Pokaż pełną wersje : 3 100+ lvli +3 150+ w pogoni za 60 ek....lvl to nie wszystko :)
Po prostu żal.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31084
LUL, mieli go 3x w trapie z którego nie powinien wyjść, tak ciężko parcel położyć.. naps.
@down
Nie wiem co za nerwy bić w takim teamie byle 60Ek.
Ha ha ha ... no nie moge. Ale to jest nie od dzis - takie akcje. Upek ostatni na to pozwolil.
Ryba pewnie z nerwow zapomnieni o podstawach ... :) ... lub moze to inny owner, ten slabszy :D
jakies cieciowate te hlvl ze im sie taki 60 z trapa wywinal ;)
nie wiem czego tylko tu zal ci jest... oO
Hmmm.... jeden z ciekawszych filmów ostatni na tym zaspanym forum ;) Normalnie go by ubili ale że tak powiem ten 60ek miał przewagę w tym ze miał te 300~ uh , przeważnie nikt tyle nie nosi i to mu dupę uratowało i pozwoliło na zabawę z typkami .
Poprawka druga :
Klucz go uratował do tych drzwi ;)
hahaha... zajebiscie to zrobil ;d bawil sie bawil.. a na koncu spieprzyl z kumplem ;D lol ;d
rox filmik ;]
CO ZA DEBILE... No brak mi innych slow... :F zalosne.
Wydawało mi się to trochę sztuczne momentami. No chyba że oni byli na tyle głupi by zmieniac miejsca o.O
Capality
18-09-2007, 22:33
Incredible
Szwedzi, a szczególnie Valoria... no wstyd ;P
wrogonastawiony
19-09-2007, 19:57
A zauwazyliscie tego kolesia ktory w drugim trapie stał na tyłach i jebał w swoich exori gran ? XD
Demonio vengador [119]: Exori gran
Demonio vengador [119]: omg
A potem przy ostatnim trapie ten pajac co pomogł trapnietemu i zdjal slimy tez z exori gran ? xD
swe _/
El'Diaabolo
19-09-2007, 20:02
O Geez, żeby tak spartaczyć.... Rzal.swe -.-'
jakies cieciowate te hlvl ze im sie taki 60 z trapa wywinal ;)
nie wiem czego tylko tu zal ci jest... oO
żal mi jest tego ,że te osoby rządza serwerem......
Był już tu kiedyś podobny film, z tym, że na większa skalę. Ogólnie kompromitujące filmy miło się ogląda. ^^
@upierz
Widzę ze nowy avatar :D
@film
No żal żal.. I jeszcze walić z exori gran w swoich
pwned..
Drakonir
19-09-2007, 23:27
Może poprostu wiedzieli że padnie i się nie przejmowali zbytnio podstawami(trap)
Jezu co za idioci xD 3 trapy (które powinny być skuteczne już przy pierwszym), a on z nich wyszedł.... I jeszcze zamknął się w bibliotece.... Żal :D
Żeby elementalis na lucerze było takie głupie jeszcze =s
@up
No może za jakieś 5 lat :D
@topic
Omg, rozumiem jak ktoś ucieknie z trapa z raz, ale nie trzy razy...
Jednak ten kina też trochę myślał, a nie uciekał byle gdzie;] Chyba zna te tereny xD
gosciu 3x byl w trapie... lajtowo mogli go sciagnac ;-)
tylko z tego co tam zauwazylem to nie chodzi o to ile osob go bilo i jakie lvle, zobaczcie ze tam nie bylo zadnego sorca... (5ek, 2rp) i nic wiecej, wiec nie ma sie czego dziwic, sorce do zabijania to podstawa skladu ;-)
OMG! Ale szwedy pokazały klase
gość był 3x w trapie i go nie ubili
krótko mówiąć RZAL.SWE
Ten 60ek niezłe pvp - wyszedł z takich trapów.
Niezły ziomuś
lucyferrr
20-09-2007, 15:50
Po prostu żAl
T3H_VirUs
20-09-2007, 16:20
Fajna przygoda na 15 bp uh =D ładnie ich ośmieszył w końcu wyjść z 3 trapów (z których nie ma wyjscia) to rzeczywiscie sztuka (wiem ze to byly bledy tych co bili) :) Gz
@up
No może za jakieś 5 lat :D
No i o to chodzi....nasze kochane highe levele odzwyczaily sie od klepania kogos kto ma pvp...ostatnia wojna na Valori byla 2 lata temu.....czas ich zabił ;).
normalnie zal ten 60 ek powinien pasc przy pierwszym trapie
GZ dla szwedów :D
Haha cipbot nie czyni cię dobrym graczem na pvp. Trzeba umieć grać. :D
Żal.pl
Lipton'ek
21-09-2007, 09:51
o ile wiem to ten 60ek tez byl swe...
wiec pvp nie zalezy wcale od narodowsci czy levela ale umiejetnosci i opanowania ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.