Pokaż pełną wersje : 53 ms solo demon
Moj pierwszy zabity demon;)
Filmik jeszcze świeży, z godzinę temu go nagrałem.
Miłego oglądania.
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31131
Drakonir
19-09-2007, 23:30
Gratulacje bo po upie:p
El'Diaabolo
19-09-2007, 23:38
Gratulacje! Nice Nice! Next Orshaball?
Congratulations !
Well Done Zbro My Bro <3 :P
Tentotrix
20-09-2007, 13:15
i czego mu tak gratulujcie?noobowania up /down? i to ma byc solo? dzieci tibi 7.9 to widac...nie polecam
Capality
20-09-2007, 13:15
Ładnie podejrzewam, że zaraz ktoś rzuci txt, że z UP&Down to żadna sztuka, ale nie liczy się styl tylko to że pokonałeś
"Jest waste jest zabawa :D"
Edit:
Gość Up, a nie mówiłem?
Najpierw sam zabij solo demona wtedy pogadamy
ktoś tam up-zsoluj demca 70 ms'em bez up/down i waste 70k na ssa i might ringi.
Tentotrix
20-09-2007, 13:18
Najpierw sam zabij solo demona wtedy pogadamy
zabilem 58 rp na tibi 7.92(czyli bez ulepszeń) bez metody up/down :)
ktoś tam up-zsoluj demca 70 ms'em bez up/down i waste 70k na ssa i might ringi.
zgadzam się ,ale że sie zabilo demona up/down to nie zaden wyczyn i nie powód do gratulowania jaki to on "pro"
Capality
20-09-2007, 13:22
Nakręć film, wtedy uwierze
i czego mu tak gratulujcie?noobowania up /down? i to ma byc solo? dzieci tibi 7.9 to widac...nie polecam
Krytyk i eunuch mają ze sobą coś wspólnego: obaj wiedzą jak, a żaden nie potrafi;].
Rekord jest 18 knight blokuje demona a sorcerer to chyba 27 ubił solo... i nie metoda up/down.
Także twój filmik to nie żaden wyczyn. Ale gdybym miał taki filmik to też bym wrzucił, od czegoś trzeba zacząć.
Rekord jest 18 knight blokuje demona a sorcerer to chyba 27 ubił solo... i nie metoda up/down.
Także twój filmik to nie żaden wyczyn. Ale gdybym miał taki filmik to też bym wrzucił, od czegoś trzeba zacząć.
27ms ubił solo, bez up/down? =O
Bardzo ładnie zmyślasz : <
Albo.. podaj IP
Tentotrix
20-09-2007, 17:00
@up
teoretycznie jest to możliwe,pod warunkiem ,że ten sorc miał kilka bp might ringów i stone skin amuletow/elven amuletow ,cały czas utamo vita aaah ,i ktoś inny zabija mu FE...wtedy gfb za 180~~ za dużo mu nie zrobi ;]
Krytyk i eunuch mają ze sobą coś wspólnego: obaj wiedzą jak, a żaden nie potrafi;].
daj mi 55 ms ,kilka bp sd/mfów i mogę go zabić bez problemu ;) no bo co za problem schodzić i wchodzic po schodach?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.