'you are dead' nie jest pewny.
Ale prawdopodobny :)
no prawdopodobny, nawet mocno jeśli on nie był nigdy na wrl ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.