Pokaż pełn± wersje : 60 sorec rs + pk team owned;)
Ten film w założeniu mial byc tylko dla nas, ale skoro moj kumpel i tak go zamie¶cił na tibicams, mysle, że nic sie nie stanie jak zamieszcze tutaj do niego link.
Mój view. Enjoy it;).
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30770
faaajne ;d polecam
ps czemu nikt nie komentuje?
Hmm Filmik Spoko pewnie szliscie na questa i podrodze Pk spotkaliscie nie no niezle podobalo mi sie to =D cos jak open -.- tylko ze oni low lvls xD
Zbro bardzo ladnie biegal wiedzial co robic... ale mogles wpasc w trapa...
Vilenros... waste.. waste waste poco tyle razy fe ? mogles robic to co zbro
Wuffle... Zal.
Raitho... Ok.
Prosze o wiecej filmikow z waszym udzialem
Vlad Dracula
19-09-2007, 18:07
Ten 90~ też padł? Bo nie zauważyłem ;s
A co do filmiku to po co oni fikali ? byl jeden większy lvl i my¶leli,że dadz± radę...
..::QRAS::..
19-09-2007, 18:25
ladnie, szybko, zgrabnie.
Mnie najbardziej dobił kole¶ który strzelał sd z tego hotkeya w kamerzyste jak jaki¶ narkoman =D. Kole¶ ma manashielda a ten chyba z bp sd na niego zwastowal i mu nic nie zrobił, rotfl.
Walka ładna, fajnie ich poskładali¶cie : P
babcia666
19-09-2007, 19:14
Heh fajny film, tylko po co macie płacić payment? Przecież to oni zaczeli...:D
Inna sprawa że płacenie paymenta to głupota;p
Ładna akcja, tego 100+, czy tam 90+ sora mogli¶cie ubić.
Mnie najbardziej dobił kole¶ który strzelał sd z tego hotkeya w kamerzyste jak jaki¶ narkoman =D. Kole¶ ma manashielda a ten chyba z bp sd na niego zwastowal i mu nic nie zrobił, rotfl.
noo to dobre bylo XD
Walka ładna, fajnie ich poskładali¶cie : P
Mało tego, on sam potem padl;).
BingooCola
19-09-2007, 22:36
NieĽle ich powybijali¶cie :P
Filmik fajny. Tylko czekałem aż trapniecie i ubijecie tego 90+ msa no, ale niestety ; d.
Filmik fajny. Tylko czekałem aż trapniecie i ubijecie tego 90+ msa no, ale niestety ; d.
Raitho i Vilenros namawiali mnie zebysmy go ubili, i znajac nasze umiejetnosci, prawdopodobnie by nam to sie udalo, bo na waspach trapnac sorca to nie problem. Nie chcialem jednak podlapac powaznego hunt'a. Zabicie pk char'ow
to nie to samo co zabicie main char'a;).
Btw: Thx za komentarze
Mefisto of Deth
20-09-2007, 13:36
¦wietna akcja :D Mam nadzieje że będziemy mieli więcej takich akcji :P
Granteon
20-09-2007, 15:28
Moim zdaniem filmik chujowy, zamiast trapn±ć tego 90+ Sorca (a były takie możliwo¶ci) to wy przed nim uciekacie... Po za tym najlepszy frag to chyba ten 60 Sorc, a reszta to jakies 20+, 30+ lvle...
Chcial bym przypomniec ze ten sorc i tamten knight sa z najlepszej guildi na serverze ktora wygrala kilka dni wojne.
I chcial bym rowzniez przypomniec iz my tam gramy.Nie chcemy zalapac powaznego hunta/Czyt wyzej -.-
Your Raitho ___ ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.